- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
- Konu Sahibi Designer31
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur burayada yazarsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ondan şüphelenmiştik, keşke öyle olsaydı diyorum ama diğer yandan da Allah’tan geldi vardır rabbimin bi bildiği. Buna da şükredip iyileşmesi için çabalayacağız.AS RA İhtimali ile yazmıştınız . İnanamıyorum gerçekten ya çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar. Teşhis hangi tür kök hücre nakli vesair? sadece bir imtihan olduğunu düşünün lütfen siz inanın.
Cok gecmis olsun. En kisa zamanda sagligina kavussun Komsumuz 30'lu yaslarinda gecirmisti bu hastaligi, 15 yildan fazla olmustur belki. Sagligina kavustu cok sukur. Surec hakkinda bilgim yok ama.Bir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Bu örnekler beni nasıl rahatlatıyor bilemezsiniz, tedavi süreci elbette zor olacaktır ama rabbim kolaylığını verir o yeter ki iyi olsun, Allahım onu bana ailesine sevenlerine bağışlasın.Cok gecmis olsun. En kisa zamanda sagligina kavussun Komsumuz 30'lu yaslarinda gecirmisti bu hastaligi, 15 yildan fazla olmustur belki. Sagligina kavustu cok sukur. Surec hakkinda bilgim yok ama.
Allah sizi birbirinize bağışlasın, eşinize şifalar size bol sabır metanet güç versin. Güzel haberlerinizi alırız insallah arkadaşım..
İnşallah öyle olur, benimde panik atak ve anksiyete rahatsızlığım var, kollarım uyuşuk sabahtan beri güçlü olmaya çalışıyorum. rabbim o gücü versin inşallah banaÇok geçmiş olsun.
Çok türü var kan hastalıklarının, bazıları yillarca tek bir ilac ile hayatina devam ediyor, bazilari ilik nakli oluyor, bazilari sadece kemo alıyor.
Rabbim şifa versin insallah.
Zor bir surec evet insanin hayati degisiyor resmen her sey baska oluyor ama esiniz sagligina kavusacak insallah lutfen moralinizi yuksek tutmaya calisin.
Rabbim cumalar hurmetine,duasi kabule layik kullar hurmetine esinizi 6 cihetinden korusun,her turlu kotu sonuctan beri eylesin,mutlu gunlerinize cabucak dondursun insallahEvet ondan şüphelenmiştik, keşke öyle olsaydı diyorum ama diğer yandan da Allah’tan geldi vardır rabbimin bi bildiği. Buna da şükredip iyileşmesi için çabalayacağız.
Herkese, hepinize çok teşekkür ederim. Cuma gününün hürmetine bugün dualarınızda bize de yer verirseniz çok mutlu olurum.
Rabbim oyle bir guc veriyor ki boyle anlarda,kendini tasiyamayan daglari tasiyor.Atlatacaksiniz ve kendinizle gurur duyacaksinizİnşallah öyle olur, benimde panik atak ve anksiyete rahatsızlığım var, kollarım uyuşuk sabahtan beri güçlü olmaya çalışıyorum. rabbim o gücü versin inşallah bana