• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lösemi Hastası İçin Ya Şafi Hatmi

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
S.a dua kardeslerim. En yakın arkadaşımın 5 yasındaki yeğenine lösemi teşhisi koyuldu😓 Şuan hastanede yatılı olarak tedavi goruyor. 6 ay surecekmiş tedavisi. Anneside yeni doğum yaptı ustelik. Küçük Zeynep'in şifa bulması için 70.000 Ya Şafi başlatıyorum. Okuyup destek olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden🤲❤️🌹Rabbim hiç kimseye evlat acısı gostermesin. Elli, yüz ne kadar okuyabilirseniz cok makbule geçer. Rabbim bu yavruya acil kalıcı şifalar versin ailesine bagıslasın inşallah🤲🤲🤲

🌹 Bismillahirrahmanirrahim 🌹

5000 alındı

Kalan 65.000

Son düzenleyen: Moderatör:
sweetgirlcandy sweetgirlcandy Nego Nego canlar etiket yardımı yapabilir misiniz rica etsem
Duaya katılan arkadaşlarım kendi arkadaslarınıda etiketleyebilir şimdiden Allah razı olsun 💐💐💐

Ben 200 tane çekerim şimdi. Bitince haber veririm daha fazla çekmeye çalışacağım çekemezsem diye az ile başlayayım.
Rabbım şifa versin şafi ismiyle. Kalbim acıdı ailesine dirayet sakinlik versin . Hersey yolunda olsun inşallah şu güzel ayların yüzü suyu hürmetine :KK43:

Ben 200 tane çekerim şimdi. Bitince haber veririm daha fazla çekmeye çalışacağım çekemezsem diye az ile başlayayım.
Rabbım şifa versin şafi ismiyle. Kalbim acıdı ailesine dirayet sakinlik versin . Hersey yolunda olsun inşallah şu güzel ayların yüzü suyu hürmetine :KK43:
Amin amin Allah razı olsun canım 🌹🤲
Gunlerdir uyku tutmuyor benide.. Allahım tez zamanda şifasını verir ailesine bagıslar inşallah 🤲🤲🤲

Kalan 64.800

RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah
1.800 aldım
Kalan 63.000

1.600 aldım
Kalan 60.000 yarın okuyacağım 🤲

Rabbim Şafi ismiyleşifa versin İnşallah 🌸 ailesine

1000 aldım.
Rabbim şifa versin minik Zeynep e , ailesine bağışlasın.

KALAN: 48 000

2000 aldım kalan 4600
Allah'ım tez vakitte şifa versin inşallah
Ailesine güç kuvvet sabır versin.

Back