Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ulan bnm istediğim yoktu kimseye bı b.k alamadım kendımede alamadım benm şimdi aklımda blgrının onıa sı war pembe şişe dehset bir koku hastanın üstündeydi sordum ne die:roflol:çok cadıyım yaaa.......
kızım yaa aklımızdakiler yeterince az sankide bide yenisini ekliyorsun üzerine klava:
allam yaaaa:mymeka:
kızlaaarrrr günaydın :enbuyukkk: iyi haftalar hepinizeeea.s.
derin güzelim haftasonu viktor rolf e baktınmı ben bakamadım, daha doğrusu unuttum
ulen sende benim kafamı karıstrıyıorsun bıktım yaa bu farfümlerden...farfüm dükkanı olan bir koca bulccam kendime alallllammm yaa...
evet yaaaa derincim...kimi bulsam ki bnm war sewgülüm alsında terk mi edim laa:)))))))))))kanımca bulmadan terketmem hatta hiç terketmem.....
yok beeeeeeeee ne ayrılması azından yel alsın mannak gacı iiki farfüme makkaja sevigilimi satmam ben o bana alır alammmmmmmmm yaaaaaaaa...........
yok beeeeeeeee ne ayrılması azından yel alsın mannak gacı iiki farfüme makkaja sevigilimi satmam ben o bana alır alammmmmmmmm yaaaaaaaa...........
kızııımmm delimisin sennnnn klava:
derin doğru söylüyoooo, afferin kız derin iyi fikir :içelim:
şöööle alışveriş merkezi olan bi herif bulsan kötümü kötükedihüso
çantanı takarsın koluna, hatta kk dan bikaç arkidişinide takarsın koluna (mesela ben ve derin olabilir bu arkadaşlar) çakkıdı çakkıdı gezersin tükkanlarııı :lepi:
kıyafetler, parfümler, ayakkabılar, çantalar, takılar, seyahatler havada uçuşur kızıııımmmm kaydirigubbakcemile
mannakmısın sennnnn , aklını başına devşirklava:
ama şimdilik sevgilinden ayrılma, öyle birini bul bir süre idare et sonra güvenceye aldığın zaman şimdikinden sıyrılabilirsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
parfüm parfüm diye ölecez kızlar ya... benimde nişanlım artık kaç parasya alalım bi tane yeterki bişiye karar ver diyo:) bıktırdık adamları hee
günaydın kızlaaarrrr!a.s.selinim seni taktir ettim herşeye rağmena.s kızzzz bırakmıyosun bak adamı ama alışveriş güzel olurdu valla!işte ne etcen aşk başka bişey :asigim:bütün önceliklerin önüne geçiyor!arzucuğum ee bu daha nişanlıyken pes etmesin:1no2: birde bunun evliliği var! sende seç bi tane sonra bunu beğenmedim dersin yine alırsın:1rolleyes:nişanlıyken biraz kıymetini bil aldır!sm793 kız sen adını söylesene:uhm: sm793'cüğüm yazması zor oluyo!öğretmenin öğrenci no.suyla seslenmesi gibi!canımcığım teyzemle iş yaptık biraz :a015:dolap falan ayarladık bugün çıkacağız inşallah! bende çok merak ediyorum!gurbaa kullanıyodu değil mi bu parfümüa.s bak o çok bilmiş hep görüyorum yazdığı kullandığı şeyler zevk sahibi bir kişilik göstergesi!güzeldir emninim!:hooray:sizde araştırıp bakın bacılar ben free değilim kocam gelir yemekcokacimcoook ister çocuk paçama yapışır kaydirigubbakcemileişim bitmez pimpirikli ve de titizim çıkamıyorum :bbo:bi türlü anacım ya!....
laaa koptum derinim yaaa:roflol:ayrıca çok saol sevgilimi bırakmam o bana alır onda o potansiyel var bikere:roflol:heee laa bu hatunun adı ne birde çok sefiom onu hee..
laaa koptum derinim yaaa:roflol:ayrıca çok saol sevgilimi bırakmam o bana alır onda o potansiyel var bikere:roflol:heee laa bu hatunun adı ne birde çok sefiom onu hee..