• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lou lou

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
kızlar yıllar önce kuzenim lou lou kullanırdır( cacharel). inanılmaz kalıcı ve hoş bir koku.bizim evde telefonla konuşsa bir hafta telefondan kokusu gitmezdi.aranızda kullanan var mı üretimden kalktığını duydum bilen varsa yardımcı olabilir mi?? d&p de bulabilir miyim en kötü ihtimal.

loulou çooook eski ve çok değişik anıları olan bi parfüm:) başlığı görünce içim bi hoş oldu:) evet üretimden kalktığını ben de duydum halbuki kullanıcısı çoktu keşke yeniden üretilse.. ama havaalanlarında duty freelerde var sanırım hala, yurt dışına giden bi tandığınız olursa sipariş verebilirsiniz.. açık parfüm satan yerlerde de bulunabileceğini tahmin ediyorum.

kızlar yıllar önce kuzenim lou lou kullanırdır( cacharel). inanılmaz kalıcı ve hoş bir koku.bizim evde telefonla konuşsa bir hafta telefondan kokusu gitmezdi.aranızda kullanan var mı üretimden kalktığını duydum bilen varsa yardımcı olabilir mi?? d&p de bulabilir miyim en kötü ihtimal.

ben sitesine baktım cacharelin hala tanıtımı var bır ara kaldırılmıs sıteden sımdı gerı gelmıs demekkı uretıme devam :64:azınlık kullanıyor dıye kaldırmıslardır sonrada tepkıler gelmeye baslayınca bunlarda tekrar baslamıstır uretmeye bu parfumu herkes sevmıyo cok domınant bır koku cunku kısılıgınlede ortusmenı gerektırıyo tasıyabılmen ıcın:12:ben sıparıs verdım cheapsmellsden 30 ml lık.dp den kokladım hosuma gıttı ama bırde orjınalıne bakcam emınımkı o daha guzel kokuyodur bu sıteyı tavsıye ederım bence guvenılır bı sıte gercekten cok ılgılıler ben mesaj attım bı kac defa hemen gerı donuyorlar.

Back