Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Hadi ya çok kişi duydum bu kür sayesinde hamile kalan ve kisleri kaybolan dediğin gibi nasip ama yinede yemene icmene çok dikkat et kendi elimizde birazda her derdin dermanı vardır ölüm hariç yeterki inançlı ol umudunu kaybetme hem senin kimyasal da olsa gebeliğin gerçekleşmiş büyük ihtimal kaliteli embriyolar seçilmedi yada kalitesi sonradan düştü o yüzden kimyasal gebelik yaşadın ve bu sürekli olacağı anlamına gelmiyor Bizde eşimle iki aydır bebek istiyoruz ilk ay bende kimyasal gebelik yaşadım bu hepimizin başına geliyor . Hadi inşallah olursa haber ver yine bende merakla bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Kimyasal gebeliğe mi sevinim :) Bu son embriyomdu bn biraz da onaüzülüyorum .ilkide kimyasaldi bu sonuncuda kimyasal oldu .tabi daha yarin tahlil yapcam tekrardan ilaclarima hala devam ediom doktor oyle soyledi.ama diyorum ya karnim ağrımaya başladı adet olcam fakat ilaç kullandigim için olamıyorum belkide bıraksam 1 gün sonra olurum

Hamilelikle adet belirtileri hemen hemen aynı hiç belli olmaz degerinizde diğerlerinden daha yüksek olurmu olur. hayırlısı olsun insallah

Hamilelikle adet belirtileri hemen hemen aynı hiç belli olmaz degerinizde diğerlerinden daha yüksek olurmu olur. hayırlısı olsun insallah
Mesela hala tipikleri okuyorum bi kaç kişinin 12 ci günde değeri 12 olmuş doktor bekleyelim demis sonradan 50 ye çıkmış hamileyim yazmis saglikli bi şekild e diye .yarını bekliyorum bnde

Mesela hala tipikleri okuyorum bi kaç kişinin 12 ci günde değeri 12 olmuş doktor bekleyelim demis sonradan 50 ye çıkmış hamileyim yazmis saglikli bi şekild e diye .yarını bekliyorum bnde
Canım naptın tahlillerin ciktimi

Cıktı 4 e dusmus şuanda ağlıyorum son embriyomda bitti anlicagin canım
Üzülme canım benim ( bi tahlil falan yaptırın Buda kimyasal gebelik olmuş nedeni ne olduğunu öğrenin inşallah Rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşturur

Cıktı 4 e dusmus şuanda ağlıyorum son embriyomda bitti anlicagin canım
Canım ca 125 bakıldı mı transfer öncesi? Benim de dondurulmuş vardı bu sefer, doktor transferden önce ca 125 istedi, yükselmiş; bu kistler aktif demekmiş bu şekilde transfer olursa tutmaz dedi yeniden lucrin verdi bir doz 2 hafta sonra bi daha ca 125 baktırıcaz. Bir de insta da çikolatakistim diye bir sayfa var orda ki bayan beslenme şeklini değiştirmiş ve bu şekilde doğal yoldan hamile kalmış. Ben iradesizim pek beceremem ama belki sen yaparsın bi bak istersen, glutensiz ve vegan beslenmiş.

Yok ya ilk doktorumda hiç kanaatine bakmazdı buda bakmadı.sadece alt muayene ettiler okadar.aman zaten tüp bebek 1 sene ara verdim biraz doğal denicem ama o dediğin sayfaya bakarim .bnde çok iradesizim ama denerim canım benim.

Üzülme canım benim ( bi tahlil falan yaptırın Buda kimyasal gebelik olmuş nedeni ne olduğunu öğrenin inşallah Rabbim en kısa zamanda meleğine kavuşturur
Cumartesi günü doktorla konuscam kağıda not aldim hep soyliceklerimi bir kere yumurta r3zervim nasıl onu blmiom .kan testlerime 4 ay dir hc bakılmadı bnde prolaktin ve da 125 degerleirm çok yüksek olurdu mesela bakılmadı.birde kimyasal gebelik neden olur cikilota kisti için ne gbi şeyler yapabilir onları sorcam

Başka ne sorabilirim sizin aklınızda birşey varmi bazen unutuyorum ben :)
Histeroskopi yapılmadı ise onu yaptırabilirsin cnm çünkü polip miyom vs olursa tutunmayı zorlaştırıyormuş ve de bakılmadı ise kesinlikle kan pıhtılaşması ve karı koca genetik testleri batırın (bu testleri eğitim araştırma hastanelerinde tıbbi genetik bölümünde ücretsiz yapıyorlar).

Rahim filmi dimi histerskobi .onu ilk aşılama yaptırdığım zaman yapmıştı doktorum.tuplerim acıkmış miyon falan yok.her iki yumurtalıkta cikilota kisti vardı ıste.zaten en büyük engel o degilmi . Bide benim rahim de tersmis. Oda etkiler mi.doktorum rahim tersliği etkilemez dedi ama bazı arkadaşlarımın mesela ondan da olmuyor çocuğu.vala anlamadim gitti.yarin için tüp bebek doktorum cagirdi ıste oraya gtcem bakalim neler dicek neler yapilicak

Yok cnm histeroskopi rahim filminden daha detaylı oluyor, rahme kamera ile girip bakıyorlar. Rahim filminde gözükmeyen bazı problemler orda fark ediliyor

Yok cnm histeroskopi rahim filminden daha detaylı oluyor, rahme kamera ile girip bakıyorlar. Rahim filminde gözükmeyen bazı problemler orda fark ediliyor
Yok onu olmadım rahim filmi çekildim ben sadece.aman gerek mi var ki canım onu çekmeye sonuç belki bu illet çikolata kistleri ıste . Formlari okuyorum herkez bu kistten illet yemin ederim.cok nadir doğal yolla hamile kalan.bn soğan suyuna baslicam artık.bi kız 4 ay kullanmış bayagi küçülme olmuş. Aslında küçülme olması için adet görmemek lazim o zaman küçülüyor. Doktorum ilk beni 3 ay menopoza sokmuştu o zaman bayagi bi küçülme olmuştu ama ne yazıkki geme tutmamıştı. Acaba diyorum emriyolarmi kalitesizdi anlamadimki 3 tup bebekte kimyasal oldu

Canım ben bugün doktora gttim alttan tekrar bakti zaten adetli gitmiştim.bakti bakti biraz yapisikliklar var dedi .Sonra odasına geçtik ban hiç kistten bahsetmedi .öncelikle kafanda bitireceksin dedi.birinci yapman gereken beslenmeme dikkat etcen dedi.2.çi dedi spor .egzersiz. 3 dedi uyku düzeni ve son kesinlkle stres olmucak dedi.bunlari yapamam hocam dersen sen kaybedersin dedi .3 ay böyle deniceksiniz dedi ..baktik olmuo tekrar yeni bi protokol baslicaz sil bastan dedi..ama önce kafanda bitircen dedi

Hadi inşallah demekki kistin fazla büyük değil bunları söylediğine göre ve kafanı dağıtmaya çalış emin ol çok düşününce takınca olmuyor akışına bırak yaşında erken inşallah olur :)

Bakalim canım bu hafta spota baslicam hem iş hem spor inşallah olur sebze ağırlıklı beslencem evi sebzeyle doldurdum inşallah talimatlara uyarız zaten 64 kilo oldum eski kiloma kavuşmam lazim.hamile beslenme programına girdik bakalim.rabbim ınsaalh verir o ara soğan suyunuda baslicam 3 ay denicem belki faydası olur ..zayıflamaya da faydası varmis ..olmadi tup bebek tekrar olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…