- 1 Ekim 2013
- 8.093
- 16.575
- 448
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pick me var bi de eklemeyi unutmusum.Lovebombing
Gashlighting
Toksik iliski
Kapanış
Ghosting'i de unutmayalım lütfen.Pick me var bi de eklemeyi unutmusum.
Valla kuscam gerçekten bu eciş bücüş isimlerdenİnsanlar ilk buluşma öncesi heyecanlanır zaten. Heyecanlanmıyorsa problem vardır.
Bu yeni terimler iyice kafayı yedirtti herkese artık. Öyle miydi böyle miydi diye diye normal insan ilişkileri nasıl olur unuttunuz.
Bir erkek ilk buluşmadan önce "amaan buluşacaaz işte, konuşur döneriz" falan diyorsa not love bombing mi yapıyordur sence?Bir erkek ilk buluşmadan önce “birlikte umarım güzel zamanlar geçiririz, çok heyecanlıyım buluşmak için” falan diyorsa love bombing mi yapıyordur sizce? Birisinin ilk buluşma öncesi çok heyecanlandım demesi saçma değil midir?
30 yaşındaymışşBence bu kişi yeni nesil değil. Profil fotosu Enrique Iglesias. Y kuşağının favorisidir kendisi :)
İlk buluşmada heyecanlanmak kadar normal güzel bir şey yok. Çıkın şu kalıplardan.
Tam tahmin ettiğim gibi30 yaşındaymışş
bişe kaçmıyor sendenTam tahmin ettiğim gibi
Pick me neeee ben onu hic bilmiyorumPick me var bi de eklemeyi unutmusum.
du bakalım daha bismillah hemen love bombing yapmaz normal insanlar ilk görüşmede heyecanlı olur siz fazla şüphecisiniz öncesinde kazık yenilmiş nerde görsem tanırımBir erkek ilk buluşmadan önce “birlikte umarım güzel zamanlar geçiririz, çok heyecanlıyım buluşmak için” falan diyorsa love bombing mi yapıyordur sizce? Birisinin ilk buluşma öncesi çok heyecanlandım demesi saçma değil midir?
Pick me neeee ben onu hic bilmiyorum
Tesekkurler‘Beni seç’ demek, karşı cinse yaranmak için kendi cinsini aşağılayanlara deniliyor, pick me girl - pick me boy
Temkinliyim diyelim ama biraz rahat olmak gerekiyor galibadu bakalım daha bismillah hemen love bombing yapmaz normal insanlar ilk görüşmede heyecanlı olur siz fazla şüphecisiniz öncesinde kazık yenilmiş nerde görsem tanırım
elbette normal şeyler söylemiş adamTemkinliyim diyelim ama biraz rahat olmak gerekiyor galiba