LR kullananlar gelsin :)

Ben farmasi çay ağacı serisi kullandım hiç memnun kalmadım hiç etki etmedi. Pko var bende hormonlar yüzünden sivilcelerden kurtulamiyorum. Hem büyük hem iz yapan sivilcelerden var maalesef. İlaç da kullandım çok sonuç anlamıyorum. Bu nasıl bir urun ki internette son zamanlarda girmeye başladım

Merhaba,LR Almanya'da bu yıl 30. Yılını kutlayan bir firma:)Ürünleri Türkiye'ye Sağlık bakanlığının izni ile ithal ediliyor.İnternetten de araştırırsanız ürünlerinden ve satışlardan elde edilen karlardan herkes çok memnun.Sizi de üye yapalım LRın büyülü dünyasına adımınızı atın:)

forever amerika lr almanya ürünleri.. genelde lr ürünleri tercih etme sebebi kişilerin (benim çevremdekiler yani ve coğu kişiden duydugum) almanların kozmetik ürünlerine fazlasıyla güvenmeleri ve hatta almanyadakiler asla abd ürünlerini kullanmak istemiyrmş abd malı denilince geri çekilirlermiş nedenini araştırmadım ama amcamlardanda bilirim alman ürünleri memnuniyetle kullanırlar her türlü ürünlerini (islami şartlara uyanları). alman kalitesini heryerde duydum o yüzden benden ürün soranlar alman markası diyince ooo tamadır dediklerini bilirim :KK66:
Hem Forever hem de LR kullanmış bir kişi olarak kesinlikle LR 'dan çok memnun kaldım. Ürünler gerçekten fayda sağlıyor.

LR urunlerı kullanıp ta sorun yasayan varmı? satıs temsılcılıgıne baslayacagım ıcın merak ettım ve forever ve LR hemen hemen aynı sınfılar ve karar veremedım
ben her ikisini de kullandım. LR bana daha iyi geldi. Ablam ve ben NanoGold setinden özellikle memnun kaldık. Tavsiye ederim. Benim yeğenim iş ortağı. Bayağı satışı var. Bildiğim kadarıyla hiç şikayet almadı.

Bu alman firmasının ürünleri gerçekten çok konuşuluyor fakat en çok konuşulan konu ise lr üyelik sistemidir. Lr ye bir kereye mahsus 85 tl lik ürün alıyorsunuz üye oluyorsunuz ve ürünleri ister kendinize ister tanıdıklarınıza %40 civarında indirim kazanıyorsunuz. Ayrıca puan sistemleri var ve bu puanlara göre hediyeler ce teşfik edici şeyler mevcut her türlü karlı yani bu lr:)

İyi akşamlar LR a üye olmak isteyenler benimle iletişeme geçebilirler:)
LR demek ayrıcalık demek:)

Merhaba ben de üyeyim ve yüz kremlerinden vücut losyonu ve diş macunlarından çok memnunum box set ve bb krem sipariş ettim bekliyorum ve bu ürünlerin yüksek oranda bitkisel olması, az kimyasal içermesi de çok teşvik etti beni ama en çok beğenilen ürünleri merak ediyorum

Merhaba bende buranın ürünleri kılcal damar ve varis için aldım.aldıklarım emergensy spray , msm body gel ve sıvera .Bunları aldım.günde 3 kere siviera içtim bitti.Günde 3 kere spray bacağa sıktım 2 dk.bekletip sonra msm sürdüm yedirdim.Ancak çok az bir değişim var.nedeni nedir.anlamadım.kullanım doğrumudur biri yardımcı olsun lütfen.Spray azaldı onu da anlamadım sanki geldiğinde de eksik gibiydi ama ilk diye anlamadım .sonra bu kadar çabuk bitemez dediler.Spray asla elle ya da pamukla sürme sadece bolca sık denildi.kuruyunca da msm body sür denildi.Yaptım anlamadım.az gelişme var.

Bu alman firmasının ürünleri gerçekten çok konuşuluyor fakat en çok konuşulan konu ise lr üyelik sistemidir. Lr ye bir kereye mahsus 85 tl lik ürün alıyorsunuz üye oluyorsunuz ve ürünleri ister kendinize ister tanıdıklarınıza %40 civarında indirim kazanıyorsunuz. Ayrıca puan sistemleri var ve bu puanlara göre hediyeler ce teşfik edici şeyler mevcut her türlü karlı yani bu lr:)
Beni de üye yaptılar sanırım ama ne mail geliyor ne bir şey neden acaba.

Merhabalar.
Ben de Lr de iş ortağıyım...Ürünleri Alman menşeiili...kalite onayları mevcut..ürünleri sağlığa zararlı etken maddeleri taşımıyor. İş ortağı olduğunuzda ürünleri indirimli alıp rahatlıkla kullanıyor hem de satışlarınız da yüzde 40 kar sağlıyorsunuz... Mesela örnek diş macunu diyelim...Ben tüm marketlere baktığımda kendi kullandıklarım da dahil olmak üzere ucuza bir diş macunu almıyorum...Sonuçta çok ucuzlarında nasıl içeriği olduğunu bilmiyoruz.Deneme yapmak amaçlı diş macunu alarak başladım..Kullanıyorum ve memnunum.EN basitini anlattım size...Diğer marka ürünlerle karşılaştırdığınızda ürünleri çok makul fiyatlarla sunuluyor.:iş ortağı yaparak büyüdüğünüzde size aylık hakettiğiniz primleri ödüyor..Yani her işte olduğu gibi ne kadar emek o kadar çok kazanç..diğer network şirketleri ile karşılaştırma yapmıyorum bile..KALİTE farkı var deyip geçiyorum..Denemeden hiç bir şeye girmediğim gibi bu işe de deneyerek başladım....Size de denemenizi tavsiye ederek eğer ürünleri denemek istiyorsanız veya iş ortağı olmak istiyorsanız ,ya da diğer sağlığa yardımcı cilt ,saç ürünleri için özel sormak istiyorsanız mesaj atabilirsiniz..Her sorunuza samimiyetle cevap vereceğimden emin olabilirsiniz...

