• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence serisinin renk kataloğu var mı?

8c748905-65b8-bd7b-d587-2e268b18688c.jpg

umarım budur a.s.

cnm çok sağol..
bende küllü kumralı düşünüyodum da, renkler acayip koyu di mi? yani kutunun üstündeki renkle alakası yok??küllü kumral koyu kumraldan bile koyu duruyo mesela, resmen siyah gibi :uhm:

sencede öle diil mi? şimdi küllü kumral ile boyasam saçlarım kutunun üstündeki gibi mi olcak yoksa katalogdaki gibi mi? (saçlarım açık kumral çnk her ikisinide tutar)

cnm çok sağol..
bende küllü kumralı düşünüyodum da, renkler acayip koyu di mi? yani kutunun üstündeki renkle alakası yok??küllü kumral koyu kumraldan bile koyu duruyo mesela, resmen siyah gibi :uhm:

sencede öle diil mi? şimdi küllü kumral ile boyasam saçlarım kutunun üstündeki gibi mi olcak yoksa katalogdaki gibi mi? (saçlarım açık kumral çnk her ikisinide tutar)

bence o pcde fotolar yüklendiği için öyle durmuş okadar koyu değil ben boyamıştım çnkü zaten 2 3 yıkamada akıyor simsiyah değil yani korkma bide saçın kumralmış kooyuda değil ama korkuyorsan bir açık rengini dene

dikkat edersen zaten kumral küllü koyu kumral küllüden daha koyu duruyor =)

dikkat edersen zaten kumral küllü koyu kumral küllüden daha koyu duruyor =)

evet cnm bende öle yazmıştım zaten, ondan bi gariplik var dedim..saçlarım açık kumral koyultmak istiyorum ama doğal ve çok koyu olmayan tonlarda..benim doğal saç rengim küllü koyu kumral, 2 ton açığı doğal durur die düşünürek küllü kumral olabilir dedim..

ama palette mi loreal excellence mi karar veremiyorum? senin resmin var mı küllü kumrala boyattını sölemişsin de..

evet canm o pcden dolayıdır normalde bukadar koyu deildir tabi..zaten yıkandıkçada açılıor biliosun..

acaba koyu küllü kumrala boyayan varmi? varsa boya kutusunun üstündeki renk gibi mi duruo . acil yardim lütfen hihoyyyt

acaba koyu küllü kumrala boyayan varmi? varsa boya kutusunun üstündeki renk gibi mi duruo . acil yardim lütfen hihoyyyt

canım koyu küllü kumral saçını epey bi koyu yapabilir,şu anki saç renginede bağlı biraz,ama ben senelerce küllü kumrala boyadım ne koyu ne açık bi renk oluyo,onu tavsiye edebilirim sana..

canım koyu küllü kumral saçını epey bi koyu yapabilir,şu anki saç renginede bağlı biraz,ama ben senelerce küllü kumrala boyadım ne koyu ne açık bi renk oluyo,onu tavsiye edebilirim sana..

hangi markayı önerirsin cnm küllü kumralda? bi de senelerce kullandım demişsin fotonu eklemen mümkün mü?
teşekkürler :kedi:

canım ben sana Lorealin küllü kumralını öneririm,çok doğal bi renk oluyo..resim koyarım tabiki ama kaydirigubbakcemile3 buraya nasıl eklicem onu bilmiyorum..

palettenin küllü kumralıda çok hoş,hiç denemedim ama süper olduğuna eminim,çünkü palettenin renk olayı güzel,kutudaki renge yakın bi renk elde ediliyo,ben genelde paletteden çok memnunum diğer bi tercihim ise Loreal...

canım ben sana Lorealin küllü kumralını öneririm,çok doğal bi renk oluyo..resim koyarım tabiki ama kaydirigubbakcemile3 buraya nasıl eklicem onu bilmiyorum..

cnm ben yarın alıcam sanırım palette küllü kumral alıcam, çünkü lorealin rengi gözüme çok açık göründü,bi de benim zeminim açık, hemen açılır renk..ama palettenin baya koyu duruyo kutunun üstünde, ondan daha hoşuma gitti..

fotonuda şöle ekleyebilirsin cnm:
önce cevap yaz kısmına gel,
ataç simgesi var üstte(smile simgesinin yanında), üstüne geldiğinde eklentiler yazar..oraya tıkla
sonra browse'yi tıkla
resmini bul ve aç'ı tıkla..
sonra yükle'yi tıkla
ve pencereyi kapat
ve cevapla'yı tıkla

cnm ben yarın alıcam sanırım palette küllü kumral alıcam, çünkü lorealin rengi gözüme çok açık göründü,bi de benim zeminim açık, hemen açılır renk..ama palettenin baya koyu duruyo kutunun üstünde, ondan daha hoşuma gitti..

fotonuda şöle ekleyebilirsin cnm:
önce cevap yaz kısmına gel,
ataç simgesi var üstte(smile simgesinin yanında), üstüne geldiğinde eklentiler yazar..oraya tıkla
sonra browse'yi tıkla
resmini bul ve aç'ı tıkla..
sonra yükle'yi tıkla
ve pencereyi kapat
ve cevapla'yı tıkla

cnm resim bekliorum

Back