Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lösemi teşhisi konulan tedavi gören 6 yaşındaki oğlum yigit hamza için 100 yasin 70.000 safi duası okumak isteyen söyleyebilir mi yardımcı olur musunuz. Kübra oğlu yiğit hamza
Lösemi teşhisi konulan tedavi gören 6 yaşındaki oğlum yigit hamza için 100 yasin 70.000 safi duası okumak isteyen söyleyebilir mi yardımcı olur musunuz. Kübra oğlu yiğit hamza
Çok sagolun Allah razı olsun1.000 ya Şafii aldım
68.000
1 tane de Yasin okuyor babam
Kalan 99
Rabbim Şafi ismi hürmetine acil kalıcı hasarsız şifalar versin aminnnn
Ben okurum bir yasin serif allah sifa versinLösemi teşhisi konulan tedavi gören 6 yaşındaki oğlum yigit hamza için 100 yasin 70.000 safi duası okumak isteyen söyleyebilir mi yardımcı olur musunuz. Kübra oğlu yiğit hamza
Allah razı olsun çok sagolun1000 ya safi aldım Allahim acil şifa versin
Kalan sayı kaç tam gremedim ama
Kalan 67.000
Allah razı olsun sagolunBen okurum bir yasin serif allah sifa versin
Allah razı olsun sagolun2000 ya Şafii 1 yasin aldım
Kalan ya Şafi 65.000
Yasin'i. Sayısını bilmiyorum. Allahim acil kalıcı şifalar versin
Canım babam okudu şimdi ama okurken baya bi esnedi okuyana kadar böyle bişey yoktu yavrucakta nazar olabilir kadınlı erkekli bi okutun isterseniz. Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün aminÇok sagolun Allah razı olsun
Mutlaka yapacağım dediğinizi Allah bin kez razı olsun ayağınıza taş degdirmesin insallahCanım babam okudu şimdi ama okurken baya bi esnedi okuyana kadar böyle bişey yoktu yavrucakta nazar olabilir kadınlı erkekli bi okutun isterseniz. Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün amin
Sizden de Allah razı olsun güzel haberlerinizi almayı bekliyoruzMutlaka yapacağım dediğinizi Allah bin kez razı olsun ayağınıza taş degdirmesin insallah
Allah razı olsun sagolunRABBİM şifa versin
1000 ya ŞAFİ aldım
Allah razı olsun sagolun1000 tane ya şafi aldim
Kalan 63.000