Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Kızlar merhaba benim bu 3 cu tüp bebek denemem.son bir tane embriyom kalmıştı onuda kullandim.transferimin 7 ci günündeyim ama bn diğer 2 tüp bebegimdede hiç-bir belirti hissetmeistim ne bi ağrı ne bi sizi.bunda da böyle hiç-bir ag Ri yok.acaba bu da mı tutmasını yoksa illa bi belirti vercek yok diyorlar ama insan korkuyor açıkçası.icimede hc doğmuyor çok korkuyorum
Belirtisi olmayıp hamile kalan var mı kizlar

Kızlar merhaba benim bu 3 cu tüp bebek denemem.son bir tane embriyom kalmıştı onuda kullandim.transferimin 7 ci günündeyim ama bn diğer 2 tüp bebegimdede hiç-bir belirti hissetmeistim ne bi ağrı ne bi sizi.bunda da böyle hiç-bir ag Ri yok.acaba bu da mı tutmasını yoksa illa bi belirti vercek yok diyorlar ama insan korkuyor açıkçası.icimede hc doğmuyor çok korkuyorum
Belirtisi olmayıp hamile kalan var mı kizlar
Yok ya o işler belli olmuyor, benim de ilk denemede son güne kadar hiç belirti olmadı sadece test günü hafif bel ağrım oldu adet olcak gibi ama sonuç pozitfiti (tabi sonrası gelmedi o ayrı). Bi denemede de bir sürü belirti oldu (ağrılar, uyku, halsizlik vs) ama sonuç negatifti. Bence belirtiyi filan boşver, bebeğinin hayallerini kur :KK66:

Adetime 6 gün var ama bugün biraz adet olcak gbi belirtiler başladı canım ya gogus agrisi, hafif kasiklarda agri basladi :KK43: içime pek doğmuyor ama ne bilim allah bilir gene nasipse.bugun 8 cu gun ama test yapsam çıkarmı ki

Yok ya o işler belli olmuyor, benim de ilk denemede son güne kadar hiç belirti olmadı sadece test günü hafif bel ağrım oldu adet olcak gibi ama sonuç pozitfiti (tabi sonrası gelmedi o ayrı). Bi denemede de bir sürü belirti oldu (ağrılar, uyku, halsizlik vs) ama sonuç negatifti. Bence belirtiyi filan boşver, bebeğinin hayallerini kur :KK66:
Canım sen demi 2 kez denedin olmasıydı:KK43:

Adetime 6 gün var ama bugün biraz adet olcak gbi belirtiler başladı canım ya gogus agrisi, hafif kasiklarda agri basladi :KK43: içime pek doğmuyor ama ne bilim allah bilir gene nasipse.bugun 8 cu gun ama test yapsam çıkarmı ki
Boşver bence günün bekle, pozitif de bile erken öğrenmek anca stres yaptırıyor değe artacak mı sağlıklı gebelik mi vs bitmez stresler

Bu denemelerin arasinda ara veriliyor mu canim? Okadar igne ilac vucudu yoruyordur baya :KK43:
Meme tetkiklerinizi de duzenli yaptirin arkadaslar.
Allahim korusun.
Tabiki, her deneme arasında en az 9-10 ay boşluk oldu benim. Zaten vücüdümun toparlanıp eski düzenine dönmesi aylar alıyor.

Vala benim bu üçüncü denemem de doktor hic ara vermedi diğerinde 3 ay vermişti bunda bi adet oldum.hemen başladı ilaca..ama inan hc icime dogmuyor zaten son ebriyomdu . Ege R bu olmazsa zaten bayagi bi ara vercem bir yıldır nerdeyse tüp bebekle ugrasiom vururum iyice şişti 57 kiloydum smdi 65 oldum kilo almaya basladim. Seninde 5 ci oylemi ya neden tutmuyor acaba .canım senin sorun neydi belki şöylemizindir ama bn unuttum bu arada yaş kaç. Benim 30 olcak martta mesela cikilota kistinden olmuo