Eklentiler

• Resimlerim2.jpg
    Resimlerim2.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 381
Merhabalar.
Ben de Lr de iş ortağıyım...Ürünleri Alman menşeiili...kalite onayları mevcut..ürünleri sağlığa zararlı etken maddeleri taşımıyor. İş ortağı olduğunuzda ürünleri indirimli alıp rahatlıkla kullanıyor hem de satışlarınız da yüzde 40 kar sağlıyorsunuz... Mesela örnek diş macunu diyelim...Ben tüm marketlere baktığımda kendi kullandıklarım da dahil olmak üzere ucuza bir diş macunu almıyorum...Sonuçta çok ucuzlarında nasıl içeriği olduğunu bilmiyoruz.Deneme yapmak amaçlı diş macunu alarak başladım..Kullanıyorum ve memnunum.EN basitini anlattım size...Diğer marka ürünlerle karşılaştırdığınızda ürünleri çok makul fiyatlarla sunuluyor.:iş ortağı yaparak büyüdüğünüzde size aylık hakettiğiniz primleri ödüyor..Yani her işte olduğu gibi ne kadar emek o kadar çok kazanç..diğer network şirketleri ile karşılaştırma yapmıyorum bile..KALİTE farkı var deyip geçiyorum..Denemeden hiç bir şeye girmediğim gibi bu işe de deneyerek başladım....Size de denemenizi tavsiye ederek eğer ürünleri denemek istiyorsanız veya iş ortağı olmak istiyorsanız ,ya da diğer sağlığa yardımcı cilt ,saç ürünleri için özel sormak istiyorsanız mesaj atabilirsiniz..Her sorunuza samimiyetle cevap vereceğimden emin olabilirsiniz...
Merhaba sizin msjdan önce yazdım.lr ürünü aldım ve üye oldum herhalde.zaten alan üye oluyor galiba.ama bana ne mail ne bir şey gelmiyor.anlamadım.ayrıca ürünlerden kullandıklarım var kullandıklarımla da ilgili bilgi almak isterim.

Kılcal damar ve varis için ne ürün tavsiye ediyorsunuz ben aldım da acaba yanlış mı aldım.siz yazın ben de benimkilerle karşılaştırayım,

MERHABA ...
İş ortağı olan arkadaşlar üstü ( sponsoru) kimse onunla görüşmeli ondan gerekli bilgiyi almalıdır.Mesajınız gelmediyse henüz üyelik işlemleriniz tamamlanmamış demektir ancak yine siz sizi iş ortapı yapan kişiye sorarak onun bunu halletmesini bekleyin.

varilerle alakalı SİVERA jel içecek Sprey ve msm jel tavsiye ediliyor.
İçecekleri herkes kullanamıyor...Emziren anneler,(kalp rahatsızlığı olanlar sorması lazım),organ nakli olanlar,kan sulandırıcı ilaç kullananlar...

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu arada şunu da belirtmek isterim.İlla ürün almak için üye olmak gereği yoktur.Ürünü satış fiyatı neyse ondan alırsınız.
İş ortağı olmanız ürünü indirimli almanızı ve bu işi ek kazanç olarak görüyorsanız öğrenerek satış yapmanızı sağlar

Bu arada şunu da belirtmek isterim.İlla ürün almak için üye olmak gereği yoktur.Ürünü satış fiyatı neyse ondan alırsınız.
İş ortağı olmanız ürünü indirimli almanızı ve bu işi ek kazanç olarak görüyorsanız öğrenerek satış yapmanızı sağlar
Teşekkürler.ancak indirimli almak için üye olunuyor biliyorum.o nedenle oldum yoksa satmak amaçlı değil.

ne kadar süre kullanmalıyız kimse tam cevap veremiyor.bilgiler sınırlı oluyor.sormak istediğimiz çok şey var ancak aldığımız kişiye her zaman ulaşamıyoruz.soracağımız bir tlf yok mu

Siz o zaman iş ortağınızın bir üstünü arayın.
olmadı müşteri hizmetlerini. Özelden size yazarım.

MERHABA ...
İş ortağı olan arkadaşlar üstü ( sponsoru) kimse onunla görüşmeli ondan gerekli bilgiyi almalıdır.Mesajınız gelmediyse henüz üyelik işlemleriniz tamamlanmamış demektir ancak yine siz sizi iş ortapı yapan kişiye sorarak onun bunu halletmesini bekleyin.

varilerle alakalı SİVERA jel içecek Sprey ve msm jel tavsiye ediliyor.
İçecekleri herkes kullanamıyor...Emziren anneler,(kalp rahatsızlığı olanlar sorması lazım),organ nakli olanlar,kan sulandırıcı ilaç kullananlar...

umarım yardımcı olabilmişimdir.
Evet bunlar verildi içecek sprey ve msm body jel .Günde 3 kere içecek iç,3 kere spray sık,2 kere body jel sür.sprayı sıkıp 2 dk beklet sonra msm body sür.ufak bir kılcal damar bile ancak hafifledi.sıvı bitti,spray nedense azaldı zaten geldiğinde de şişe tam dolu değildi gibi,msm yarısında daha.ben ne yapacağım şimdi,.yeniden hepsinden alamam pahalı.sadece msm kaldı diyebilirim.çok az da spray

X