• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lolita Lempicka Parfümü kullanan varmı?

marli

Hoşgeldin Dünyama BEBEĞİM....
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
1.670
248
163
34
Lolita Lempicka Parfümünü merak ediyorum kullandığım parfümden çok sıkıldım açık tenliyim ve değişiklik arıyorum bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum :34:

Eklentiler

• $thumb-lolitalempickaledp[1].jpg
    $thumb-lolitalempickaledp[1].jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 147
resmi göremedim ama lolita lempicka nın lolita lempicka yani klasik kokusunu koklamıştım, aman sakın ha yazın kullanma çok ağır zaten ilk sıkıldıgında böyk bu ne be dedim alkol ve içindeki bi madde kokuyodu sonra durdukca kokladım bi daha böle vanilyalı bişey ama ağır yani değişik bi kokusu var adının lolita olduguna bakma şirin şeker tatlı bi kokusu yok gayet şekersiz vanilyalı gibi yumuşak bi koku izlenimi uyandırdı bende. kokuyu begendim ama begenmek icin biraz durması açılması gerekti kokunun. yani kışın kazagına sıkmak sonra giyip mis gibi koklamak icin birebir benim fikrim.

Evet bende şişesine aldandım sanırım ama kokusunu bilmiyorum okuduğum kadarıyla hafif olduğunu düşündüm ama haklısınız sanırım :34:

parfümün içinde hafif bi tatlılık yumuşak baharatlar ve pudramsılık hissi var bu bakımdan hafif ve yumuşak diyebiliriz ama kesinlikle çiçekli veya meyveli parfümlerin freshliği ve hafifliği yok. içerisindeki baharatlar da onu agır ve ilk sıkıldıgında keskin yapıyor. ama genel fikrim elimde olsa kullanırım =) koku farklı ve kışlık kullanıma uygun bence. önümüz kış sen bilirsin ama denemeden alma herkesin sevebilecegi bi koku degil

parfümün içinde hafif bi tatlılık yumuşak baharatlar ve pudramsılık hissi var bu bakımdan hafif ve yumuşak diyebiliriz ama kesinlikle çiçekli veya meyveli parfümlerin freshliği ve hafifliği yok. içerisindeki baharatlar da onu agır ve ilk sıkıldıgında keskin yapıyor. ama genel fikrim elimde olsa kullanırım =) koku farklı ve kışlık kullanıma uygun bence. önümüz kış sen bilirsin ama denemeden alma herkesin sevebilecegi bi koku degil

ır kokuları bende sevmiyorum bayıyor insanı haklısın canım ama denemeden alıp memnun kaldıklarım da var Christian Dior Hypnotic Poison , Chanel Chance,Givenchy Ange Ou Demon Le Secret bunlar denemeden alıp beni etkileyen kokulardı. Bununda şişesine vuruldum:34:

[h=1]Chanel Chance[/h]

ır kokuları bende sevmiyorum bayıyor insanı haklısın canım ama denemeden alıp memnun kaldıklarım da var Christian Dior Hypnotic Poison , Chanel Chance,Givenchy Ange Ou Demon Le Secret bunlar denemeden alıp beni etkileyen kokulardı. Bununda şişesine vuruldum:34:

[h=1]Chanel Chance[/h]

evet onlar gercekten guzel parfumler ama hypnotic falan da agırdır belki begenirsin bunu da

[h=1]Chanel Chance[/h]

evet onlar gercekten guzel parfumler onlar hypnotic de agır ama belki seversin onu da

Back