Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal excellence 7.43 ie Loreal recıtal preference 7.43 arasında ne fark var?

nichole

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
15
0
36
İzmir
Arkadaşlar saçımı bu tonda boyamayı çok istiyorum; fakat numaraları aynı olan bu iki boya arasında kaldım. Watson'daki kadın excellence'ı öneririm dedi ama ben yine de size sorayım dedim. Bu iki seri arasında ne fark var bilen varsa çok sevinirim.

Eki Görüntüle 572610

Loreal recıtal preference boyanmamış, işlem görmemiş saçlar için diye biliyorum.:26:

offf excellence doğru düzgün tutmadı ki, turuncu kumral arası bişey oldu 30 dk bekledim, ılık suya yıkadım neden olmadı anlamadım.

Turuncu derken bakırımsı bir turuncuyu kastetmedim, keşke öyle olsa. Boya saçın rengini açamaz da sarımsı bir turunculuk olur ya işte öyle oldu. Sanki boya hiç tutmadı, saça direk oriel sürmüşüm gibi oldu.

Bu renge ilk defa boyadıysanız tutmamış olabilir. Ben akmış bakır üzerine boyamıştım. Doğal bir renk tupturuncu olmuyor zaten yoğun bakır gibi.

excellence serisinin kapatıcılığı fazla,recital in parlaklığı fazla, fark bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…