- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- Konu Sahibi misss_girl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben fondöten istiyorum sizin dediğiniz pudra deil mi çillerim var çnkü kapatıcı birşey istiyorum birde cildim kuru...
Çillerin var diye cildini fondötenle yorma bence. Benim dediğim ürün fondöten kadar kapatıcı zaten altına bb krem geçersen muhteşem oluyor.
ya ne bileyim benm aklımda yinede infalible var pudrada yeni aldım çünkü peki infalible nasıl bir ürün önerrmsn?
Kapatıcılığı güzel fakat yağlı-karma bir cildin varsa çok parlama yapar benden demesi.Pudrayla sabitlemen gerek.
Fondöten pudra da doğru renk çok önemli. İnşallah tutturursun ama denemeden çok zor. Birde bu tür markalarda renk seçeneği az olduğundan hep boyunla fark oluşuyor.aksine kuru cildim ve kapatıcı bir fondötene ihtiyacım warr...umarım doğru rengide tutturabilirim çünkü ablama sipariş varcem
Fondöten pudra da doğru renk çok önemli. İnşallah tutturursun ama denemeden çok zor. Birde bu tür markalarda renk seçeneği az olduğundan hep boyunla fark oluşuyor.
ama ben fondöten istiyorum sizin dediğiniz pudra deil mi çillerim var çnkü kapatıcı birşey istiyorum birde cildim kuru...
Keskızlar gratiste indirim olduğu ve akşamüzeri benim için ablam alacağı için buraya konu açıyorum acilen karar vermem lazım..sizce lorealin hangi fondöteni daha güzel özllkle kuru ciltler için hangisini önerirsiniz
Eki Görüntüle 706628
Eki Görüntüle 706629
Eki Görüntüle 706630
Fondöten pudra da doğru renk çok önemli. İnşallah tutturursun ama denemeden çok zor. Birde bu tür markalarda renk seçeneği az olduğundan hep boyunla fark oluşuyor.
kızlar gratiste indirim olduğu ve akşamüzeri benim için ablam alacağı için buraya konu açıyorum acilen karar vermem lazım..sizce lorealin hangi fondöteni daha güzel özllkle kuru ciltler için hangisini önerirsiniz
Eki Görüntüle 706628
Eki Görüntüle 706629
Eki Görüntüle 706630