Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.![]()
Bugün aldığım cicişim.
![]()
aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan tatlım :)
bayıldımmm indirimde miydi ben de bakıyorum hemen mutlulukla kullanın:)
Hepsi çok hoşmuş canım halıların yollukların güle güle kullan inşaAllah kuzummmm
canım kına ve düğün fotograflarına baktım süpper çeyizde öyle masAllah Allah güle güle oturmak nasip etsin ben samsunluyum biz güzeli tarif için fındık gibi deriz fındık gibisin masAllah![]()
Canımmm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmene. Çokta güldürdün beni. Allahta seni güldürsün inş.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
aminnn canım Allah razı olsun hayırlısıyla kullanalım inş çeyizlerimizi güzel günlerimiz olsun![]()
cnm son aldıkların çook güzelmiş mutfak halına bayıldımiyi günlerde mutlulukla huzurla kullan inşallah cnm :) cnm ben daha kirli sepetime kumaş diktiremedim yarın gidip inşallah kumaşı alacagım sepetimi ve selesini alalı 2 ay olacak nerdeyse :) kaç metre kumaş gittine dair hala bir fikrim yok cnm kumaşcıya ansıl tarif edicem metresini kara kara düşünüyorum tahminin varmı senin cnm kaç metre gittine dair kurtar beni bu karamsarlıktan
![]()
Kuzum anneme sorup yazıcam sana bekle 2 dk.
çoook saol kuzumm bekliyorumm![]()