- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.694
- 448
- Konu Sahibi Designer31
Rabbım tez şifalar versin inşallah. Tip çok ilerledi artık siz güçlü durun yeter..inşallah kolay yoldan atlatır eşiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablamin arkadaşı olmustu simdi saglikli, ilaclari cok olacak farkli tedavileri var ama asilamayacak seyler degil inan, korkma doktorlar bilgili yonlendirecekler zaten moral derken ismen korkutmasin hastaligin asamalari belli tedavisi belliBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Çok geçmiş olsun benim de babam şuan 48 gündür aynı hastalıktan dolayı tedavi altında güçlü durmaktan başka çaren yok. Evet bu süreç çok zor ama moralinizi yüksek tutmanız çok önemli sizin içinde eşiniz içinde rabbim tez zamanda şifa versin inşallahBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Anlıyorum ben sizi.İnşallah öyle olur, benimde panik atak ve anksiyete rahatsızlığım var, kollarım uyuşuk sabahtan beri güçlü olmaya çalışıyorum. rabbim o gücü versin inşallah bana
Çok sevinirim, çok mutlu olurum.Şifası için Ya Şafi Yasin toplayalım İnşallah konu sahibi isterse bu post altından ya da farklı bir konu açarız Designer31
Mesajınızı kemoterapi alırken okuyorum :)
İnsan herşeye alışıyor, Allah tez zamanda kalıcı şifa versin eşinize, bu günlerde geçecek, Allah sınavlarınızı kolay ve küçük eylesin amin
Rabbim şifa versin insallah Allah sizi birbirinize bagislasin.Siz guclu oldukca esinizinde gucu articak merak etmeyinBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
çok geçmiş olsunn sağlam durun lütfen hepsi düzelecek lösemi çocuklarda tehlikeli yetişkinler tedavisi var.biraz zor zamanlar yaşayacaksınız ama hepsi geçecekk yaşamamış gibi olacaksınız.üzülün ağlayın sıkmayın kendinizi.içinizi boşaltın ki daha güçlü olarak eşinize destek olun.Çok sevinirim, çok mutlu olurum.
Dilerseniz özelden de yazabilirsiniz bana. Fazla bildirim olunca gözümden kaçabiliyor yorumlar.Türü henüz belli değil, kan sonuçları ve preferik yayma testinden teşhis koydular. Sanırım tür için biyopsi alınması gerekiyor, yatıştan sonra yapılacak diye biliyorum. Ama öğrendiğimde mutlaka yazarım yarın