Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

ben instagramdan macun almistim onu kullandim faydasi oldu galiba yumurta sayisinida artis oldu cunku ilk seferde iki embryo olusmustu ikincisinde 6 oldu onun disinda d vitamini folik asit kullandim
Bnde instagramdan almistim belkide ayni macun bnde cok fazla bi etki yaratmadi aktardan da cok macun aldim .n3 bilim smdi hap kullaniyorum doktorun verdiği

Ari sutu ve polenini bnde kullandim . Bana emriyolog sey demisti normalde kmseye demeyiz demisti bnm esim hastanrde çalıştigi icin ona demis. Bn icemedim siz icermisiniz bilmem . Karbonatlısu .hem yumurta sayisini hemde sperm sayisini artiyormus adam ozellikle bunu yapin demisti ama bn içemedim acikcasi .

ben karbonatli suyu kist icin kullanmistim vucudu alkali yapiyor diye faydasi olmadi acikcasi ama belki yumurta sayisina iyi geliyordur

ben karbonatli suyu kist icin kullanmistim vucudu alkali yapiyor diye faydasi olmadi acikcasi ama belki yumurta sayisina iyi geliyordur
Yok kist icin demedi yumurta sayisi ve sperm kalitesimi artirmak icin dedi . Bn icemedim acikcasi midemi rahatsızetmisti . Asit yapti mideme

Ben de uc ay gecıcı menepozasokulcam.dr kılo almıssın bırazkılo ver dedi . Diyetın okumsuz etkısı olmas mı dedim yokdedi.dondurulmustransfer olcak.bebek vitamınszlıkten tutmassa die takıom,nssıl bir diyet yapmalıkı

Hayir bana da doktor ozellikle diyet onerdi. Bn 60 kiloyum mesela 55 olman lazim dio :) hatta bugun kontrole gttim 2 kilo verdim aferim dedi devam bu skilde 20 gun sonra allahin izniype transfer olcam .bnce bi diyetisyene gt madem doktorun oyle soyledo

Benim kendi yaptıgım diyetler biraz agır oluyor ,cok ta abartmadan bidiyet yapayım ozaman iki kılo verdım bende odem kaybı muhtemelen ama olsun ,vaktım var daha 2 ayda 10 kılo verırım ıns Senın de hayırlı olsun tedavın:)ben 69 u gordumya şimdi 67 hedef 58 bana yeter ya .sen zaten kılolu degılmıssın bence

Iste herkezin bucut endeksi var canim tamm gorunuste kilolu degilim ama rahim.bolgen yagli dio ..o bolgeye yönelik çalışabilirsin demisti doktorim ..bnmde 20 günüm kaldi bakalim en azindan 2 kilo versem yeter .bn odem atici çaylar içiyorum toplamda bi ya da iki dilim ekmek yiyorum..kasmadan yapcan çok zorlamadan

Canım rahım bolgesındekı yaglanma cocugun tutunmasını zorlastırıyor ozaman ? Bu arada bitkı cayı ıcme bence artık ,cunku gebelık dusunenlere onerılmıyo ,20 gunun kalmıs baya az kalmıs bence artık kes,sen bılırsın yınede..

Ben de aksamları yuruyuse basladım . Sabahları bir haslanmıs yumurta ,oglen corba,aksam et salata yıyorum bakalım (ekmek hiçyok)

Aa oylemi bitki cayi evet yan etki yapar dimi en iyisi kesim bu gunden sonra ya :) sagol canim tavsiyen icin .

Ya bna doktor adetlerim duzelsin diye 3 aydir progestan vrrmisti.28 gunde oluyorum cok sukur . Fakat her adstin 12 13 cu gunleri leke leke bisiler gelio 2 3 gun suruyor gidiyor 2 aydir boyle . Bugunde progestana basladim 2 gundur hagif lekeler geliyordu az once wcye gttim günlük ped koyduydum progestan akio diye bi baktim koyu kahverengi leke bayagi var neyden kaynakli kistlerden oturumu ya

Bişey soracam gecici menopzda iken ve hemen ertesi ay amh testi yaptırdınız mı.benim gecen yıl 0.17 idi 1 yıl sonra bu yıl ocakta 0.16. Ama su an 0.10 cıktı.3 ay gecici menopoz sonrası ilk reglimi 1 temmuzda oldum ve amh bakıldı.d vit artırdım buna ragmen bu kadar hızlı dusmesini anlayamadım

Bu değer değişiklikleri çok önemli değil benim 3 ölçüm yapıldı iki yılda ilki 0.49 1 yıl sonraki 0.75di önemli olan görülen folükül sayısı başkentte de 7 ay önce ölçüldü 0.51 çıkmıştı

Benim amh 10.01 degerindeydi pkodan dolayi benmde dusmustu 5 lere kadar indi cnki o ara adet gormuyorsun bnm kistlerimde bayagi kuculme olmustu o dönem doktor ondan demisti ama seninzaten dusukmus niye okadar dustu ki ..doktorun herhangi bi bilgi vermedimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…