• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lolıta da ucuzluk....

kızlar başkada bişey yok anacım
bende bunu görünce vardır diye heyecanlandım :))))
almıcam diyom görünce yine atağa kalkıyom vallaaa yaaa-tatlicadiarzu- nolcak benim bu halim böyle bende bidelikafaduldenlmiyooommm

laa güzelller güzelı ne yaaa seni görmeden bu isim takmak doru olmaz kzımmmmmm:roflol:süpersiniiz yaaa hastayım ama keyfim yerne geldı allah belanı yaaaaaaaa:roflol:güzellergüzelı hanfendı....

kızııımmm beni bir görsen isyan edersin -tatlicadiarzu- ben niye b u kadar güzel değilim diyeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu isim az bilem oldu ama çok mütevazıyım ondan ööle dedimmm bikerem taammmmı
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

tmm şekerim oyle olsun allah belanı la.pierre cardini duymaz olurmuyum hatta üstüm basım vardır ordan benim.ama farfümünün adını ilk kez duydum:roflol:ne bilim almam ben onu...

tmm şekerim oyle olsun allah belanı la.pierre cardini duymaz olurmuyum hatta üstüm basım vardır ordan benim.ama farfümünün adını ilk kez duydum:roflol:ne bilim almam ben onu...

offff yavrum benim beeee, havanı yesinler senin sengözlerimebaksanab banada alsana pierre cardinden banada bişiler al noluuuurrrrrr :Saruboceq:

töbee tööbeeee kızım ne bela okuyup duruyon, bak başımıza bişi gelcek sonra fizanda da olsan gelcem yakana yapışçam bak :oklava:
sonrada saçından sürücem seni kaydirigubbakcemile ona göre hııııı :oklava:

bisey olmaz beee bela okumuyorum klasık lafım kız obenim:bbo:herılt kızım ben marka bir insanım alllmaaaam yaaa dün yine gittim alışverişe çantaya 195 tl dedi almadım küçük ufacık spor bir çanta yaaaa...........kötükedihüso

bisey olmaz beee bela okumuyorum klasık lafım kız obenim:bbo:herılt kızım ben marka bir insanım alllmaaaam yaaa dün yine gittim alışverişe çantaya 195 tl dedi almadım küçük ufacık spor bir çanta yaaaa...........kötükedihüso

az daha aldın sandım ohaaaa dicektim valla, kızım sakın ha boşta falan bulunayım diyip bi çantaya o kadar para verme
hepsiden parfümler düşsün diye bekliyoz, sonra gidip el kadar çantaya o kadar para bayılma, yolarım valla senii kaydirigubbakcemile

ama ama ama ama ama vercektım az kalsın yaaa pahalı ama şekercim yuh dedim el kadar çanta yani...napcaz yaaaaaa herseyın pahalısını beğenıyorum huyum bu .ufffffffffffff

hey allahım yaaa... allah sana akıl fikir versin inşallah emiii :Saruboceq: :Saruboceq:

haklısın kuşum yaaa ben boyleyim işte offfffff depresif hatun oldum suanda allllllaaaaaaammmmmmm yaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:

kızlarrrr günaydın!a.s.güzeller güzeli 793sırnaşık şey nerdesinnn!baktım dün ama viktoru bulamadım:1no2: birde havaalanında çalışan arkadaşlara soracağım bakalım:sm_confused: belki tester falan getirirler!selin kız 195'lik çanta da nerden çıktı:uhm: bu krizde!boşver anacım!armaninin çakmasını da aldım dün hoşuma gitti valla :1rolleyes:güzel kokuyo! hemde kalıcı sabah bile kolumda duruyo kokusu!...

kızlarrrr günaydın!a.s.güzeller güzeli 793sırnaşık şey nerdesinnn!baktım dün ama viktoru bulamadım:1no2: birde havaalanında çalışan arkadaşlara soracağım bakalım:sm_confused: belki tester falan getirirler!selin kız 195'lik çanta da nerden çıktı:uhm: bu krizde!boşver anacım!armaninin çakmasını da aldım dün hoşuma gitti valla :1rolleyes:güzel kokuyo! hemde kalıcı sabah bile kolumda duruyo kokusu!...

cancağzım buradayım ben Şeniz
ay bende bakamadım çünkü unuttum yine yaaa :utangac: ama sen testerini bulabilirsen çok daha iyi olur senin için, daha iyi anlarsın .
ben çakmasına bakarım mecburen kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerlerrrrrr laaa 195 ytl çanta lacostda süperdi ama ufacıkdı.çakması yok annem onun ya olsa kaparım direkden:roflol:nerdeeeeeee

armaninin hangisini aldın canım?

cancağzım buradayım ben Şeniz
ay bende bakamadım çünkü unuttum yine yaaa :utangac: ama sen testerini bulabilirsen çok daha iyi olur senin için, daha iyi anlarsın .
ben çakmasına bakarım mecburen kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerlerrrrrr laaa 195 ytl çanta lacostda süperdi ama ufacıkdı.çakması yok annem onun ya olsa kaparım direkden:roflol:nerdeeeeeee

günaydın kızlar!a.s.ya arzucuğum sheli bişeydi unuttum adını :1no2:arkadaşım yaaa!bakarım bi ara!güzeller güzeliii benim burda bi komşum var a.sgetirebilirse isteyeceğim gördüğümde. gerçekten bende merak ettim!CADIARZUselinciğim boşver birsürü çanta var onda mı kaldı gözün kala kala!...:içelim:

kalakalıyor işte insanoğlu açız hepimiz hele bayanlar çanta ve farfüm olayında bitmişiz zaten.armininde she sini tavsye ediyorum şiddetle tek geçeceğim mükemmel bir koku indirme girsede alsam..

kalakalıyor işte insanoğlu açız hepimiz hele bayanlar çanta ve farfüm olayında bitmişiz zaten.armininde she sini tavsye ediyorum şiddetle tek geçeceğim mükemmel bir koku indirme girsede alsam..

günaydın arkadaşlar!a.s.selinciğim ayakkabıyı yazmayı unutmuşsuna.s ben çok severim her ayakkabıcının önünde dururum muhakkak!eee ne yaptınız yeni kokular deneyen var mı?lolitayı da ara ara sıkıyorum durdukça güzel oluyor ilk sıktığımda burnumun direği sızlıyor ama!kafamçokkarıştıpara verdik bari kullanalım değil mi!...kaydirigubbakcemile5

günaydın cnm oyyyyyyyyy kuzucum yaaaaaaaaa sen lolıtayı bana yollasaydın keske açmadan direk sevmiceni düşünemedm ben sewiyorum aslında onu.ne bilim işte...yeni koku felanda denemedık para yok:emir_bebek:koptum yaa...

Back