• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting 316 numara?

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
arkadaşlar bu boyaya Türkiye de rastlayan var mı ? raflarda, nette satışı var mı, gördünüz mü ?yada nerden temin edebilirim ... ?:1no2::uhm:

323-0489_172.jpg
60810841.png

Son düzenleme:
fikri olan yok mu arkadaşlar ...ebay da var ama nasıl alabilirm ordan yurt dışı ve kargosu da cabası ...? benzer tonları mı araştırsam ne akannehir

cnm ne renk bu çok hoşmuş.. büyük alışveriş merkezlerinde her ton boya oluyor genellikle istanbul daysan cevahir alışveriş merkezindeki watson mağazasını önerebilirim..opuyorumnanaktan

cnm ne renk bu çok hoşmuş.. büyük alışveriş merkezlerinde her ton boya oluyor genellikle istanbul daysan cevahir alışveriş merkezindeki watson mağazasını önerebilirim..opuyorumnanaktan
yok canım manisadayım...izmir e bakamadım henüz...
manisa da bulabileceğimi sanmam..ama sanırım bu rengi türkiye de yok :sinifsinif:

canım bu plum -erik diye geçiyor renk ...

Son düzenleme:
yok canım manisadayım...izmir e bakamadım henüz...
manisa da bulabileceğimi sanmam..ama sanırım bu rengi türkiye de yok :sinifsinif:

canım bu plum -erik diye geçiyor renk ...

ama çok güzellllllkaydirigubbakcemile umarım bulursun cnm

Bu mürdüm rengi bir renk..
Neva colorda buna yakın bir renk var..Açık viyole ve koyu viyole ye bir bak istersen..
4.20 ve 5.20 renkler..

loreal casting serisini migrosta görmüştüm ben bu renk var mı içinde bilmiorum ama bi bak istersen bu renkle birebir uyuşmasada başka markalarda da bulabilirsin buna yakın bir kızılı hiç olmadı kuaföre göster rengi umarım bulursun içine sineni kolay gelsin :)

işte yaa mürdüm rengini buldum.bunun için bende topic açtım ama boya markası farklı.
bi sen bi benmişisiz bu rengi arayan.şu an lorealin yan ürünü olan garnier nutrise mürdüm rengi var piyasada.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kestaneye benziyor mu?
boyalı saça uygulanır mı ya ben delircem artık dibimi turuncu yaptı kuaför!
yarın ya kestane ya da mürdüm rengi satın alıp kendim boyucam ama bu garnierinki işlem görmüş saça uygulanır mı benneyaptımki :mymeka: :oklava: bilmiyorumkismile

ben bu konuyu açtığım zaman ebay üyesideğildim ,ben bir bakayım ebay a ...garnier'i de eklesene topik e emdev fikir olur bizden sonrakilere dekaydirigubbakcemile2 ben bu rengiçok seviyorum ama gölgede de mor yansımaları görünmelisadece gün ışığında mor görünmeyecek bir mor mürdüm olmalı istediğim ..benim şuan da saçlarım kısacık zaten ve kestane denesem mi ne ? kaydirigubbakcemile2kanıma girdin yine emdev ,yine hatırlattın bu rengi banaklinialirimsmilea

ben bu konuyu açtığım zaman ebay üyesideğildim ,ben bir bakayım ebay a ...garnier'i de eklesene topik e emdev fikir olur bizden sonrakilere dekaydirigubbakcemile2 ben bu rengiçok seviyorum ama gölgede de mor yansımaları görünmelisadece gün ışığında mor görünmeyecek bir mor mürdüm olmalı istediğim ..benim şuan da saçlarım kısacık zaten ve kestane denesem mi ne ? kaydirigubbakcemile2kanıma girdin yine emdev ,yine hatırlattın bu rengi banaklinialirimsmilea
http://[URL=http://www.ressim.net] [/URL]
bunda kızıl yoğun sanırım dediğin gibi.ama mor ağırlıklı oldu mu çok dikkat çekmez mi ki.mor pek belirgin olmasa daha iyi olur sanki CADIARZU
ben yarın bunu alıp boyamayı düşünüyordum saçımı ama şuda var bu doğal saça mı uygulanır acaba?
benim saçın dibi başka ucu başka :bbo:
sanada çok yakışır bence düşün bunu ya da sen bi bakın bulursan bi ton bende bakarım vereliniortak
sende aynı kararsızlıkta kalmışsın ya palettenin kestanesiyle boyucam ya da bu mürdümü denicem.bi karar verebilsem ıhg

Son düzenleyen: Moderatör:
hani senin imzanda bi saç modeli vardı öyle mi kestirdin aklinialirimsmile
şu an ne renk saçların?

evet aynı öyle kestirdim saçlarım şuan kestane renginde ...:)
ebay da buldıklarımdan

!BPWCl9!!2k~$(KGrHgoH-CEEjlLl0F63BJzM2BrmGQ~~_35.JPG
plum stargazer
!B(dc5v!B2k~$(KGrHgoOKj!EjlLmYmWCBKc,LbdOdg~~_12.JPG
!BnTOWLQ!mk~$(KGrHqYH-DoEttgPJtoNBLi96Cg+Tg~~_12.JPG

Son düzenleme:
pandora süpermiş bu ya boshayallersmile
bu kanalıda biliyorum kaydirigubbakcemile3 neyse kem küm
senin kestane boya markası ve tonu nasıl?kendin mi boyadın ,kestanede güzel renk bilmiyorumkismile

çok merak ettim saçlarının resmini koysana modelide göreyim aklinialirimsmile

canım resim yülenenler steler çalışmıyor ..saç kesimi bölümünde son sayfalarda resmim var eklemiştim ...
bak yukarı bir tane daha ekledim ebaydan ben alıcam bakıp ,en son begenip :)
kestane casting le boyadım kendim boyamı yapıyorum ben daha doğrusu eşim boyar saçlarımı .. kendi saç rengimde kestane zaten ... ama kısa iken bu tonlar kaçmaz;))).

ressim.net çalışıyor bilgin olsun
şimci saç kesimi bölümünde seni bulayım
gördüm 2.saçta çok güzelmiş
sempatiksalakcinni sen kuaföremi boyattın söylesene kız kestanenin markasını.bende belki kestane boyatırım tırsıyorum arada :1ninca:

kıs yazdım ya loreal kasting kestane 500 numara evde boyadım ...

birde bunlar var .( arkadaşlara fikir olması açısından benediğim ve forumda sıkça aranılan renkleri eklmeye çalışıyorum fikir alınması açısından ebaydan hepsi)

!BPrcdS!BGk~$(KGrHgoOKkMEjlLmYg(TBJ029,czv!~~_12.JPG
befc_1.JPG
9b77_12.JPG
!BlW7pLw!mk~$(KGrHqMH-DMEtq!jRYc1BLbZoWSQEw~~_35.JPG
!Bjc(yogB2k~$(KGrHqIOKjIEsmiFeb7SBLTktkuH)w~~_35.JPG
crazy patlıcan

Son düzenleme:
Back