Lovely35'in Çeyizleri

her şeylerin çok güzel maşallah :)) buzdolabımız aynı:)) Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :)

Canım 1.5 metre gitmiş sadece kirli sepeti ama bu. Çamaşır selesine gerek yok diye yapmadık biz.

çoook saol kuzum çook tşkr ederimm ben daha diyorum 3 metre felan gider metredende anladımdan degil işte tahminii karar :D valla saol kuzumm fuzuli alırıdm gider :1: seleye bende yapmayı düşünmüyorum cnm sadece kirli sepete yaparım haziranın 8 ne çeyizim var bugun inşallah alayımda annem hemen yaptırsın onu :D tekrar saol tatlım :54:

çoook saol kuzum çook tşkr ederimm ben daha diyorum 3 metre felan gider metredende anladımdan degil işte tahminii karar :D valla saol kuzumm fuzuli alırıdm gider :1: seleye bende yapmayı düşünmüyorum cnm sadece kirli sepete yaparım haziranın 8 ne çeyizim var bugun inşallah alayımda annem hemen yaptırsın onu :D tekrar saol tatlım :54:

Al canım az kalmış zaman gerçi 1 günlük iş bizimkiler 1 saatte bitirmişlerdi. İkeadan aldık biz kumaşıda çok ucuza gelmişti.

canım hem sana hemde zevkine bayıldım allah mutlu mesut etsin inşallah:16:ev kendinizin galiba çünkü eşyalarla uyum içerisinde yeni yapılmış gibi geldi bana,canım evde eşyalar için ne kadar harcadınız acaba?

canım hem sana hemde zevkine bayıldım allah mutlu mesut etsin inşallah:16:ev kendinizin galiba çünkü eşyalarla uyum içerisinde yeni yapılmış gibi geldi bana,canım evde eşyalar için ne kadar harcadınız acaba?

Canım ev kendimizin değil ama inşallah allah nasip ederde alırız çünkü evimi çok seviyorum. Mobilyalarımız düğünden 3-4 ay önce daha evimiz belli olmadan alındı ama çok güzel bir şekilde yerleşti gerçekten. Sanki evi tutupta mobilyaları sonradan almışız gibi oldu değil halbuki. :) Çok değişti bu arada şekil şemal olarak ama çalıştığım için fırsat bulup yeni fotoğraflar eklemeye fırsat bulamıyorum. Beğenmene çok sevindim. Allah daha güzellerini size nasip etsin. Ne kadar gitti diye sormuşsun erkek tarafı 30 bin harcadı. Ben bir çok şeyimi önceden aldığım için aşağı yukarı kız tarafı olarak ne harcadık tam kestiremiyorum.

Son düzenleme:
Bir önceki üyeliğimi artık kullanmak istememem sebebiyle, yeni bir üyelik alarak aranıza tekrar "merhaba" diyorum.

Aldıklarımın resimlerini internette bulabildiğim kadarıyla, hatırladıkça ve yenileri eklendikçe paylaşmaya çalışacağım.

Umarım beğenirsiniz ve hepimiz için faydalı olur.

Evlendik muradımıza erdik. Fotoğraflar için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri-18.html

Evimin fotoğrafları için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...289-lovely35in-ceyizleri-13.html#post31662610

Mutfak fotoğraflarım ve gelin mevlüdümden bir kaç kare için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri-20.html

Öncelikle hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :16:
Gümüşlük özel yapım mı yoksa hazır mı? Ben misafir için çatal bıçaklarımımı sandıkla falan saklamak istemiyorum. Bellona'nın çatal kaşık bıçak saklanabilir bir masa modeli var sanırım ama gümüşlük fikri de hoşuma gitti.

Öncelikle hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :16:
Gümüşlük özel yapım mı yoksa hazır mı? Ben misafir için çatal bıçaklarımımı sandıkla falan saklamak istemiyorum. Bellona'nın çatal kaşık bıçak saklanabilir bir masa modeli var sanırım ama gümüşlük fikri de hoşuma gitti.

Canım benim isteğime göre yapıldı konsol sanırım gümüşlük diye bahsettiğin umarım doğru anlamışımdır.:34:

Back
X