- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
ım hiç blmiorm oraları
burda yok cnm ya mac internet sitesnden mağazaların oldğu yere baktım ankara antalya istanbul izmir gözüküyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ım hiç blmiorm oraları
burda yok cnm ya mac internet sitesnden mağazaların oldğu yere baktım ankara antalya istanbul izmir gözüküyor
2 aydır bu ürünü kullanıyorum ve bitmesini 4 gözle bekliyordum. Açıkcası çok fazla abartılmış, ben kirpikde topaklanmadan hoşlanmıyorum yada ağır bir görüntü yapmasından ki bu yapıyordu. Kirpik maşasına ihtiyaç duyuyordum çünkü kıvırmıyordu, ve gün sonuna doğru iyice kirpik uçlarında pot bir görüntü oluşuyordu, dayanıklı da değildi. Bence bunu alacağınıza gidin maybelline colossal yada falsies alın derim :)
ya cnm herkes memnun gıbı gozukuyodu bu urunden ama .( maybellıne colossaldan ne gıbı yonde memnunsun pekı cnm artı falsıes ten
Benim kirpiklerim kısa değil, sadece volume veren bir rimel arıyordum. Colossaldan memnunum çünkü gözde ağırlık yapmıyor, kirpikleri birbirine yapıştırmıyor kat kat sürebiliyorum, topaklanma yapmıyor. Kirpiklere hacim verirken, çok rimel sürülmüş gibi bi izlenim vermesinden ziyade doğal abartısız duruyor yani günlük makyaj için ideal, kirpiklerimden de kolay çıkıyor. Falsies biraz daha farklı colssaldan ama aşağı yukarı aynı sebeplerden seviyordum, falsies daha uzun gösterip daha çok kıvırıyor fırçasından dolayı. Yapısı colossal'a göre daha ağır.
aynen bende hacım veren bı rımel arıyorum cnm bu urunlerın fıyatları nasıl pekı
Gratisden aldım en son dün, 16 17 lira civarıydı ikisi de. Ayrıca şuan Gratis'de 3 al 2 öde kampanyası var maybelline için, Pudra ve colossal almıştım falsies rimel hediye oldu. :)
loreale gore fıyatı cok uygunmus ama ya .))fıkrım degıstı sanırım .) ya cnm gratıs neresı anlamadım bu arada ben ankarada oturuyorum da
Bir mağaza zinciri, market aslında. İstersen araştır bloglardan loreal architect le maybelline colossal'ı ona göre karar verirsin.
bende 4 5 aydır kullanıorum başlangıçta çok iyiydi fakat şuanda değiştirmeyi füşünüorm ilk sürülüş iyi fakat bir kaç saat sonra göz altları simsiyah oluyorr
yorumları okuyamadım belki soran vardır ama bunun bide gece siyahı var onu kullanan varmı
Bu rimeli aldım ve inanılmaz memnun kaldım. Gerçi fiyatı az tuzlu gibi 42 TL ama bitince alacağın ender rimellerden diyebilirim.Eki Görüntüle 272655