Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajı LOreal Lash Architect Maskara 4D
- Konu Sahibi Copyright
- Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
lorealın bütün ürünleri harika canım yaaa.bende pudrasını kullanıyorum fondtene gerek kalmıyor onu surunce.
gerçekten mi canım ya ben pdra arıyorum kapatıcılğı nasıl
gerçekten mi canım ya ben pdra arıyorum kapatıcılğı nasıl
kesinlikle alix avien diyorum pudrada aşırı kapatıcı ve kesinlikle memnun kalırsın ve yeri... :)
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
aslında çok güzel bir rimel, sürdükten sonra kirpiklerdeki değişim inanılmaz.ama kirpiği çok sertleşiriyor.bu özelliğinden memnun değilim.
ben de aynı dertten muzdarıptım cnm ben sana maybellıne sarı olanını onerebılırım cok hafıf gozunde var mı yok mu hıssetmıyosun
- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
kesinlikle alix avien diyorum pudrada aşırı kapatıcı ve kesinlikle memnun kalırsın ve yeri... :)
tşk ederim denicem :)
kusura bakma yeni gördüm loreal lash architect 4d deden bahsediorum bence almaya değmez , bende lancome almayı düşünüyorumhadı ya hangı markadan bahsedıyosun ?
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
kusura bakma yeni gördüm loreal lash architect 4d deden bahsediorum bence almaya değmez , bende lancome almayı düşünüyorum
onemlı degıl cnm zaten fıyatı masallah cok pahalı ben de maybellıne kullanıyorum sarı olanı ama pembesını de almak ısterım cogu kısı memnun cunku
kusura bakma yeni gördüm loreal lash architect 4d deden bahsediorum bence almaya değmez , bende lancome almayı düşünüyorum
evet cnm haklısın bende bitmesini bekliyorum bu ürünün bende maybelline almayı düşünüyorum ama kirpiklerim gür fakat çok uzun değil sarıdan memnunmusun sen pembeyei baya met etmişler ama ikisi arasında kaldım 4d de gözaltlarım siyah olmasa kıvırma olayı iyi , fakat bir süre sonra göz altı mosmor bide flormar var onu bir satcı sayesind ealdım ama sürdüğümde gözlerimin içi yanıyor berbat ( en iyisi maybelline gibi duruyor ama sarımı pembemi????
onemlı degıl cnm zaten fıyatı masallah cok pahalı ben de maybellıne kullanıyorum sarı olanı ama pembesını de almak ısterım cogu kısı memnun cunku
evet cnm haklısın bende bitmesini bekliyorum bu ürünün bende maybelline almayı düşünüyorum ama kirpiklerim gür fakat çok uzun değil sarıdan memnunmusun sen pembeyei baya met etmişler ama ikisi arasında kaldım 4d de gözaltlarım siyah olmasa kıvırma olayı iyi , fakat bir süre sonra göz altı mosmor bide flormar var onu bir satcı sayesind ealdım ama sürdüğümde gözlerimin içi yanıyor berbat ( en iyisi maybelline gibi duruyor ama sarımı pembemi????
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ben sarı dıyorum cnm sımdılık memnunum kırpıklerı tek tek ayırıyor ve de agırlık hıssı vermıyo pembeyı hıc denemedım ama denemek ısterım herkes cok begenmıs cıdden
anladım cnm ama benim arkadaşım pembesinden almış çokkk memnunlarmış takma kirpik gibi olmuşben sarı dıyorum cnm sımdılık memnunum kırpıklerı tek tek ayırıyor ve de agırlık hıssı vermıyo pembeyı hıc denemedım ama denemek ısterım herkes cok begenmıs cıdden
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
anladım cnm ama benim arkadaşım pembesinden almış çokkk memnunlarmış takma kirpik gibi olmuş
vala cnm dogrudur bılemıcem denettıren bı yere gıt bence ıkısını de dene cnm ham,ngısı daha ıyıse onu kullna benım de merakım var vala pembesınde bıtsın de yenı almıstım daha cunku ole alcam pembesını ben kırpıklerı cok guzel ayırdıgı ıcın tercıh etmıstım bu rımelı cnm alıp kullnırsan haber et :)
tmm cnm merak etmevala cnm dogrudur bılemıcem denettıren bı yere gıt bence ıkısını de dene cnm ham,ngısı daha ıyıse onu kullna benım de merakım var vala pembesınde bıtsın de yenı almıstım daha cunku ole alcam pembesını ben kırpıklerı cok guzel ayırdıgı ıcın tercıh etmıstım bu rımelı cnm alıp kullnırsan haber et :)
cnm bugün satın aldım pek etkili olmaz falan diye loreal collogene aldım fiyatı uygun diye maybelline alım dedim kirpiğimde 4d olmasına rağmen inan kirpiklerim uzadı gerçekden iyi bir rimel tavsiye ederimmm kesinliklee tavsiye ederimmmm cnmvala cnm dogrudur bılemıcem denettıren bı yere gıt bence ıkısını de dene cnm ham,ngısı daha ıyıse onu kullna benım de merakım var vala pembesınde bıtsın de yenı almıstım daha cunku ole alcam pembesını ben kırpıklerı cok guzel ayırdıgı ıcın tercıh etmıstım bu rımelı cnm alıp kullnırsan haber et :)
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
cnm bugün satın aldım pek etkili olmaz falan diye loreal collogene aldım fiyatı uygun diye maybelline alım dedim kirpiğimde 4d olmasına rağmen inan kirpiklerim uzadı gerçekden iyi bir rimel tavsiye ederimmm Eki Görüntüle 332721 kesinliklee tavsiye ederimmmm cnm
bu sarı bıtsın benım bı de onu denıyım bakalım cnm sagol
rica ederim cnm ))bu sarı bıtsın benım bı de onu denıyım bakalım cnm sagol
- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
rica ederim cnm ))
cnm ya bu maybellıne falsıes varya bugun pazarda gordum 5 tl dıyodu ya ((((( ben sarı olanını 15 almıstım ama tuh yav sence cakmamıdır kı hem cakma olsa bıle guzel suruyodur heralde