umarım budur a.s.
cnm çok sağol..
bende küllü kumralı düşünüyodum da, renkler acayip koyu di mi? yani kutunun üstündeki renkle alakası yok??küllü kumral koyu kumraldan bile koyu duruyo mesela, resmen siyah gibi :uhm:
sencede öle diil mi? şimdi küllü kumral ile boyasam saçlarım kutunun üstündeki gibi mi olcak yoksa katalogdaki gibi mi? (saçlarım açık kumral çnk her ikisinide tutar)
dikkat edersen zaten kumral küllü koyu kumral küllüden daha koyu duruyor =)
acaba koyu küllü kumrala boyayan varmi? varsa boya kutusunun üstündeki renk gibi mi duruo . acil yardim lütfen hihoyyyt
canım koyu küllü kumral saçını epey bi koyu yapabilir,şu anki saç renginede bağlı biraz,ama ben senelerce küllü kumrala boyadım ne koyu ne açık bi renk oluyo,onu tavsiye edebilirim sana..
canım ben sana Lorealin küllü kumralını öneririm,çok doğal bi renk oluyo..resim koyarım tabiki ama kaydirigubbakcemile3 buraya nasıl eklicem onu bilmiyorum..
cnm ben yarın alıcam sanırım palette küllü kumral alıcam, çünkü lorealin rengi gözüme çok açık göründü,bi de benim zeminim açık, hemen açılır renk..ama palettenin baya koyu duruyo kutunun üstünde, ondan daha hoşuma gitti..
fotonuda şöle ekleyebilirsin cnm:
önce cevap yaz kısmına gel,
ataç simgesi var üstte(smile simgesinin yanında), üstüne geldiğinde eklentiler yazar..oraya tıkla
sonra browse'yi tıkla
resmini bul ve aç'ı tıkla..
sonra yükle'yi tıkla
ve pencereyi kapat
ve cevapla'yı tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?