ya kızlar ne kadar basitleşti bu evlilikler hemen boşan diyorsunuz tabiki evlilikte sorunlar olacak ve sabırla çözülecek biz böyle neler gördük hemen pes etmek yuva yıkmak yok bizler osmanlı kadınlarıyız erkeyinize sahip çıkın biri mesaj attı bilmem ne diye ben gidiyorum al senin olsun demeyin mücadeleye devam ben ne zorlukla kurdugum yuvayı basit kadınlara kaptırmam deyin sabır güzel kızlar
canım şiddeti kesinlikle onaylamıyorum ama anladıgım kadarıyla bir anlık övkeye kapılmış iki taraflı umarım pişman olup barışırlar çünkü bunlar seviyorlar ayrılamazlar kahrolsun evli erkeklerin yuvasını yıkan pis kadınlar fırsat vermeyin bunlara bilerek gönderiyolar mesajları baykuş bunlar fırsat vermeyin
Tamam cok tesekkur ederım. Dedıklerınızı yapıcam. Ya bosanma kagıdı ıle gelecek yada sabırla oda bekleyecek yorulupta gıtmemı yada anlayacak hatasını. Benı zor gunler beklıyor. Aldırma ısıne bak ılgılenme dıyorsunuz ama bu kadar cok sevdıgınız bırının gecenın 12 sınde gelmesı hergun ve nerede oldugunu bılmemenız cok can acıtıyor.Ama gostermıcem ona bu acımı. Inadına mutlu gorunucem.
Otele gıttıgım eve gelmedıgıgun annemı aramıs -ben kacta olursa olsunevıme gelıyorum o gelmedı - demıs. Annemde ona -sen kımı kandırıyorsun gece yarısına kadar dısarıdasın iş için diyorsun- demiş. Oda yemınler etmıs iş için dışarıdayım fılan demıs.
Dun bana hıc sormadı neredeydın dıye.Akm8 de cıktı gece yarısı dondu yıne eve....
benim bir yakınımda yaşadık severek evlendiler ikide çocukları oldu aralarına kara kedi girdi darma duman oldular kız eşyasını alıp baba evine döndü bir yıl sonra adam yalvar yakar ğötürdü yine olmadı kız yine geldi bu sefer boşandılar adam öbürüyle evlendi ve 6 ay sürdü ve onuda boşadı 2 yıl sonra aman ben ne yaptım verin karımı çocuklarımı diye yalvarmaya çok şeyler yaşandı sonunda yeniden karısına nikah yaptı şimdi iyiler sevenler kolay kolay ayrılamıyorlar arkadaşlar
deniz güneşi çok haklısın canım kocalar adam gibi adam olsalardı kadınlar bu kadar acı çekmezdi sulu şeyler gördüklerine sarkarlar utanmadan ah ahhh söyleyecek çok şey varda boş ver deymezler böyle idare ediyoruz hepsi aynı bunların çok doluyum çok neyse ben kaçıyorum allah sabırlar versin cümlemize :teselli:
ya kızlar ne kadar basitleşti bu evlilikler hemen boşan diyorsunuz tabiki evlilikte sorunlar olacak ve sabırla çözülecek biz böyle neler gördük hemen pes etmek yuva yıkmak yok bizler osmanlı kadınlarıyız erkeyinize sahip çıkın biri mesaj attı bilmem ne diye ben gidiyorum al senin olsun demeyin mücadeleye devam ben ne zorlukla kurdugum yuvayı basit kadınlara kaptırmam deyin sabır güzel kızlar
canım şiddeti kesinlikle onaylamıyorum ama anladıgım kadarıyla bir anlık övkeye kapılmış iki taraflı umarım pişman olup barışırlar çünkü bunlar seviyorlar ayrılamazlar kahrolsun evli erkeklerin yuvasını yıkan pis kadınlar fırsat vermeyin bunlara bilerek gönderiyolar mesajları baykuş bunlar fırsat vermeyin
onur anlayışımız oldukça farklı demek. dayak yiyip hemen adamla yatağa girmeyecek ve bunu teklif etmeyecek kadar farklıyız ,senden.
bu da feminizm değil,onur ve kendine saygıdır.
dayağı kadınlar hakeder gibi kelimeler kullanan bir insana yazacak daha çok kelimelerim var ama burası yeri değil,maalesef.şakkıdı
bu arada kelimelerine dikkat edersen sevinirim.
eşinin kahvaltıyı yatağına getirmesi ne beni, nede arkadaşları ilgilendirmez. çatlayacak bir şeyde yok bunda.. dayak atıp,aldatan ve önemsemeyen bir adamın 2 cilve sonunda,kahvaltıyı ayağına getirmesi ,çokta önemli değil..... keşke kahvaltıyı ,ayağına getirmeseydi de, aldatıp,dövmeseydi..
haa,kapasitemiz yetmeyebilir gibi bir hakarette de bulunamazsın bize.
kapasite ölçecek merci sen değilsin.
..yazılardan, zaten anlayan, kapasitenin kimde var ,kimde yok olduğunu da, farkediyordur,herhalde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?