Pardon ama ne zaman heyecanlı olması gerekiyordu? Ben buradaki sorulara inanamıyorum bazen.Bir erkek ilk buluşmadan önce “birlikte umarım güzel zamanlar geçiririz, çok heyecanlıyım buluşmak için” falan diyorsa love bombing mi yapıyordur sizce? Birisinin ilk buluşma öncesi çok heyecanlandım demesi saçma değil midir?
Tamda şu terimler hakkinda ayni şeyi düşünüyordum. Yine tam üstüne bastinİnsanlar ilk buluşma öncesi heyecanlanır zaten. Heyecanlanmıyorsa problem vardır.
Bu yeni terimler iyice kafayı yedirtti herkese artık. Öyle miydi böyle miydi diye diye normal insan ilişkileri nasıl olur unuttunuz.
Karşılarındaki insanı analiz etmeye çalışmaktan (sanki yapabiliyormuş gibi) kendi duygularına odaklanamıyorlar. Organik, içinden geldiği gibi ilişki yaşayan kimse yok sanırım yeni nesilde özellikle.Tamda şu terimler hakkinda ayni şeyi düşünüyordum. Yine tam üstüne bastin
Mağaradan gelmediyse normaldir.Bir erkek ilk buluşmadan önce “birlikte umarım güzel zamanlar geçiririz, çok heyecanlıyım buluşmak için” falan diyorsa love bombing mi yapıyordur sizce? Birisinin ilk buluşma öncesi çok heyecanlandım demesi saçma değil midir?
Yeni öğrendiği kelimeyi cümle içinde kullanmak istedi heraldeİnsanlar ilk buluşma öncesi heyecanlanır zaten. Heyecanlanmıyorsa problem vardır.
Bu yeni terimler iyice kafayı yedirtti herkese artık. Öyle miydi böyle miydi diye diye normal insan ilişkileri nasıl olur unuttunuz.
Herhalde sen öyle yapıyorsun.Yeni öğrendiği kelimeyi cümle içinde kullanmak istedi heralde
Güven problemi diyelim. İnsanlara çok temkinli yaklaşır oldum ve birisi böyle yaklaşınca ne düşüneceğime emin olamıyorum.Bunu love bombing sanıyorsanız eski asklarinizi merak ettim. Kimlere maruz kaldınız acaba bunca sene?
Belki deHerhalde sen öyle yapıyorsun.
Aşk bombalaması deyince havalı olmuyorBaşlık neden İngilizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?