• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Elseve Arı sütü serisini deneyen var mı acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bnde kuLLandm ve hiç memnun qaLmadm şmDi cLear kuLLanıorum çoo..q memnunum :)

elseve color vive kullandığım zaman saçlarımı yumuşak yaptı fakat ağırlaştırdı.sanki kafamda 10 kilo saç vardı.arı sütü olan da aynı ağırlaşmayı hisseden var mı?

bende memnun kalmadım şampuanını da kremini de kullandım ama saçım da kepek oldu:(

aynen bende kullandım hem ballısını hemde lacivert kutuda kepeğe karşı etkili olanı kullandım ne adam gibi köpürüyordu nede öyle reklamlardaki gibi olağanüstü saçlara kavuşturdu hadi reklamlardaki kızlarda o kadar rötuş vardır bakım vardır diyelim ama 5 kiloluk ucuz şampuanlar bile bundan iyi temizlerdi saçı yani kepekte cabası :olmaz: tavsiye etmem kesinlikle

bende kesinlikle tavsiye etmiyorum saçlarımda ki kepekler o kadar çok ki kocaman bi de kepeğe karşı etkilisini alayım şampuandan olmamıştır diye düşündüm o kadar kullandım o da fayda etmedi daha kötü oldu elsevin hiç bir şampuanını tavsiye etmiyorum zaten fiyatı da kalitesi de düştü artık

elseve color vive kullandığım zaman saçlarımı yumuşak yaptı fakat ağırlaştırdı.sanki kafamda 10 kilo saç vardı.arı sütü olan da aynı ağırlaşmayı hisseden var mı?

aynen bendede aynı şey oldu , bir kere kullanabildim sadece , şimdi vücut şampuanı yaptım bende böylece bitsin bari napimmkaydirigubbakcemile3

ben kullandım loreal arı sütü ama memnun kalmadım kokusu harika ama saçı yün gibi yapıyor :( bide loreal ürünlerinin hayvanlar üzerinde denendiğini öğrendimmmm almam alamam:olmaz:

ben uzun zamandır kullanıyorum bu şampuanı bakım serisinin tamamı yok ama
şampuanı çok yaradı bana. yumuşacık yaptı saçlarımı :)
çok memnumun :)

bende bugün ilk kez kullandım şampuan ve maskesini..henüz birşey söylemek için çok erken biliyorum ama saçlarım yumuşacık oldu ilerleyen zamanlarda gelişmeleri yazarım..sevgiler

kuru saçlarımı bu şampuan kendine getirdi. İlk kullanmaya başladığımda pek etkili olmamıştı ama 2 haftaya kadar yumuşacık oldu saçlarım.2si bir arada şampuanını kullanmayın şampuanı ve saç kremini ayrı alıp uygulayın kesinlikle sonuç daha iyi olacaktır..elseveden vazgeçmeyin derim:)

loreal elseve arı sütü olan berbat yaptı saçımı bir kutu bitirdim saç kazık gibi oldu yanmış gibi bnişeydi kestirdim şimdi yeniden saglıklı uzuyor ayrıca şampuanım hobby keratinli olan süper yapıyppp saç kremimde aynı ben bundan başka yarayanını bulamadım saçıma schauma da süper ama belki bulmak zor tansaş da var ....

tek kelimeyle harika bir sampuan kesinlikle kullanmanizi tavsiye ederim...
kuru saclara ideal...

Valla şampuanı nasıl kullandıın çok önemli benim saçım sorunlu mesela kepek ve kaşıntı problemim var bu ürünü ilk kullandığımda kepeği jet gibi kesti sonra tekrar yaptı sonra da şöle yapmayı tercih ettim şampuanla hafifçe yıkıorum saçımı saç derime çok fazla dokunmadan sonra da saç kremiyle saç derime masaj yaptım şuanda memnunun diebiliorum

bendeee coookk memnunummm ilk çktğndan bri kullanıorrmmm müthşşş :D benm saçlarm imkansz parlamaz anca 3 ay yıkamamamam gerekir ki yağlansın yağdan parlasın :Dkaydirigubbakcemile3 ama şimdi gayet elektrksiz yumusak ve parlaK :) Herkeste aynı olmayabilir tabiki :) benden onay aldıı tavsiye edermmmmmmmmm =)))

ya arkadaşlar ben elseve nin arı sütü şampuanını kullanıyorum ama memnun değilim. gün boyu saçlarımla savaşıyorum resmen tararken. daha önceki sayfalarda arkadaşlar keratinli olanından bahsetmişler ama ben nette bulamadım bileniniz var mı bu şampuanı. yada sizin deneyipte memnun kaldığınız varsa yazar mısınız. ben sadece şampuan kullanmak istiyorum kremi olmadan sadece şampuanın yeterli olduğu bir elseve şampuan tavsiye edin bana lütfen. yumuşak olsun şu saçlar artık :((

Ben Loreal Elseve Multivitamin kullanıyorum ve çok memnunum...Saçlarımda emzirmekten dolayı hafif yıpranma ve dökülme olduğu halde gayet iyi geliyor.
Bir de Elseve Nutri Gloss var onu da önerebilirim sana...

sadece maskesını kullanmıstım benım cadı gıbı saçlarımı super yapıyodu. :1rolleyes:
ayrıca kokusu muhtesem

arkadaslar ben elseve saç kremini kullanıyorum arı sütü özlü olanı şampuanda yeni aldım hobby ısırgan otu özlü kullanıyorum ıkısındende cok memnunum sacları hem yumusatıyor hem kurumasını önluyor tavsıye ederim

süper bişe bence dün aldım kokusu mükemmel vede saçlarım röfleden yıpranmış olmasına ragmen yumuşacık kuru görüntüsü yok tavsiye ederim arkadaşlar.hihoyyyt.

Back