Lösemi teşhisi koyuldu 🥺

Amin Çooook teşekkür ederim Allah razı olsun, rabbim yardım etti gerçekten bu kadar çabuk güzel haberler duymayı beklemiyordum hiç. Şu mübarek günde yüzümüzü güldürdü. İnşallah daha güzel haberlerini de paylaşabilirim burada. Ayaktan tedavi için Ankara’ya yerleşeceğiz bir süreliğine, onu da Allah’ın izniyle sağlıkla atlatalım inşallah

Okuyarak geliyordum mutlu haberlerinizi gördüm. Rabbim tez zamanda daha da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Allah çaresizlik içinde bekleyen tüm hastalara Şafi ismi ile şifa versin, tüm dertlerinden, sıkıntılarından kurtarsın. Çok geçmiş olsun.

Çok sevindim umarım herşey bundan sonrasında da çok çok iyi gider sizin için

Güzel dilekleriniz dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, Allah kimin duasını vesile kılar yardım eder bilemeyiz. Bu süreçte beni yalnız bırakmadığınız için konuma uğrayıp yorum yapan bana destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Allah da sizin yüzünüzü güldürsün inşallah

Konuyu okurken gözyaşlarımı tutamadım.
Ne güzel bir eşsiniz, ne güzel bir insan...
Rabbim kalbinize gönlünüze göre versin.
Beraber nice sağlıklı, mutlu uzun seneler geçirmek nasip etsin.
Hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Tüm yüreğimle dualarımdasınız.
İnşallah tamamen biter geçer gider.
Güzel kalpli insan.

Yorumunuzu görünce benim de gözlerim doldu, Allah sizin ve doğacak evladınızın da karşısına her daim güzel insanlar çıkarsın inşallah Çok teşekkür ederiz, dualarla yaşıyoruz bu güzel duyguları, öyle çok inanıyorum ki…

Eşiniz için dua edeceğim, allahim tez zamanda sifa versin. Hastalığın detaylarini paylasmaniz da çok güzel. Belki de birilerine umut olacaksiniz

Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.
Peki lösemi belirtileri nelerdi ? Biraz bahsederseniz biz de dikkatli oluruz inşallah

Öncelikle geçmiş olsun...kesinlikle moral çok önemli tüm süreç hakkında bilgim var 12 senedir bu hastalıkla bogusuyoruz..bizim hastaya 3 ay ömür bile bicilmedi çünkü son evredeydik fakat hastamız çokça arsız ve şen şakrak biri olduğu için çok şükür 12 sene geçti o kötü günlerin üstünden..hala kendine iyi bakarsa iyi kötü bakarsa kötü oluyor ...tabi doktorun da çok çok büyük payı var..bizim doktor Amerika'da ders olarak verdi bizim hastanın sonuçlarını hatta...dediği tek şey mucize gerçekleşti diye...hatta hastamızda denenen ilk tedaviyi şuan doktor bir sürü kişide uygulayarak çok büyük sonuçlar elde etti..her zaman yanınızdayim..isterseniz özelden doktor numarası verebilirim (devlet hastanesi doktoru) ve tüm süreç hakkında merak ettiklerinizi özelden cevaplayabilirim...bu arada unutmadan hastanın yanına maskesiz gitmeyin onun bağışıklığı çok düşük her türlü mikroba açık..wcsi odası hepsi ona şahsi olsun..oda muhakkak havalandırılsin ve çarşaflar saat başı değişsin...tekrardan geçmiş olsun bişey olursa burdayım

Sizinle beraber tüm hastalara yüce Allah şifa versin tez zamanda. Burada güzel gelişmelere ve beraberliğe tanık olmak çok güzel.

Maşaallah güzel haberin devamının gelmesi dileği ile

Rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah eşinize Dahada güzel haberler alın inşallah

Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.
Peki lösemi belirtileri nelerdi ? Biraz bahsederseniz biz de dikkatli oluruz inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun inşallah

Bizde çok fazla belirti olmadı aslında, sadece şiddetli bir bacak ağrısı vardı ve ilk gittiğimiz doktor bile anlayamadı. Ama bildiğim kadarıyla vücutta morarma, burun kanaması, diş eti kanaması, lenf bezi şişmesi gibi belirtiler verebiliyor. Tabii bunlar da her zaman olabilecek şeyler, insanı paronayak yapar sürekli şüphede durmak. Bence en sağlıklı çözüm arada gidip kan testi vermek, atıyorum 3 ayda bir.

Çok teşekkür ederim, fakat yanlış bilgilendirme olmasın sizin ki sanırım kronik lösemi. Bizim ki akut lösemi, aralarında ciddi farklar var.

Güncelleme;

Eşim oldukça toparlandı, artık tekerlekli sandalyede değil, yürüyerek gidiyor ışın tedavisine. İliği ablası ile uyumlu çıkmadı, Türkkök’ten tarama yapılıyor ama ilik nakli olup olmayacağı da henüz belli değil. Sanırım tedavinin aşaması gösterecek bunu. Morali, keyfi şükürler olsun ki yerinde, hastanede şu an yoğun bir tedavi almıyor. Omurilikten şırınga ile kemoterapi ve ışın alıyor sadece. Doktor biyopsi çıktıktan sonra ayaktan kemoterapi alacaksınız demişti, umarım her şey yolunda gider ve tahmin edilen sürede buradan çıkabiliriz.

Doktor “iyi risk” olduğunu söyledi, genetiği de temiz, hatta bugün kan testi bile almadılar. İlk yatışımıza göre doktorlar daha az girip çıkıyor odamıza. İçimiz büyük ölçüde rahatlasa da “bitti, iyileştiniz.” cümlesini duyana kadar hep bir diken üstünde olacağım sanırım.

En büyük hayalim iyileşmesi ve bu hastalık ile çabalayan insanlara umut olabilmek… Umarım bir gün bu konuya başardığımızı da yazabilirim Allah’ın izniyle.

İyi olmanıza çok sevindim. Allah daha iyi etsin. İnşallah ağrısız kolay atlatır bel tedavilerini. Rabbim hastanelerde olan herkese yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…