Lösemi teşhisi koyuldu 🥺

Süreçle ilgili maalesef bir bilgim yok. Sadece geçmiş olsun demek istedim. Allah şifa versin. Umarım olumlu bir sonuç alırsınız. Lütfen kötü hissettiğinizde, dertleşmek istediğinizde yazın, biz buradayız. İnşallah her şey iyi olur.

Rabbim eşini sana ve sevdiklerinize bağışlasın . Ya şafi ismi ile şifa versin inşallah Bu süreci acısız ağrısız geçirsin inşallah , Rabbim öyle bir şifa versin ki bir zerre bile kalmasın kanında

İnşallah hızla hayırla sağlıkla sonuçlansın sürecimiz
Evet size çok iş düşüyor ama çok zor günler bizi bekliyor psikolojisine girmeyin işi kendiniz için zorlaştırmayın
İnşallah en kısa zamanda eşiniz eski sağlığına kavuşur..

Rabbim sizi hiç incitmesin inşallah Rabbim bütün hastalara şifa versiin eşinize destek olun bolca dualar edin O hastaneden gülerek çıkın. Allahım sabır güç versiin

İnşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum, Allah’ın izniyle atlatacağız güzel örnekler duymak ferahlatıyor sağolun
Gecmis olsun
Komsumuzun kucuk kizinda bulunmustu,tedavi sonucu sagligina tamamen kavustu.Su an iki cocugu var.
Uzulmeyin diyemem elbette uzuleceksiniz,ama guclu olun,moralinizi guclu tutun.Zor ama cok faydali inanin.
Cunki esiniz sizden destek alacak.
Psikolog destegi de alsaniz iyi olur.
Bu sikinti elbette gececek,guzel gunlerinize geri doneceksiniz,o gunler icin sagliginizi koruyun

Çok çok çok geçmiş olsun Allah’ım şifalar versin en acilinden. Sakın kendinizi bırakmayın ve dik durun. Bol bol dua edin. Siz de sevdiklerinizden destek almayı ihmal etmeyin. Sizin de desteğe çok ihtiyacınız olacak. Dualarım sizinle inşallah her şey bittiğinde rabbim çok güzel kapılar açacak sizlere

Hepiniz öyle güzel moral oldunuz ki, gözlerim doldu çok teşekkür ederim her birinize. Güçlü durmak için elimden geleni yapacağım, o benim her şeyim…
Sizi cok iyi anliyorum.Esim 15 gun once cok kotu bir sey yasadi.
Aklimin ucundan bile gecmeyen,kalple ilgili:/
Buraya kostum,dua istedim,guc aldim buradan.
Atlattik cok sukur fakat o destegi unutamam
Buraya gelin anlatin,destek bulursunuz,yukunuz hafifler,beraberce asariz bu sureci

AS RA İhtimali ile yazmıştınız . İnanamıyorum gerçekten ya çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar. Teşhis hangi tür kök hücre nakli vesair? sadece bir imtihan olduğunu düşünün lütfen siz inanın.

Allah şifa versin gelip geçmiş olsun tedavim bitti çok mutluyum haberleriniz için buradayız

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda iyessin psikolojik olarak depresyon da oluyor bu hastalar bagirsa cagirsa alinmayin idare edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…