Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alde kuzum daha kullanmadım desem ama almayı düşünüyorsan Fissler'den şaşma derim.Lovely'm düdüklü tenceren nasıl kullanımı falan iyi mi kuşuumm
Canım çok teşekkür ederim.Son cicilerini güle güle kullan tatlım![]()
Çok teşekkür ederim. Allah herkese nasip etsin.Maşallah cok güzel bir gelin olmuşsun canımm çeyizlerin eşyaların herşey cok güzel Allah bi ömür mutlu etsın![]()
Mersi canım, allah sana da göstersin.Herşey mükemmel.
Allah mutlu mesut etsin![]()
çeyizlerinizde sizde harika görünüyorsunuz mutluluklar dilerim
Çok güzel bir gelin olmuşsunuz, eviniz de çok güzelbelli ki her şey gönlünüzce olmuş, Allah yuvanızda ağız tadıyla geçimler nasip etsin,mutluluğunuz daim olsun
![]()
Yeni yıl temalı tv battaniyem.
![]()
aynını bende almıştım geçen yıl çok cici güle güle kullan canım
Battaniye süper yılbaşında serersin artık![]()
Ooo hadi bakalım hayırlı olsunCanım yeni görüyorum yorumunu. Yılbaşından önce başladık kullanmaya. Tv izlerken çok güzel oluyor. Sıcacık tutuyor. Keşke dedim sevdiklerime de alsaydım fiyatı çok uygundu.
cnm eşyalaırnın hepside çook güzeller allah mutlulukla huzurla aşkla kullanmak nasip etsin. bu çamaşır sepeti olayına bende takıldım hasır almak istiyorum ama dagılır diyede korkuyorum kullanışlı olmaz diyesenin çamaşır sepetini gördüm ayın 3 nede A 101 e gilcicek selesiyle birlikte. bende senin gibi düşündüm alsamda içine kumaşmı diktirsem acaba diye. selesinede dikmeyi düşünüyorum ikisindede takım olsun diye.
![]()
Canım çok teşekkür ederim. Benim annem dikti, kimsede ellemeden plastik olduğunu anlamıyor. Hasır annemde var 2 ayda dağıldı. Bencede en mantıklısı hasır görünümlü plastikler canım. Dışardan da kumaş seçer diktirir ya da dikersiniz fıstık gibi olur.
cnm benim çook tşkr ederim baktım olmuş halinede süper duruyor kesin karralıyım şimdi :) peki cnm kaç metre kumaş gittine dair bi fikrin varmı :) bu arada kına gecende tam bi afet olmuşsundüğündede öyle maşallah diyeyim cnm çook güzel olmuşsun
![]()
Eşyalarınızın hepsi çok güzel evlenmişsiniz bile allah mutluluğunuzu daim etsin huzurlu aşklı mutlu günler dilerimm![]()
canım kusura bakma anca görüyorum. çok teşekkür ederim öncelikle. Darısı başına. çok bir şey gitmedi diye biliyorum. Ben düğün telaşesinde annem anneannemle dikmişti. Kumaşıda kendisi almış yanlış hatırlamıyorsam ikea'dandı. Sorar yazarım canım.
çok teşekkür ederim. Darısı tüm sevenlerin başına.
saol cnm çook tşkr ederimkaç metre gitti diye merak ettim sonra eksik alıırm diye korkuyorum. Bende anneanne yok senin ki gibi maşallah
Annem de pek anlamaz herşeye kendim koşturuyorum o yüzden sordum cnm
![]()
sende perdecinize diktirebilirsin canım. Biz rica etmiştik bizimkisi yapmamıştı ama tanıdık bulursan perdeciden kumaşı seçer diktirebilirsin bile.