Merhaba bende de adenomyozis vardi. Senelerce felaket agrilar cektim ozellikle regli donemlerinde. Bircok doktora gittim ve gicbiri care olmadi. En son gittigim dr. Ameliyat olmazsan gebe kalman mumkun degil gebelik olsa bile bu hastalikta rahim cok fazla kasildigindan bebegi disari atar dedi. Ameliyat oldum ve tum agrilarimdan kurtuldum.Lucrin depot 3.75 kullanacagim 20 gün sonra etki ve yan etkilerini nasil yaşadıniz ben tek seferde kullanacağim geçici menepoz icin dedi doktorum bu arada adenomyozis hastasiyim sanirim tüp bebeğe başlayacagim
Peki gebe kaldiniz mi?Merhaba bende de adenomyozis vardi. Senelerce felaket agrilar cektim ozellikle regli donemlerinde. Bircok doktora gittim ve gicbiri care olmadi. En son gittigim dr. Ameliyat olmazsan gebe kalman mumkun degil gebelik olsa bile bu hastalikta rahim cok fazla kasildigindan bebegi disari atar dedi. Ameliyat oldum ve tum agrilarimdan kurtuldum.
Evet gebe kaldim hemen sonrasinda. Fakat doktorum asiri rahat ve tedbirziz davrandi. Normal dogum yapmamam gerektigini belirttigi halde 36. Haftada dogum sancilarim basladi ve rahimdeki ameliyatli bolge kasilmalara dayanamadigindan rahim yirtildi ve maalesef bebegimi kaybettim.neredeyse bende oluyordum. Ic kanama gecirdim 2.5 lt kan cikardilar karrnimdan. Yogun bakim ve 8 unite kan aldim. 7 ay oldu . Berbet bir surec yasadim.Peki gebe kaldiniz mi?
Bende başladım ama ayakta Ağrı oluştuLucrin depot 3.75 kullanacagim 20 gün sonra etki ve yan etkilerini nasil yaşadıniz ben tek seferde kullanacağim geçici menepoz icin dedi doktorum bu arada adenomyozis hastasiyim sanirim tüp bebeğe başlayacagim
Merabalar bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyo acaba ben 1 iğne vuruldum 3 aydır adet olmadım adet olunca transfer olucak ama hala bekliyorum daha çok sürermi acaba etkisi ?Bende başladım ama ayakta Ağrı oluştu
Merabalar bu iğnenin etkisi ne kadar sürüyo acaba ben 1 iğne vuruldum 3 aydır adet olmadım adet olunca transfer olucak ama hala bekliyorum daha çok sürermi acaba etkisi ?
Merhabalar. Ben de adetimin 20. günü oldum, şimdi adetimi bekliyorum transfer hazırlığı için. Sizde ilaç çok bir gecikme yaptı mı acaba?Ben de ekim adetimin 21.günü lucrin yapacsğım. Sonraki adetle de transfer hazırlığı olacak aksilik olmaazsa. Çiko kstlerim var benim de
Merhabalar. Ben de adetimin 20. günü oldum, şimdi adetimi bekliyorum transfer hazırlığı için. Sizde ilaç çok bir gecikme yaptı mı acaba?Merhaba bende transfer olucaktim fakat e2 hormonum yüksek çıktığı için doktorum bu iğneyi verdi adetimin 17. Günü bir tane vurulacagim. Adetimin önceden düzenli olup olmadigini sordu duzenliydi dedim tamam dedim. Şimdi adet gecikmesi yaptigini okudum ve endişelendim. E2 hormonum hep yüksek ve moralim bozuluyor artık. Bu iğne baskilaya ak bir sonraki adetinde tekrar bakacağız dedi
Peki size iğne gününe göre mi bir transfer tarihi vermişlerdi eğer hatırlıyorsanız? Anladığım kadarıyla bu iğne adeti bastırıyor. O zaman neden bir sonraki adetinizde gelin diyorlar anlamıyorum. Kafam çok karışık.Ben bu iğneyi 2 sene önce tüp bebek tedavisinde kullanmıştım yumurta toplama olduktan sonra adetin 21.günü tek seferlik iğne vuruldum geçici menepoz iğnesiydi diğer ay adet olmadan transfer olmuştum
İğneyi adetin 21.günü olmuştum sanırım sonraki adet tarihimde hafif lekelenme yaşamıştım doktor kan tahlili yapıp herşey normal çıkınca transfer hazırlığına başlatmıştıPeki size iğne gününe göre mi bir transfer tarihi vermişlerdi eğer hatırlıyorsanız? Anladığım kadarıyla bu iğne adeti bastırıyor. O zaman neden bir sonraki adetinizde gelin diyorlar anlamıyorum. Kafam çok karışık.
Ben aynı zamanda adet söktürücü kullanıyorum ve adetin ikinci veya üçüncü günü gel dediler. Ben lekelenme başlayınca yazayım o zaman kliniğe de belki lekelenme yeterli olur randevuya gitmek için. Teşekkür ederim :)İğneyi adetin 21.günü olmuştum sanırım sonraki adet tarihimde hafif lekelenme yaşamıştım doktor kan tahlili yapıp herşey normal çıkınca transfer hazırlığına başlatmıştı
Bana da adet olunca gel demişlerdi ama adet olmadım sadece hafif lekelenme olmuştu..Ben aynı zamanda adet söktürücü kullanıyorum ve adetin ikinci veya üçüncü günü gel dediler. Ben lekelenme başlayınca yazayım o zaman kliniğe de belki lekelenme yeterli olur randevuya gitmek için. Teşekkür ederim :)
Bende adet donemimi bekliyorum. Doktorum 15 gün geçilebilir eğer 15 günü geçerse haber ver dedi. Hiç bir şey anlamadım bende. Stres yapma diyorlar ama nasıl olicak. Adet görmeden nasıl transfer olucak hadi oldu tutacakmiBen de ekim adetimin 21.günü lucrin yapacsğım. Sonraki adetle de transfer hazırlığı olacak aksilik olmaazsa. Çiko kstlerim var benim de