• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting gloss sıcak çikolata(resimli)

crema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
94
0
86
İzmir
kuaförün agzına ettiği saç itinayla boyanır düzeltilir :) resmin biri ışıklı biri değişik ışıklı ortamda çekildi:) berbat halinin fotosu yok çünkü aynalara bile küsmüştümm

Eklentiler

• $Fotoğraf0188.jpg
    $Fotoğraf0188.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 420
  • $Fotoğraf0187.jpg
    $Fotoğraf0187.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 644
Son düzenleme:
hayır yani fotografları da silemiyorum :S bi kişi de çok çirkinsin ya da öyle olmamış böyle yapsaydın deseydi içim gam yemezdi..:43:

canım bence güzel olmuş. doğal durmuş. kutuda daha koyu gözüküyor nu renk ama nedense boyayınca daha açık, koyu karamel gibi bir renk oluyor. ben de boyadım bu renge birkaç hafta önce. ama baktım çabuk akıyor, sıkıldım, garnier sarıya boyadım. :6:

canım bence güzel olmuş. doğal durmuş. kutuda daha koyu gözüküyor nu renk ama nedense boyayınca daha açık, koyu karamel gibi bir renk oluyor. ben de boyadım bu renge birkaç hafta önce. ama baktım çabuk akıyor, sıkıldım, garnier sarıya boyadım. :6:

benim de çabuk akıyor sanki boyanmamış gibi olcak yakında ,yani o ilk gunki halinden eser yok :( ben yine koyu kızıl istiyorum koyu kızıl diyorumm:)

benim de çabuk akıyor sanki boyanmamış gibi olcak yakında ,yani o ilk gunki halinden eser yok :( ben yine koyu kızıl istiyorum koyu kızıl diyorumm:)

evet canım çok akıyor, havlum boya oldu yani:53: hiç kalıcı bir boya değil. o nedenle amonyaksız bir boya olarak (hem de bitkisel) natural colors organic'i tavsiye ederim. loreal castingten çok daha kalıcı...bir de garnierin amonyaksızını çok merak ediyorum nasıl acaba, casting gibi mi yoksa...

evet canım çok akıyor, havlum boya oldu yani:53: hiç kalıcı bir boya değil. o nedenle amonyaksız bir boya olarak (hem de bitkisel) natural colors organic'i tavsiye ederim. loreal castingten çok daha kalıcı...bir de garnierin amonyaksızını çok merak ediyorum nasıl acaba, casting gibi mi yoksa...

bidahakine natural colors organic denicem ben d e.. ama benim mantığıma göre amonyaksız olmasından dolayı akıyor çünkü amonyak gibi saçın yapısı bozulup renk içine giremiyor, tahminim akıl yürütmem bu tabii:)

Ben de boyamıştım bu renkle alakası yoktu çok koyu kahve olmuştu ama seninki bakır gibi çok şaşırdımm

Back