Nil KK Kro Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 8.822 105 363 İzmir 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #41 bakıcam bakalım ..o garnier mürdüm de kızıllık çok ama ...kızıl çok akıyor yaa
E emdev Ziyaretçi 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #42 çok akıyorsa aktıkça bide ne renk olur orasıda var. olsun benim kızıllar akar morlar kalır belki sen en beğendiğini al boya bende bu mürdümü ya da kestane alıp boyucam CADIARZU
çok akıyorsa aktıkça bide ne renk olur orasıda var. olsun benim kızıllar akar morlar kalır belki sen en beğendiğini al boya bende bu mürdümü ya da kestane alıp boyucam CADIARZU
E emdev Ziyaretçi 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #43 kesinlikle senin saç modeline kestane çok sade kalmış,koyusunu elde etmişsin zaten boyaman iyi fikir.sen buğday tenli misin?
kesinlikle senin saç modeline kestane çok sade kalmış,koyusunu elde etmişsin zaten boyaman iyi fikir.sen buğday tenli misin?
Nil KK Kro Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 8.822 105 363 İzmir 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #44 ben bunu alıyım diorum ,diğerleri 25 tl ye vs geliyor.. bu 16 tl ye birde en çok bunu begendim nedens..marka nasıl orası muamma işte :)
ben bunu alıyım diorum ,diğerleri 25 tl ye vs geliyor.. bu 16 tl ye birde en çok bunu begendim nedens..marka nasıl orası muamma işte :)
Nil KK Kro Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 8.822 105 363 İzmir 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #45 emdev .!.: kesinlikle senin saç modeline kestane çok sade kalmış,koyusunu elde etmişsin zaten boyaman iyi fikir.sen buğday tenli misin? Genişletmek için tıkla... canım ben açık tenliyim açık bugdayım ..gözlerim siyah... model güzel çekici evet,renk te öyle olmalı...
emdev .!.: kesinlikle senin saç modeline kestane çok sade kalmış,koyusunu elde etmişsin zaten boyaman iyi fikir.sen buğday tenli misin? Genişletmek için tıkla... canım ben açık tenliyim açık bugdayım ..gözlerim siyah... model güzel çekici evet,renk te öyle olmalı...
E emdev Ziyaretçi 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #46 işte nerden bilcen. ama rengi güzelmiş tam senin saç modelinede uygun.ilk sayfada gösterdiğin morumsuluk bunda yok sanki.aktıkça pembeleşebilir Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2010
işte nerden bilcen. ama rengi güzelmiş tam senin saç modelinede uygun.ilk sayfada gösterdiğin morumsuluk bunda yok sanki.aktıkça pembeleşebilir
E emdev Ziyaretçi 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #47 __PANDORA__ .!.: canım ben açık tenliyim açık bugdayım ..gözlerim siyah... model güzel çekici evet,renk te öyle olmalı... Genişletmek için tıkla... çok yakışır kızıl ve tonları
__PANDORA__ .!.: canım ben açık tenliyim açık bugdayım ..gözlerim siyah... model güzel çekici evet,renk te öyle olmalı... Genişletmek için tıkla... çok yakışır kızıl ve tonları
B bennermin Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 589 0 96 Ankara 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #48 __PANDORA__ .!.: ben bunu alıyım diorum ,diğerleri 25 tl ye vs geliyor.. bu 16 tl ye birde en çok bunu begendim nedens..marka nasıl orası muamma işte :) Genişletmek için tıkla... guzel arkadasım sectığın renk cok hoş emınım sanada yakısacaktır cnm
__PANDORA__ .!.: ben bunu alıyım diorum ,diğerleri 25 tl ye vs geliyor.. bu 16 tl ye birde en çok bunu begendim nedens..marka nasıl orası muamma işte :) Genişletmek için tıkla... guzel arkadasım sectığın renk cok hoş emınım sanada yakısacaktır cnm
Nil KK Kro Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 8.822 105 363 İzmir 7 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #49 kızlar tşk ederim :) şimd iaraştıracağım daha bu tonlarda gg vs de bakayım :)
strawberrygirl Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2010 105 0 0 İstanbul 15 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #50 neva colorla boya demiiş birisi, asla tavsiye etmem çok kötü bir boya, berbat !