Lovely35'in Çeyizleri

Bugün aldığım cicişim.

M014157_small.jpg

aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan tatlım :)

Canım teşekkür ederim. Üstünden epey zaman geçmiş bazıları gözükmüyor bile artık aldıklarımın.

bayıldımmm indirimde miydi ben de bakıyorum hemen mutlulukla kullanın:)

Canım bunlar 1 ay önce falan 19.95 liraydı şimdi 24.95 olmuş. İndirim yok yani.:50:

Holüme English home'un halıları ufak kaldığından bu hafta sonu Royal Halı'dan yeni halılar aldık kayınvalidemle. English Home'dan aldıklarım yatak odama cuk diye oldu onları oraya koyduk.

Yeni yolluklarım bunlar.
phpThumb.php

Son düzenleme:
Hepsi çok hoşmuş canım halıların yollukların güle güle kullan inşaAllah kuzummmm

canım kına ve düğün fotograflarına baktım süpper çeyizde öyle masAllah Allah güle güle oturmak nasip etsin ben samsunluyum biz güzeli tarif için fındık gibi deriz fındık gibisin masAllah :1::16::16:

canım kına ve düğün fotograflarına baktım süpper çeyizde öyle masAllah Allah güle güle oturmak nasip etsin ben samsunluyum biz güzeli tarif için fındık gibi deriz fındık gibisin masAllah :1::16::16:

Canımmm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmene. Çokta güldürdün beni. Allahta seni güldürsün inş.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Canımmm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmene. Çokta güldürdün beni. Allahta seni güldürsün inş.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

aminnn canım Allah razı olsun hayırlısıyla kullanalım inş çeyizlerimizi güzel günlerimiz olsun :16::16:

cnm son aldıkların çook güzelmiş mutfak halına bayıldım :D iyi günlerde mutlulukla huzurla kullan inşallah cnm :) cnm ben daha kirli sepetime kumaş diktiremedim yarın gidip inşallah kumaşı alacagım sepetimi ve selesini alalı 2 ay olacak nerdeyse :) kaç metre kumaş gittine dair hala bir fikrim yok cnm kumaşcıya ansıl tarif edicem metresini kara kara düşünüyorum tahminin varmı senin cnm kaç metre gittine dair kurtar beni bu karamsarlıktan :31::31::31:

cnm son aldıkların çook güzelmiş mutfak halına bayıldım :D iyi günlerde mutlulukla huzurla kullan inşallah cnm :) cnm ben daha kirli sepetime kumaş diktiremedim yarın gidip inşallah kumaşı alacagım sepetimi ve selesini alalı 2 ay olacak nerdeyse :) kaç metre kumaş gittine dair hala bir fikrim yok cnm kumaşcıya ansıl tarif edicem metresini kara kara düşünüyorum tahminin varmı senin cnm kaç metre gittine dair kurtar beni bu karamsarlıktan :31::31::31:

Kuzum anneme sorup yazıcam sana bekle 2 dk.

Back
X