- 15 Kasım 2013
- 505
- 697
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şeylerin çok güzel maşallah :)) buzdolabımız aynı:)) Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :)
Canım annem şehir dışında telini açmadı, msj attım cevap gelince yazıcam hemen.
çoook saol tatlımm çook tşkr ederimm büyük bi yardımın dokunmuş olur inanki merakla bekliyorum![]()
Canım 1.5 metre gitmiş sadece kirli sepeti ama bu. Çamaşır selesine gerek yok diye yapmadık biz.
çoook saol kuzum çook tşkr ederimm ben daha diyorum 3 metre felan gider metredende anladımdan degil işte tahminii kararvalla saol kuzumm fuzuli alırıdm gider
seleye bende yapmayı düşünmüyorum cnm sadece kirli sepete yaparım haziranın 8 ne çeyizim var bugun inşallah alayımda annem hemen yaptırsın onu
tekrar saol tatlım
![]()
canım hem sana hemde zevkine bayıldım allah mutlu mesut etsin inşallahev kendinizin galiba çünkü eşyalarla uyum içerisinde yeni yapılmış gibi geldi bana,canım evde eşyalar için ne kadar harcadınız acaba?
Bir önceki üyeliğimi artık kullanmak istememem sebebiyle, yeni bir üyelik alarak aranıza tekrar "merhaba" diyorum.
Aldıklarımın resimlerini internette bulabildiğim kadarıyla, hatırladıkça ve yenileri eklendikçe paylaşmaya çalışacağım.
Umarım beğenirsiniz ve hepimiz için faydalı olur.
Evlendik muradımıza erdik. Fotoğraflar için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri-18.html
Evimin fotoğrafları için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...289-lovely35in-ceyizleri-13.html#post31662610
Mutfak fotoğraflarım ve gelin mevlüdümden bir kaç kare için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri-20.html
Öncelikle hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Gümüşlük özel yapım mı yoksa hazır mı? Ben misafir için çatal bıçaklarımımı sandıkla falan saklamak istemiyorum. Bellona'nın çatal kaşık bıçak saklanabilir bir masa modeli var sanırım ama gümüşlük fikri de hoşuma gitti.
Canım benim isteğime göre yapıldı konsol sanırım gümüşlük diye bahsettiğin umarım doğru anlamışımdır.![]()