- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Designer31
-
Süreçle ilgili maalesef bir bilgim yok. Sadece geçmiş olsun demek istedim. Allah şifa versin. Umarım olumlu bir sonuç alırsınız. Lütfen kötü hissettiğinizde, dertleşmek istediğinizde yazın, biz buradayız. İnşallah her şey iyi olur.Bir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
İnşallah hızla hayırla sağlıkla sonuçlansın sürecimizBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Rabbim sizi hiç incitmesin inşallah Rabbim bütün hastalara şifa versiin eşinize destek olun bolca dualar edinBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Gecmis olsunİnşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum, Allah’ın izniyle atlatacağız güzel örnekler duymak ferahlatıyor sağolun
Sizi cok iyi anliyorum.Esim 15 gun once cok kotu bir sey yasadi.Hepiniz öyle güzel moral oldunuz ki, gözlerim doldu çok teşekkür ederim her birinize.Güçlü durmak için elimden geleni yapacağım, o benim her şeyim…
AS RA İhtimali ile yazmıştınız . İnanamıyorum gerçekten ya çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar. Teşhis hangi tür kök hücre nakli vesair? sadece bir imtihan olduğunu düşünün lütfen siz inanın.Bir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşurBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?