H hilalemir Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2017 1 0 1 34 21 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalemir #1 Merhaba arkadaslar ben de bir Lr is ortagiyim ve bundan dolayi cok mutluyum gelin sizi de lr dünyasi ile tanistirayim siz de mutlu olun..
Merhaba arkadaslar ben de bir Lr is ortagiyim ve bundan dolayi cok mutluyum gelin sizi de lr dünyasi ile tanistirayim siz de mutlu olun..
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.138 215.846 1.223 52 22 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalemir #2 hilalemir .!.: Merhaba arkadaslar ben de bir Lr is ortagiyim ve bundan dolayi cok mutluyum gelin sizi de lr dünyasi ile tanistirayim siz de mutlu olun.. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sitemize hoşgeldiniz. Kadınlar Kulübü'nde LR, Oriflame, Avon vb ürünlerin reklamı, satışı, üye yaparak alt kadro oluşturma, referans numarası verme, satış sitesi, blog, instagram, facebook, mail, telefon numarası gibi iletişim bilgileri verip yönlendirmek yasaktır.
hilalemir .!.: Merhaba arkadaslar ben de bir Lr is ortagiyim ve bundan dolayi cok mutluyum gelin sizi de lr dünyasi ile tanistirayim siz de mutlu olun.. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sitemize hoşgeldiniz. Kadınlar Kulübü'nde LR, Oriflame, Avon vb ürünlerin reklamı, satışı, üye yaparak alt kadro oluşturma, referans numarası verme, satış sitesi, blog, instagram, facebook, mail, telefon numarası gibi iletişim bilgileri verip yönlendirmek yasaktır.