• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Elseve Arı sütü serisini deneyen var mı acaba ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanırım etkisi saçtan saça değişiyor.Elseve'in arı sütlü şampuanı o kadar iyi geldi ki saçıma saçlarım normalde pek parlamaz ve hacimsiz dümdüz. Ama bu şampuandan sonra mükemmel oldu çok parlak yumuşacık :) dü saçlılara öneririm de kıvırcık veya dalgalıda da aynı etkiyi yapıyor mu bilmiyorum:)

Benimde saçlarım çok kıvırcık ve banyo yaptıktan birkaç gün sonra kuruyor ve kabarıyor ne kadar köpük sürsemde. Elseve'in arı sütünü ilk kullanışımda daha yıkarken saçlarımın yumuşacık olduğunu hissettim. Gerçekten inanılmaz güzel yaptıı. gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

Kesinlikle tavsiye ederim benim gibi saçlarınız varsa. hihoyyyt

kızlar ben aslında sampuan olarak kerastase bain satin 2 kullanıyorum ama gcnlerde markette gözüm carptı aldım arı sütlü sampuanı,bunun ayrıca kremi de var mı?

ben kullanıyorum bu arı sütlü olanı, fakat çok sık şampuan değiştirdiğim için şuan kepek sorunum var elidor kepeğe karşı kullanıyorum. loreal kullandığım süre içinde memnun kaldım, çok güzel bir koku bırakıyor

ben de bu şampuanı kullanıyorum. eşim benden habersiz almış ama iyi de yapmış. saçlarım röfleli olmasına rağmen yumuşacık oluyor. bir de şampuandan sonra kaşmirli krem kullanıyorum. geçen gün kremlemeden çıkmışım ama buna rağmen çok kolay açıldı saçlarım

bende bu şampuanı dün aldım ve kullanmaya başladım.ilk yıkamadan sonra şuan için memnunum ama ilerde ne olur bilemiyorum tabi.bir değişiklik olursa yazarım buraya.

bende durulanan bakım kremini kullanıyorum yumuşacık ve parlak oluyor saçlarım buklelerimi daha da güzel yapıyor birazdan dışarı çıkıp şampuanını da alıcam
bitkisel diye otacı kullanıyordum saçlarımı kurutmaya başladı elseve dönüyorum artık :))

bende durulanan bakım kremini kullanıyorum yumuşacık ve parlak oluyor saçlarım buklelerimi daha da güzel yapıyor birazdan dışarı çıkıp şampuanını da alıcam
bitkisel diye otacı kullanıyordum saçlarımı kurutmaya başladı elseve dönüyorum artık :))

aynen ben de bakım maskesini kullanıyorum çok memnunum uzun süreden sonra goren herkes saçlarımın ışıldadıgını söyluyo fiyatı da 13,19 sıradan bir saç kremı yerıne iyi bir tercih

Ben de memnunum çook güsel parlatıyo we yumusack oluyoda çbk yağlanıo yaa :S

aynen ben de bakım maskesini kullanıyorum çok memnunum uzun süreden sonra goren herkes saçlarımın ışıldadıgını söyluyo fiyatı da 13,19 sıradan bir saç kremı yerıne iyi bir tercih

canım ben de durulanan kremi var maskesinide denicem..ben 4.75 e almıştım kampanyadaydı ve bitti tekrar alıcam

başlarda memnundum ama 4-5 kere ara verip tekrar kullanınca anladım ki bu şampuan bende feci kepek yapıyor, ne zaman kullansam ara verip kepek şampuanıma dönmem gerekiyordu, artık bu şampuanı kullanmayacağım malesef

saçlarımı döktü kepek yaptı arı sütü bana göre deill ikisi bir arada olması da dezaavantaj oldu sanırım ben aalmıyım kalsınn

arkadaşlar saçım çok yıprandı bi türlü toparlanmıyor mafoldumben sebamet aldım 4 aydır onu kullanıyorum ama bi etkisi olmadı aceba Elseve Color-Vive mi kullansam saçım boyalı bu şampuanı kullananınız varmı?

denedm gercekten harika.bugune kadar kullandgm en iyi sampuan diyeblirm.cok iyi geldi saclarma.zaten bundan öncede elsev boyalı saclar içni kullanıyordum.

kızlar elsev boyalı saclar için ayrıca normal saçlar içinde kullanılabilir
elsev keratinli kullanıyorum ben mukemmel hem boyam sapsaglam hemde saclarım oldukca parlak ve bakımlı oluyor ben super sonuc aldım deneyin isterseniz .... bunu kullanırkende hiç saç kremine ihtiyacınız falan olmuyor pamuk gibi yapıyor zaten ...

katılıyorum.bu sampuanı kullanmaya basladgımdan beri sac kremi kullanmıyorum.

hangi renk bu bahsetiginiz?

o sarı kırmızı kutulular gibi değil bu canım dış kutusu tamamen şeffaf içindeki şampuanın rengini gosteriyor acık kahfemsi tonlarında zaten elsev keratin dedinmi verirler... swiss formula (keratin shampo ) yazar 500 milimliktir...

ben de çok memnun kaldım saç kremi olarak size tavsiyem garnıer Fructis .Saçlarım yapı olarak çok serttir ama kullanmaya başladığım andan itibaren yumuşacık oldu

Back