Canım benim 9 cu gündü bugün az önce idrar testi yaptim ama negatif cıktı sonuç bn biliyordum olmayacağını ay okadar moralim bozukki anlatamam içine doğmuştu benim olmadığı:KK43: idrar da çıkar mı veya cıkmazmı

Evet tahlil yaptim bugün gene sonuç başarısız demekki nasip değilmiş artık tüp bebek devrini kapatıyorum . Sonucum 10 cu gunde 11.5 cıktı kimyasal gebelik

Evet tahlil yaptim bugün gene sonuç başarısız demekki nasip değilmiş artık tüp bebek devrini kapatıyorum . Sonucum 10 cu gunde 11.5 cıktı kimyasal gebelik
Canım benim ben 4 defa sil baştan tüp denedim. Dondurulmuşun filan da yoktu yani 4 kere yumurta toplama oldu. Malesef bu tüp bebek işi bile nasip işi. En mükemmel embriyoyu da koysalar nasipte yoksa olmuyor. Şuan üzgün hissetmen doğal. Bir de senin peş peşe oldu çok yıpratmıştır. Biraz kafanı topla dinlen. Kistlerle doğal yoldan bile hamile kalma ihtimalimiz düşük de olsa var. Ama umudunu kaybetme. Maddi manevi kendini hazır hissedince başka bi doktorla başka tekniklerle bi daha denersin. Bizim gibi olup 4.,5. Veya 6. Denemesinde hamile kalan çok var. Ama tabi önce psikolojik olarak toparlanmak için tüm bunları bi süre at kafandan..

Valahi canım ben inanılmaz bunaldim
Tabiki uzuldum ama ilk denemem deki kadar üzülmedim heralde alıştım artık ondan dır.ama sonuç 11.5 cıktı.bazi kişilerde 7 olup hamile kalanlar var ama bnde kesinlikle o sans yok olmaz. Bide bugün adet olcak gbi bel ve kasık ağrılarım başladı kasiklarim bayagi bayagi agrio bildiğim adet ağrısı ıste
Kendimi kandırmaya gerek yok:KK43: tabi allahtanda umi T kesilmez rabbim ol derse olur bu işler nasip kısmet işi. Zaten normal denicem artık ya nabim cikilota kisti olup hamile kalanda bayagi var ama öncelikle psikojik olarak kendimi toparlamam lazim.senin adına da çok uzuldum gerçekten 4 kere yumurta toplamak ne demek ya çok zor bi durum bn yumurta topladıktan sonra ohss olmuştum o yuzden korktum yani .senin de sonucun 10 du demek ama negatifti .kesin bnmde komyasal gebelik ya .ilk denemem de kimyasal olmuştu .Bu kimyasal gebelik ne dir ya anlamış degilim
Hayır neyden tutunma olmuyor bnde bimiyorum

Kimyasal gebelik erken düşük . Sağlıksız embriyolari yumurtanin kabul etmemesi durumu testte çıkıyor fakat adetle birlikte gebelik sona eriyor bence umudunu sakın kaybetme çünkü bu kimyasal gebeliği herkes yaşıyor sağlıklı kadınlar bile hatta çoğu farkına varmıyor adet kanaması sanıyor .defalarca yaşayanlar var bence bidahaki denemelerinde olacak gibi inşallah sen yeterki hep olumlu düşün psikoloji çok önemli gerçekten vücud üzerinde çok etkisi var

Kimyasal gebelik erken düşük . Sağlıksız embriyolari yumurtanin kabul etmemesi durumu testte çıkıyor fakat adetle birlikte gebelik sona eriyor bence umudunu sakın kaybetme çünkü bu kimyasal gebeliği herkes yaşıyor sağlıklı kadınlar bile hatta çoğu farkına varmıyor adet kanaması sanıyor .defalarca yaşayanlar var bence bidahaki denemelerinde olacak gibi inşallah sen yeterki hep olumlu düşün psikoloji çok önemli gerçekten vücud üzerinde çok etkisi var
Evet canım bu benim 3 cu tup bebek denemem di.ilkide kimyasal gebelikti 7 lerde çıkmıştı değerim.ikincisi 4 çıkmıştı.bu en sonuncusu 11.5 cıktı artık ne yapacağımı şaşırdım yani embriyolar mi kalitesiz anlamadimki tutunamıyorlar böyle.degerimin de yukselcegini sanmıyorum. bugun de adet olcak gbi resmen kasiklarim agrio iLac kullandigim için olamıyorum bıraksam direk olurim galiba.

