ben de aynı şekilde, yumuşatıyor bariz şekilde ama hem besleyici hem şekilenndirici bir ürün tercih ederim.Aldım, 1-2 kez denemek için kullandım, çok sevemedim.
Ben kullanıyorum bir süredir, memnunum, dalgaları daha belirgin yapıyorLoreal Mucizevi Yağı hepiniz gibi ben de severek kullanıyorum.Yağın bir de krem versiyonu çıkmış, 2 çeşidi var: kuru ve sert saçlar için, bir de tüm saç tipleri için.Ürünü merak ediyorum ancak elimde çok fazla saç ürünü var.Bloglarda gezindim biraz, kimi yağdan daha iyi diyor, kimi yağ daha iyi diyor.Buklelerini düzene soktuğunu da yazanlar olmuş.Genelde kuru&asi saçlar için olandan daha memnun kalınmış.KK da tarattım, bir sonuç çıkmayınca konu açayım, kullananlardan fikir alayım istedim.Evet bayanlar, kullananlardan yorum bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1610165
Ben yağını da kullandım kreminide bence kremi daha güzel saçlarımızı düzleştirmeden önce ve banyodan çıktığım zaman taramadan önce gibi zamanlarda sürüyorum güzel bi krem yumuşatıyo saçıLoreal Mucizevi Yağı hepiniz gibi ben de severek kullanıyorum.Yağın bir de krem versiyonu çıkmış, 2 çeşidi var: kuru ve sert saçlar için, bir de tüm saç tipleri için.Ürünü merak ediyorum ancak elimde çok fazla saç ürünü var.Bloglarda gezindim biraz, kimi yağdan daha iyi diyor, kimi yağ daha iyi diyor.Buklelerini düzene soktuğunu da yazanlar olmuş.Genelde kuru&asi saçlar için olandan daha memnun kalınmış.KK da tarattım, bir sonuç çıkmayınca konu açayım, kullananlardan fikir alayım istedim.Evet bayanlar, kullananlardan yorum bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1610165
Kızlar ben hayatımda bundan daha iyi saç kremi kullanmadım. Elektriklenmeyi anında yok ediyor ya acil alın acilllllllllllllLoreal Mucizevi Yağı hepiniz gibi ben de severek kullanıyorum.Yağın bir de krem versiyonu çıkmış, 2 çeşidi var: kuru ve sert saçlar için, bir de tüm saç tipleri için.Ürünü merak ediyorum ancak elimde çok fazla saç ürünü var.Bloglarda gezindim biraz, kimi yağdan daha iyi diyor, kimi yağ daha iyi diyor.Buklelerini düzene soktuğunu da yazanlar olmuş.Genelde kuru&asi saçlar için olandan daha memnun kalınmış.KK da tarattım, bir sonuç çıkmayınca konu açayım, kullananlardan fikir alayım istedim.Evet bayanlar, kullananlardan yorum bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1610165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?