çakma olabilir alma cnm bencecnm ya bu maybellıne falsıes varya bugun pazarda gordum 5 tl dıyodu ya((((( ben sarı olanını 15 almıstım ama tuh yav sence cakmamıdır kı hem cakma olsa bıle guzel suruyodur heralde
bu resimde gördüğünün dörtte biri kadar cnm normalde ama bu sırayla sürünce böyle oluo cnm sana öneriiiiicnm ya bu maybellıne falsıes varya bugun pazarda gordum 5 tl dıyodu ya((((( ben sarı olanını 15 almıstım ama tuh yav sence cakmamıdır kı hem cakma olsa bıle guzel suruyodur heralde
çakma olabilir alma cnm bencebak bu rimell sürülmüş kirpiklerimmm önce 4d yi sürdüm ama flormarın 360derece dönen fırçasıyla on numara fırçası var buarada tek geçerimm çıkmadan üstüne falsies ile geçtim sonuç bu
Eki Görüntüle 334141
sağol cnm ama inan kısadır kirpiklerim . önce cnm 4d yi sürdüm tek kat sonracok hos gozukuyo cnm masallah :) aynen bence de cakmacnm flormarın 360 derece donen fırcası dedıgın ne anlamadım dıger rımelın mı yoksa extradan o fırcayla daha mı ıyı oluyo nasıl bısey anlatırmısın
sağol cnm ama inan kısadır kirpiklerim . önce cnm 4d yi sürdüm tek kat sonra Eki Görüntüle 334145 bu rimelin fırçasıyla ama fırçayı peçeteyle siliyorum çünkü rimel kötü sıvısı gözlerimi yaktı ama fırça bir harika bu fırçayı 4d nin içine köyup çıkar onu sür kurusun evden çıkmadan da falsiese sür kirpikler 4 kat olsun)) buarada bu flor mar rimelin fırçası pilli çaışıo düğmesine basıosun kendi kendine dönüyor 360 derece ama sıvısı berbat gözlerimin içini yaktı ondan 4d nin içine koyup kullanıyorum cnm 3 rimel ama bu üç rimel sana çokk uzun zaman gider aslında o flormarın fırçasını tek satsalar iyimiş:))
anldm cnm benmki kısa maalesef ozaman sna sadece flormar rimel yeter maybelline e ek fırçası için. yok cnm hatta sürmesi okadar kolayki aldığında sende görüceksin sadece kirpik diplerine tutu yeter cnm o kendiliğinden uçlara doğru ilerliyor tavsiye ederim süper tek geçerim o fırçayıhmmmm sımdı anladım cnm vala khıc kısa gıbı durmuyo kırpıklerın :) bu arada bu kendılıgınden donen fıcayla zık zak seklınde nasıl surebılıyosun bulasmıyo mu gozune falan ? bende maybellıne sarı olanı 4 kat falan surerım dolgun dursun dıyeuzunlugu normal de benım kırpıklerın gur degıl
anldm cnm benmki kısa maalesef ozaman sna sadece flormar rimel yeter maybelline e ek fırçası için. yok cnm hatta sürmesi okadar kolayki aldığında sende görüceksin sadece kirpik diplerine tutu yeter cnm o kendiliğinden uçlara doğru ilerliyor tavsiye ederim süper tek geçerim o fırçayı
Nasıl istersen Cnm bende su sampuani isimimde halledersem benden mutlusu Olmiycak denemedigim sampuani kalmadı , neyse Cnm kirpik sırlarım bukadarcnm ben once bı su falsıesı alıyım dıyorum sarı bıtsın de onda merakım var bayagı :) ondan sonra bı de flormarı alıyım donen fırcalı dedgın gıbı zaten flormarın urunlerını begenırım bende
pazardakiler çakma değil canım bnde kullandım morunu süper yapıo ayrıca internet alışveriş sitelerinde de 4.90 ordan getirtio olabilirlerde bi arkadaşımda kaçak olablr demişti kutusunda aldım ben hiç almamıştı
Nasıl istersen Cnm bende su sampuani isimimde halledersem benden mutlusu Olmiycak denemedigim sampuani kalmadı , neyse Cnm kirpik sırlarım bukadar) yeni keşifim olursa yazarım yine )
pazardakiler çakma değil canım bnde kullandım morunu süper yapıo ayrıca internet alışveriş sitelerinde de 4.90 ordan getirtio olabilirlerde bi arkadaşımda kaçak olablr demişti kutusunda aldım ben hiç almamıştı
ya cıddımısın cnm ya umutlandırdın bak benı hafyata alırım ona gore :)))) zaten kendımı zor tutmustum almamak ıcın :) yoksa hemen falsıesı alıcam haftaya:) cnm ya nerden bılıyosun bı de hangı pazardan bahsedıyosun benım dedıgım pazar ankaradakı sosyete pazarı :)
bende pazardan max faktorun rimelini aldım ama çakmaymış yani.water proof aldım bide ama su değer değmez dandik rimel gibi akıyo hemen. her pazar bir olmuyo heralde :26::26:
aaa bende ankaradayım cnm evet ordan aldım ama ince fırçalısı değil kalın olanı al 2.si ni iyle almşm o da mor
bende pazardan max faktorun rimelini aldım ama çakmaymış yani.water proof aldım bide ama su değer değmez dandik rimel gibi akıyo hemen. her pazar bir olmuyo heralde :26::26:
vallaha mııııı :)))))))) ay cok sevındım ucuz ucuz alırım kesın haftaya ınsallah :))))))) fırcası kalın olanı derken sarısından bahsedıyosan ondan aldım ztn cnm ama falsıes mor olanı alıcam pekı baska hangı urunlerı hangı markadan aldın ben mesela bugun su hanı yesıl ruj varya onu aldım pembe yapıyo surunce harıka bısey sılınce bıle cıkmadı :) ve de 3 tl :)
cnm pekı sen hangı pazardan bahsedıyosun
İstnbul dayım ben penikte kurulan pazar var ordan almıştım.
canım sarı olanı denemedim foruma nasıl resim yükleniyor söyle bana göstereyim mor olanı denedim ama bu gittiğimde başka bi mor aldım aynı diye o da kötü çıktı bi etki yaratmadı yani sıradan onu da yükleyim de daha aydınlatıcı olur senin için söylede nasıl yüklüyoruz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?