Bu benim son embriyon du canım tüp bebegi şuanda düşünmüyorum yasim 29 elbet normalle olur beklicez.biraz ara vermem laızm hem psikojik hem vücut olarakta inan çok yoruldum bn ya

Evet canım bu benim 3 cu tup bebek denemem di.ilkide kimyasal gebelikti 7 lerde çıkmıştı değerim.ikincisi 4 çıkmıştı.bu en sonuncusu 11.5 cıktı artık ne yapacağımı şaşırdım yani embriyolar mi kalitesiz anlamadimki tutunamıyorlar böyle.degerimin de yukselcegini sanmıyorum. bugun de adet olcak gbi resmen kasiklarim agrio iLac kullandigim için olamıyorum bıraksam direk olurim galiba.
Aynen embriyolar kalitesiz olduğu için tutulmuyor aslında döllenme oluyor fakat sağlıksız bir hamilelik olduğu için vücut kendini korumaya alıyor . Bencede biraz ara ver inşallah doğal yollarla olur birazda bitkisel çözümler dene çok fazla ilaç iğne vücudunu çok yormustur bence

Bu benim son embriyon du canım tüp bebegi şuanda düşünmüyorum yasim 29 elbet normalle olur beklicez.biraz ara vermem laızm hem psikojik hem vücut olarakta inan çok yoruldum bn ya
Soğan kürü kullanabilirsin iltihabı atıyor çikolata kistini küçültüyor ve hamile kalmada oldukça etkisi var hem vücudundaki ilaclarida temizler 3-4 cm kistleri yok ettiğini duymuştum psikolojinide çok çok iyi tutman lazım elbet nasipse olur bi şekilde insallahta olur bugün sana sabah namazından sonra dua ettim Rabbim kucağını boş bırakmasın dualarimdasin inşallah olucak

Soğan kürü kullanabilirsin iltihabı atıyor çikolata kistini küçültüyor ve hamile kalmada oldukça etkisi var hem vücudundaki ilaclarida temizler 3-4 cm kistleri yok ettiğini duymuştum psikolojinide çok çok iyi tutman lazım elbet nasipse olur bi şekilde insallahta olur bugün sana sabah namazından sonra dua ettim Rabbim kucağını boş bırakmasın dualarimdasin inşallah olucak
Çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bakalim bi umut bekliyorum ama değerim düşük.bazi portallari okudum degeri 5 olup hamile.kalanlar varmis allah büyük rabbim ol derse kimse önüne geçemez ister değer 5 olsun ister 100 olsun.bekliyorum. bn soğan suyunuda çok denedim kistlerim için ama gene bi faydasını göremedim .hatta bitkisel kürler denedim oda olmadi.biraz da nasip kısmet isleri bunlar ya.kafam şuan okadar boş ki bi yandan uzuluom bi yandan rabbimin vardır bi bildiği diyorum.surekli bu siteye girip bakıyorum mucize olanlar varmi diye ama ne bilim

Aynen embriyolar kalitesiz olduğu için tutulmuyor aslında döllenme oluyor fakat sağlıksız bir hamilelik olduğu için vücut kendini korumaya alıyor . Bencede biraz ara ver inşallah doğal yollarla olur birazda bitkisel çözümler dene çok fazla ilaç iğne vücudunu çok yormustur bence
Kaliteli veya kalitesiz olduğunu nasıl anlicaz peki .embriyolaglar ilk döllenmede iyi kalitede demişlerdi ama sonradan 3 tane dondurdum ben.acaba cozulduklerinde kalitesimi düşüyor.

X