LR kullananlar gelsin :)

Üye oldunuz mu? O zaman iş ortağı olmuş oluyorsunuz...Sizeiş ortağınız bir şey anlatmadı mı :)

Ben eczacıyım ve eczacı arkadaşlarımın ısrarı üzerine üye oldum. Ama kendim kullanmadan, içeriklerini tam anlamıyla bilmeden birine tavsiye edemem. Bakalım hem ürünler hem katalog gelsin. Ona göre fikri sahibi olacağım

Merhabalar lr is ortağıyım Memnun olmadiğınızı yazmıssiniz Lr mikro silver set yanunda yardimci urunler kullanmadinjz sanirim ondan memnun kalmadiniz birde 3ay boyunca devamli duzlenli kullanmaniz gerekir basta cogaltirki alttaki deriyi temizlesin dye daha sonra ust tabakayi kurutur.LR urunlerini alip memnun olmayan pek gormedim ama bazi kisilerin cilt durumlarina ters etki yapabliyor

Lr is ortagı olmak isteyen arkadaslar biriyle irtibat kurunki destek almak acisindan verimli olsun .Uye olmak istersenizde mesaj atmanız yeterli

Kızlar benim yanak bölgemde sivilceden kalma izler var çok yoğun değil ama yine belli oluyor.İnternet ortamında övgüleri duydum hatta yazan kişiler eski yeni hallerini de paylaşmış.Microsilver set falan varmış.Fiyatı 80 tl ye geliyor.Almak istiyorum ama fazla geliyor ya işe yaramaz ise diyorum.Kullanıp memmun kalan var mı?Veya numune bulabileceğim bir yer?
numune yok malesef

arkadaşlar bu iki ürünü kullanan yada bilgi verebilecek biri var mı? alıp almamakta çok kararsızım açıkcası zararlı olup olmadığı hakkında tereddütlerim var yardımcı olun lütfeeenn :KK16:

Eklentiler

• 12498617_1544516095867064_128685532_n.jpg
    12498617_1544516095867064_128685532_n.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 415
arkadaşlar bu iki ürünü kullanan yada bilgi verebilecek biri var mı? alıp almamakta çok kararsızım açıkcası zararlı olup olmadığı hakkında tereddütlerim var yardımcı olun lütfeeenn :KK16:
Merhaba
Ürün vuvudunuzun ph dengesini sağlayarak saglikli sekilde kilo vermenizi sağlıyor. Balli icecek ac karnina icildiginde vücuda enerji verir tokluk hissi sağlar diyet yaparken yaşanan bitkinlik yorgunluk halsizlik gibi durumleri ortadan kaldirir. Tabletimiz ise sadece vitamin minarel deposu dur ph seviyesini dengeler yapilacak olan bir diyet programi ile ortalama 3/5 kilo verdiriyor. Benim ekibimden bir arkadasim 2 haftada 3 kilo verdi. Dilerseniz ozelden de görüşebiliriz.

Ben man set kullaniyorum ve kesinlikle ikigunde dokulmem durdu bayanlarda kullanabildigi icin aldim sac dokulmesinde harika bir urun

Ben man set kullaniyorum ve kesinlikle ikigunde dokulmem durdu bayanlarda kullanabildigi icin aldim sac dokulmesinde harika bir urun
Kesinlikle harika bir urun ben de esim icin kullandik bir aya kalmadan beberi sen ne kullandin diyim kendiside basladi ayni ürüne bu arada ismi L-recapin arastirmak isteyen arkasaslar icjn ismini dogru yazalim istedim
Screenshot_2016-01-08-08-05-17.png

Bu recapin hem kellik problemini oratadan kadiriyo hemde dokulmeyi onluyor ben sadece dokulme onlensin dedim oyuzden man set aldim lr kalite inanin dogru ve sabirla kullanildigi zaman sonuclar mukemmel oluyor mimik cizgilerimden biri yok mesela

Bu recapin hem kellik problemini oratadan kadiriyo hemde dokulmeyi onluyor ben sadece dokulme onlensin dedim oyuzden man set aldim lr kalite inanin dogru ve sabirla kullanildigi zaman sonuclar mukemmel oluyor mimik cizgilerimden biri yok mesela
Yeni zeitgart antiage cihazimizi denemenizi oneririm yaydigi titresimler sayesinde yaslanma karsiti bir cihaz

X