• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Elseve Arı sütü serisini deneyen var mı acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende şampuanı, bakım maskesi ve gündüz kremi var. Şampuanı tek başına yeterli değil ancak bakım serum kremi ile birlikte kullanılınca resmen mucize yaratıyorlar saçta. Benim saçlarım çok çabuk kırılır ancak bu seriyi kullanmaya başladığımdan beridir (nazar değmesin) :nazar: hiç kırılmıyor. Ben kullanmaya devam edeceğim bu ürünü.

bnde beendım qayet qüzl cok da hos kokuo :) en kısa zamanda tüm çeşitlerini almayı düşünüorum

2 -3 aydır kullanıyorum memnünüm çok yumuşak yapıyor ki ben krem sürmeden çıkarsam saçlarım çok kötü oluyor kazık gibi saçak saçak fln ..krem sürmeden tek sampuanlıyıp çıkıyorum süper yani

bende elseve arı sütü şampuanu kullanıyorum çok memnunum saçlarımı yumuşacık yapıyor
ayrıca loreal amonyaksız boyasıyla saçlarımı boyadım oldukça memnunum saçıma hiç bir zarar vermedi...

sadece serumunu alıp kullansam yeterli olur mu acaba? şampuanımı ve saç kremimi değiştirmek istemiyorum. elidor kullanıyorum.

ya bu sanatçılar nasıl bakım yapıyor ki saçlarına? renkten renge giriyor saçları ama buna rağmen parıl parıl parlıyo saçları. :26:

çoğu kişi memnun kalmış bunun 2 çeşiti var kremli şampuanı bide kremsiz yani 2si 1 arada olmayanı hangisini daha çok tercih ettiniz merak ettim:44:

bende denedim süperrrrr bi şampuan arı sütü memnun kalınca hemen maskesinide aldım ince telli şaçlılar mutlaka denemeli saçları dolgunlaşdırıyo banyodan sonra diğar banyoya kadar sönmüyo yağlansa bile bendeki dikkat etmeden almışım 2 si 1 arada olanı ama saçımı dökmedi bitince kremsizini alıcam saçım çok sert değil zaten

maskeyi bende denemişdim gerçekden elseve birde pantene doğal sentez maskede bir numara glissde güzel ama bu 2 si dahada güzel

Back