• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal recital preference yoğun kızıl ultra viyole

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
kızlar saçını bununla boyayan varmı nasıl çıkıyor?ben koyu bir kızıl istiyorum mürdümsü bir renk ve en uygun bu sanırım....yapan varsa yazabilirmi sonucu:kahve:

3600520246697_IMAGE2.jpg

yoğun kızıl ultra viyole

şekerim ben kullanmıştım biaralar ama pek istedigim gibi olmamıştı aikçası ama genede sn bilirsin

ya ilk yaptıgında bayılıyosun rengine ama 1 2 hafta içinde çok degişiyor bnce koföre yaptır canım bnde evde yaptıgımda istedigim rek olmamıştı şimdi tam istedigim gibi koyu kızıl güneşte harika duruyor evdede siyah gibi işte

ben de 1 yıl falan kullandım koyu rengi baya bi. bana annem hep çok yakıştırmıştır ama ben sıkıldım kurtulana kadar da akla karayı seçtim. ama bende hiç akmamıştı rengi hep aynıydı..

anladım..sağolun kızlar...

kuaförde yaptırıyım ama canım çok pahalı oluyor..:delphin:

en iyisi deniyim ben bi bunu...zaten haziran sonu yapıcam.....bakalım güzel olur inşallah....

şuan o renk var saçlarımda koyu bir renk güneşte ancak renk çok güzel gözüküyor.saçında hiç boya yoksa palette kışkırtıcı viyole siteğin gibi bir renk olabilir.

kızlar saçını bununla boyayan varmı nasıl çıkıyor?ben koyu bir kızıl istiyorum mürdümsü bir renk ve en uygun bu sanırım....yapan varsa yazabilirmi sonucu:kahve:

3600520246697_IMAGE2.jpg

yoğun kızıl ultra viyole

canım kayınvalidem kullanıyor bu rengi dediğin gibi mürdüm değil yalnız aynı kutu önündeki gibi koyu kırmızı sadece

kızlar ben boyadım bu rengi 2hafta önce falan...süper bir renk çıktı....kuzenimin düğününde herkes saçımın rengini sordu...gelin bilekaydirigubbakcemile3

tam istediğim gibi oldu....ama çok akıyor....2hafta olmasına rağmen açıldı..gerçi benim altta başka kızıl fln vardı bide....o çıktı sanki alttan....ama yinede aradığım renk bu...opuyorumnanaktan

kızlar yardım :( bende saçımı 4-5 ay önce koleston aşk alevine boyatmıştım,güzeldi fakat biraz cırtlak gibi geliyodu bazen,sanki kına yakmışım gibi duruyordu,kendi saçımda koyu kahve siyah gibi bişi..şimdi dipleri geldi bay 4- cm kendi saçım gözüküyor,yeniden boyatmak istiyorum ama aşk alevine değil bu renk çok hoşuma gitti.. sizce nasıl durur? bide saçımın altları koleston aşk alevi renginde sorun olurmu?

güzel bir renk kutudakinin aynısı çıkıyor ise boyamak isteyip cesaret edemediğim renklerden biri

ben de loreal ultra viyoleye boyamak istiyorum, kırmızı değil de böyle mürdümsü bi rengi var. kendi saçım kahve. açık tenliyim ve gözlerim yeşil. daha önce saçlarımı hiç boyamadım. ama 2 yıl önce kına yakmıştım, uçlarında hala azıcık da olsa var. bu renk nasıl durur, tavsiye eder misinz?

Back