- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
- Konu Sahibi birgaripyazar
Tek kullanımlık da olabilir sprey şeklinde de olabilir.
Öğrendim evet o serummuş bana bakım kürü demişti arkadaşım. Ürünün ismi değişmiş aynı ürün farklı isimde mevcutmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kullanımlık da olabilir sprey şeklinde de olabilir.
İsmi neymiş? Birde nasıl sipariş edebilirim? Yakınımda temsilci yok da.Öğrendim evet o serummuş bana bakım kürü demişti arkadaşım. Ürünün ismi değişmiş aynı ürün farklı isimde mevcutmuş
Ben yaklaşık 6 aydır milrosilver dis macunu nu kullanıyorum günde 2 pakete yakın sigara içmek beraber sık sık dış temizlemek zorunda iken mikro kullanmaya başladığından bu yana bir iki ton renk açıldı ve artık diş hastanesine gidip beyazlatma işlemi yaptirmiyorum ağız kokusunu da engelliyor antibakteriyel olduğu içinLR nin diş macunu nasıl acaba kullanan yorum yazabilir mi?
Ben yaklaşık 6 aydır milrosilver dis macunu nu kullanıyorum günde 2 pakete yakın sigara içmek beraber sık sık dış temizlemek zorunda iken mikro kullanmaya başladığından bu yana bir iki ton renk açıldı ve artık diş hastanesine gidip beyazlatma işlemi yaptirmiyorum ağız kokusunu da engelliyor antibakteriyel olduğu için
Ekimde süper indirim vardı keşke fırsatı degerlendirebilseydinizTeşekkürler ben de denemek istiyorum cidden.
İsmi neymiş? Birde nasıl sipariş edebilirim? Yakınımda temsilci yok da.
Aynı ürün fakat isim değiştiği için Recapin olarak satışı devam ediyor fakat içerik kullanım şekli aynı hangi şehirdesiniz yardimci olabilirimİsmi neymiş? Birde nasıl sipariş edebilirim? Yakınımda temsilci yok da.
"Recapin"miş yeni adı. Ben de başka bir temsilci buldum İzmir'deyim ondan öğrendim bu kadar şeyi yoksa bakım kürü demeye devam edecektimİsmi neymiş? Birde nasıl sipariş edebilirim? Yakınımda temsilci yok da.
"Recapin"miş yeni adı. Ben de başka bir temsilci buldum İzmir'deyim ondan öğrendim bu kadar şeyi yoksa bakım kürü demeye devam edecektim
İsterseniz size de yazdırabilirim . Farklı şehirdeyseniz kargoyu öder sanırım. Sormamı isterseniz haber edin.
Ben daha vermedim sipariş. Katalog gelmedi henüz elime dedi parfümleri de denemek istiyorum katalog gelince bakıp parfüm ile birlikte söyleyeceğim.
Katalog linki ayıp Kasım ayı için işinizi hizlandirayim dedim ama basaramadim anlaşılan ☺this HTML class. Value is http://www.emagcloud
Kopyalayıp arama yapın bakalım şimdi yapabilmisiyimhttp:// www.emagcloud.com / lr / TR_tr_LRWXMAS2015/index.html
forever amerika lr almanya ürünleri.. genelde lr ürünleri tercih etme sebebi kişilerin (benim çevremdekiler yani ve coğu kişiden duydugum) almanların kozmetik ürünlerine fazlasıyla güvenmeleri ve hatta almanyadakiler asla abd ürünlerini kullanmak istemiyrmş abd malı denilince geri çekilirlermiş nedenini araştırmadım ama amcamlardanda bilirim alman ürünleri memnuniyetle kullanırlar her türlü ürünlerini (islami şartlara uyanları). alman kalitesini heryerde duydum o yüzden benden ürün soranlar alman markası diyince ooo tamadır dediklerini bilirimLR urunlerı kullanıp ta sorun yasayan varmı? satıs temsılcılıgıne baslayacagım ıcın merak ettım ve forever ve LR hemen hemen aynı sınfılar ve karar veremedım
microsilver ve aloe vera diş macunlarını kullandım ve devam ediyorum.ilk önce mikrosilver aldım eşim sigara kullandığı için dişlerinde beyazlama oldugunu farkettik vede ağız kokusu olmuyor asla buna garanti verebilirim özellikle sabah kalktıgımda diğer macunlarla fırçalayınca ağzımda kuruluk ve kan tadı olurdu(diş eti kanamam cok fazlaydı)ama micro silverde bu sorunlar tamamen kalktı..av diş macunu da güzel amaa şahsen microsilver daha güzel av macunda kanamaları azaltıyor dişi beyaztlatyr ama microsilver ondan bile güzel derimLR nin diş macunu nasıl acaba kullanan yorum yazabilir mi?
microsilver ve aloe vera diş macunlarını kullandım ve devam ediyorum.ilk önce mikrosilver aldım eşim sigara kullandığı için dişlerinde beyazlama oldugunu farkettik vede ağız kokusu olmuyor asla buna garanti verebilirim özellikle sabah kalktıgımda diğer macunlarla fırçalayınca ağzımda kuruluk ve kan tadı olurdu(diş eti kanamam cok fazlaydı)ama micro silverde bu sorunlar tamamen kalktı..av diş macunu da güzel amaa şahsen microsilver daha güzel av macunda kanamaları azaltıyor dişi beyaztlatyr ama microsilver ondan bile güzel derim
Mail adresi verin Kasım linkini atayım size ama mikrosilver diş macunu yok malesef 8 küsür geldi tanesi süper bir fiyati ve bu ay indirim broşürü Kasım aralık iki aylikTüh ya ekim kampanyasından haberim yoktu.
İlk kampanyadan haberim nasıl olur acaba?