Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Low carb-Karatay-Ketojenik diyet
- Konu Sahibi pofu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- diyet karatay diyeti ketojenik beslenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet ne yapacaksın diye soranlara
basit karbonhidratı olabildiğince çıkartıp, doğal yağ ve protein alımını güçlendireceğim, öğün aralarına min 5 saat koyup düzen oluşturmaya çakışacağım..
beni bilen bilir spor aşığıyım
yapmadığım antrenman kalmadı
asla bırakmadığım tek alışkanlığım
hayat şartlarıma uyan tek sistem ise akşam antrenman yapmak ama bu haftasonları için geçerli değil :) haftasonu ne zaman istersem yapabilirim
uzun uzun araştırmalar yaptım, basit karbonhidratların işe yaramadığını, kanser şeker diyabet gbi çok şeye sebep olduğunu artık hepimiz biliyoruz, ne kadar spor yaparsam yapayım hem kilom artıyor hem de yağlanıyorum
araştırmalarım doğrultusunda ketojenik diyete pat diye geçemem çünkü ağırlık kaldırırken zorlayacağını tahmin ediyorum o sebepten karbonhidrat miktarını min seviyede tutup deneme yanılma yapmak
ctesi başlıyorum, bu diyetleri uygulayanları beklerim...
basit karbonhidratı olabildiğince çıkartıp, doğal yağ ve protein alımını güçlendireceğim, öğün aralarına min 5 saat koyup düzen oluşturmaya çakışacağım..
beni bilen bilir spor aşığıyım
yapmadığım antrenman kalmadı
asla bırakmadığım tek alışkanlığım
hayat şartlarıma uyan tek sistem ise akşam antrenman yapmak ama bu haftasonları için geçerli değil :) haftasonu ne zaman istersem yapabilirim
uzun uzun araştırmalar yaptım, basit karbonhidratların işe yaramadığını, kanser şeker diyabet gbi çok şeye sebep olduğunu artık hepimiz biliyoruz, ne kadar spor yaparsam yapayım hem kilom artıyor hem de yağlanıyorum
araştırmalarım doğrultusunda ketojenik diyete pat diye geçemem çünkü ağırlık kaldırırken zorlayacağını tahmin ediyorum o sebepten karbonhidrat miktarını min seviyede tutup deneme yanılma yapmak
ctesi başlıyorum, bu diyetleri uygulayanları beklerim...
çokk teşekkür ederimmmmKonunuz hayırlı olsun ben Karatay usulü ve if sistemi ile besleniyorum
Ama.suan şifa için su orucuna niyet etdim
su orucu hiç benlik değil hayatta yapamam :S nasıl gidiyor sizin?
P90x insanity düşünüyorum ccoookkk uzun zaman oldu yapmayalıNe sporu yapacaksiniz?
Ben keto ile daha once cok guzel kilo verdim.
Laktoz intoleransim ciktigi icin beslenme seklimi tekrar mecburi degisitrecegim ve hayat tarzi olarak devam etmeliyim.
Bu ara caroline girvan epic 2 ye takildim
Bende almistim vakti zamaninda. Cok uzun zamandir yapmiyorum. Felaket hamlamisimdir.P90x insanity düşünüyorum ccoookkk uzun zaman oldu yapmayalı
Bu ara caroline girvan epic 2 ye takildim
Tekrar baslamak icin bahanem olur beraber yapabiliriz
bana uyar her zaman :) cuma günü antrenmanlara başlayabilirim evime bi gideyim sağ salimBende almistim vakti zamaninda. Cok uzun zamandir yapmiyorum. Felaket hamlamisimdir.
Tekrar baslamak icin bahanem olur beraber yapabiliriz
nasıl yani? antrenmanlara mı?Gerci nasil giris yapildigini unuttum
hıımm ben de anlamadım ne demek istediğini ben hep sitelerden indirdim videoları ondan..Evet sitesinden yapiyordum.
Yuklemedim hic pc e.
Neyseki hatirladim nasil giris yapilacagini. Ilk firsatda pc e yuklecegim.
Yarin mi baslamayi dusunuyorsun?
yarın öğlen evde olucam akşam başlarım sanırım eğer aksilik olmazsa
ayy benimde vardır o kadar ama ben satın almadım bi siteden bedava indirmiştimFarkli programlari varmi bilmiyorum.
Bunu da satin alali belki 10 sene olacak
p90x3 de var elimde ama ben sevmedim ya yapamıyorum bunu :S
p90x ve insanity tek vazgeçilmezim hitt yapmaya bayılıyorummmBende yaptigimda bayilmiyordum. O yuzden asla 2 haftadan ileri gidemedim
benim bi konum var ordan yazarım detayları büyük ihtimal