şiiişşşşttt bana bakın hepsiye baktım şimdi
PIERRE CARDIN RENDEZ VOUS BAYAN PARFÜMÜ-75ML 55 tl
ama KOKU AHKKINDA HİÇBİ FİKRİM YOK
dur ben az daha bakim ne var ne yokkk
one laaa ilk kez duydum nasıl bişi:roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şiiişşşşttt bana bakın hepsiye baktım şimdi
PIERRE CARDIN RENDEZ VOUS BAYAN PARFÜMÜ-75ML 55 tl
ama KOKU AHKKINDA HİÇBİ FİKRİM YOK
dur ben az daha bakim ne var ne yokkk
one laaa ilk kez duydum nasıl bişi:roflol::roflol::roflol:
laa güzelller güzelı ne yaaa seni görmeden bu isim takmak doru olmaz kzımmmmmm:roflol:süpersiniiz yaaa hastayım ama keyfim yerne geldı allah belanı yaaaaaaaa:roflol:güzellergüzelı hanfendı....
tmm şekerim oyle olsun allah belanı la.pierre cardini duymaz olurmuyum hatta üstüm basım vardır ordan benim.ama farfümünün adını ilk kez duydum:roflol:ne bilim almam ben onu...
bisey olmaz beee bela okumuyorum klasık lafım kız obenim:bbo:herılt kızım ben marka bir insanım alllmaaaam yaaa dün yine gittim alışverişe çantaya 195 tl dedi almadım küçük ufacık spor bir çanta yaaaa...........kötükedihüso
kızlarrrr günaydın!a.s.güzeller güzeli 793sırnaşık şey nerdesinnn!baktım dün ama viktoru bulamadım:1no2: birde havaalanında çalışan arkadaşlara soracağım bakalım:sm_confused: belki tester falan getirirler!selin kız 195'lik çanta da nerden çıktı:uhm: bu krizde!boşver anacım!armaninin çakmasını da aldım dün hoşuma gitti valla :1rolleyes:güzel kokuyo! hemde kalıcı sabah bile kolumda duruyo kokusu!...
armaninin hangisini aldın canım?
cancağzım buradayım ben Şeniz
ay bende bakamadım çünkü unuttum yine yaaa ama sen testerini bulabilirsen çok daha iyi olur senin için, daha iyi anlarsın .
ben çakmasına bakarım mecburen kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerlerrrrrr laaa 195 ytl çanta lacostda süperdi ama ufacıkdı.çakması yok annem onun ya olsa kaparım direkden:roflol:nerdeeeeeee
kalakalıyor işte insanoğlu açız hepimiz hele bayanlar çanta ve farfüm olayında bitmişiz zaten.armininde she sini tavsye ediyorum şiddetle tek geçeceğim mükemmel bir koku indirme girsede alsam..