Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Elseve Arı sütü serisini deneyen var mı acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 2 haftadır kullanıorm gündüz bakım kremini gercekten cok memnun kaldım sekillendirmesi için sabahları kullanıorm kuru uclarma iiyyi geldi memnunum belki sactan saca degişiyor ben dalın bebe sampuanı kullanıorm ne derece ihtiyaclarını karsılıyor sacımın bilemicm. yanı sampuanını denemedim arı sütünün sabah bakım kremini kullandım oldugu sürece piyasada kullanıcm. ayriyetten bebe sampuanı kullanmaktanda mmnununum kullanmadım bebe sampuanı kalmadı diyebilirm bende takıntı yanı ama saclarm iyi durumda yanı simdilik yeniden dalini aldım kokusunu cok seviom özellikle.

bende kullanıyorum cok memnnunm ilk yıkamada etki etti saçlarımda bi tane bile kepek yok yumuşacık parlak canlı süper bişey tavsiye ederim bndee değiştirmeyeceğim artık tabi bn birde ek olaraktan bıopon saç maskesi aldım birde içine bir ampul keratin karıştırdım sampuandan sonra onu kullanıyorum cok memnunum saçlarım artık dökülmüyor

ben de aldım bugun, benim saçlarım kalın telli ve sert. dökülme sorunu yok ama yumuşatsın istiyorum, işalla bakalum =)

nisan nasıl oldu saçların yumuşattımı elseve saçlarını memnun musun...

nisan nasıl oldu saçların yumuşattımı elseve saçlarını memnun musun...

evettt canım :)) çok mutlu oldum...
umarım sonradan değişmez bu durum ama genelde ilk 1 ay iyi gidiyor, sonra saç alışıyor heralde, etki etmiyor..umarım bu öyle olmas.
kokusunu da çok beğendim ya :)
yalnız şampuandan sonra sadece uçlarına 4 parmak elidor saç kremi kullanıyorum. o da güzel. :icecream:

ben de kullaniyorum ama ne yararini ne de zararini gordum.. bi de gidip en buyuk boyunu aldim nasil bitecek simdi o yaa

benimde arkadaşım kullanıyo çok memnun olduğunu söylüyo saçlarının görüntüsü kuru ama memnunmuş öyle diyo bilmiyorum

vallahi ben loreal kırık uçlar için olannından nkullanıyorum vede çook memnunum saçıma güzel bir bakım yaptı kutusu sarı olandan ben tavsiye ederim yani benim saçıma iyi geldi

yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve çok memnunum.saçım uzun ve röfleli olduğu halde çok iyi sonuç aldım.tavsiye ederim arkdaşlar.

bnde 1 aydır fln kullanıorum çok memnunm bnm saçım karman çurman oluo normalde banyodan sona ama unla daha rahat taranıo. bide ben saç kremi yerine saç bakım maskesi kullanıorum gliss oil nutritive uçlarına sürüp bekliorum,çkınca da gliss sıvı saç kremi yardımıyla tarıorum bn memnunum ama biitnce john frieda alıcam herkes memnun kalmışşş

ben de ikinci şişeyi aldım...
kullandığım ilk hafta çok iyidi, sonra kötüleşti, son 1 haftadır da çok güzel yumuşacık yaptı saçımı, anlamadım ben bu işi :roflol:

napim, aldım gene de =) kokusunu çok seviyorum.

bende elseve arı sütlü şampuanını kullanıyorum elseve kaşmirli saç kremi ni kullanıyorum mükemmel kokuyor hemde çok parlak oluıyor :)) hihoyyyt

kızlar şampuan iyi güzel ama benim saçlarımı çok yağlandırdı ya 2 günde bi yıkamak zorunda kalıyorum (

ben yaklaşık iki senedir elseve kullanıyorum çok memnundum taki saçlarımı boyatana kadar. Saçlarımı boyattım şimdi kesinlikle saçlarımı tarayamıyorum. Saç kreminide kullandım oda pek fazla etki etmedi. Saçlarım hem kırıldı hemde dökülmeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım.

kızlar şampuan iyi güzel ama benim saçlarımı çok yağlandırdı ya 2 günde bi yıkamak zorunda kalıyorum (

2 günde bir çok sık mı sizin için ? :1shok:
ben her gün duş almadan güne başlayamam...

ben kullanıyorum canım.cok memnunum.ayrıca kokusu mükemmel.erkek arkadasım saclarının kokusuna bayılıyorum dedi gecen gün.tam anlamıyla süper birşey..

Aynen bende bi kere aldım bu arı sütlü olanı saçlarımı çok çabuk yağlandırdı. Bi gün sonra kirli saç gibi yağlı oluyo iyi gelmedi bana. Ben bioblas kullanıyorum o daha iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…