Evet yeni çıkmış bu.Merakla yorum bekliyorum, kimseden ses yok henüz :)Kremini ilk defa görüyorum, ben de yağını kullanıyorum saç uçlarıma...
Yağ olanı severek kullanıyorum, genelde herkes çok memnun.Kremi yeni çıkmış, onu merak ediyorum ama henüz kullanan yok galiba.Yağ olanını bugün aldım ve kullandım. Şu an saçlarım hala ıslak, sabah bir olsun durumu yazarım.
Canım biraz daha açar mısın yapla arasındaki farkları, üstünlükleri?severek kullanıyorum,yaüğından daha etkili kesinlikle
Ürünü almak için bir ışık bekliyordum bu konuyu açarken.Bir süre o ışık gelmedi :) Sonra dedim ben alıp yorumlayayım en iyisi, bu sefer de ürün bitmişti watsons da :) güzel yorumlarınızın ardından almak farz oldu sanırım :)ben krem olanını kullanıyorum. ilk havluyla iyice nemini aldıktan sonra fındık kadar bir şey yediriyorum saça arkasından kurutup az nemliyken bir o kadar daha sürüyorum. ama benim saçım çok kuru ondan iki kere uyguluyorum. yağını denemedim ama bunu çok sevdim.
sen hangisini kullandın canım bu kırmızı kapaklıyı mı yoksa sarı kapaklıyı mı?Ben çok sevdim bu ürünü ..
sen hangisini kullandın canım bu kırmızı kapaklıyı mı yoksa sarı kapaklıyı mı?
Canım biraz daha açar mısın yapla arasındaki farkları, üstünlükleri?
Ben de markette görür görmez aldım. Ama pek bir değişiklik göremedim. Sonra geçenlerde Vanilya kutumdan çıkan Tigi ürünlerinden birini denedim. Şimdi birkaç aydır onu kullanıyorum ve çok memnunum. İlk önce biraz pahalı diye hediye ürün bittikten sonra almamıştım ama sonra belki fayda sağlar, saçlarımdan kıymetli mi diye düşündüm :) aldımo günden beri saçlarımın kırıklarını aldırmadım çünkü hiç belli olmuyorLoreal Mucizevi Yağı hepiniz gibi ben de severek kullanıyorum.Yağın bir de krem versiyonu çıkmış, 2 çeşidi var: kuru ve sert saçlar için, bir de tüm saç tipleri için.Ürünü merak ediyorum ancak elimde çok fazla saç ürünü var.Bloglarda gezindim biraz, kimi yağdan daha iyi diyor, kimi yağ daha iyi diyor.Buklelerini düzene soktuğunu da yazanlar olmuş.Genelde kuru&asi saçlar için olandan daha memnun kalınmış.KK da tarattım, bir sonuç çıkmayınca konu açayım, kullananlardan fikir alayım istedim.Evet bayanlar, kullananlardan yorum bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1610165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?