- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi birgaripyazar
TeeşekkürlerSiz o zaman iş ortağınızın bir üstünü arayın.
olmadı müşteri hizmetlerini. Özelden size yazarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeeşekkürlerSiz o zaman iş ortağınızın bir üstünü arayın.
Bir de şimdi üye yapılınca iş ortağı mı oluyoruz o kısmı da anlamadım da neyseSiz o zaman iş ortağınızın bir üstünü arayın.
ben internetten ararken buldum .msj yazdım yazıldı.inidirimli olması için üye dendi.tamam .ben anlamadım.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Üye oldunuz mu? O zaman iş ortağı olmuş oluyorsunuz...Sizeiş ortağınız bir şey anlatmadı mı :)
Teşekkürler numarayı aldım arayacağım...DİREK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAR MISINZ
numune yok malesefKızlar benim yanak bölgemde sivilceden kalma izler var çok yoğun değil ama yine belli oluyor.İnternet ortamında övgüleri duydum hatta yazan kişiler eski yeni hallerini de paylaşmış.Microsilver set falan varmış.Fiyatı 80 tl ye geliyor.Almak istiyorum ama fazla geliyor ya işe yaramaz ise diyorum.Kullanıp memmun kalan var mı?Veya numune bulabileceğim bir yer?
Merhabaarkadaşlar bu iki ürünü kullanan yada bilgi verebilecek biri var mı? alıp almamakta çok kararsızım açıkcası zararlı olup olmadığı hakkında tereddütlerim var yardımcı olun lütfeeenn
Kesinlikle harika bir urun ben de esim icin kullandik bir aya kalmadan beberi sen ne kullandin diyim kendiside basladi ayni ürüne bu arada ismi L-recapin arastirmak isteyen arkasaslar icjn ismini dogru yazalim istedimBen man set kullaniyorum ve kesinlikle ikigunde dokulmem durdu bayanlarda kullanabildigi icin aldim sac dokulmesinde harika bir urun
Yeni zeitgart antiage cihazimizi denemenizi oneririm yaydigi titresimler sayesinde yaslanma karsiti bir cihazBu recapin hem kellik problemini oratadan kadiriyo hemde dokulmeyi onluyor ben sadece dokulme onlensin dedim oyuzden man set aldim lr kalite inanin dogru ve sabirla kullanildigi zaman sonuclar mukemmel oluyor mimik cizgilerimden biri yok mesela
Kesinlikle katiliyorum denemeye degerYeni zeitgart antiage cihazimizi denemenizi oneririm yaydigi titresimler sayesinde yaslanma karsiti bir cihaz