• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lojmandan hallice ama huzurlu evim :)

tayınciyiz ve aynı zamanda kiracıyız.malum kira olunca içine yaptıracaklarımız kısıtlı oluyor.ne kadar düzeltmeye çalışsamda eski yapı olunca haliyle kendini çok göstermiyor ama olsun evimde huzurluyum,mutluyum :) inşallah batıya gidince kendi evimizi alırızda onların da fotolarını yüklemek nasip olur.bu da benim huzurlu yuvam işte :))))

Eki Görüntüle 830213 Eki Görüntüle 830212 Eki Görüntüle 830210 mutfak :)

banyo ve misafirler için hazırladıgım odam :)

Eki Görüntüle 830209 Eki Görüntüle 830208

yatak odam :)
Eki Görüntüle 830207 Eki Görüntüle 830206 Eki Görüntüle 830205
salonum :)

Eki Görüntüle 830200 Eki Görüntüle 830199 Eki Görüntüle 830201

giriş ve hol :)
Eki Görüntüle 830202 Eki Görüntüle 830204 Eki Görüntüle 830203

maşallah canım .. çok güzel düzenli evin..
ve çok şükür ki huzurun var.. evide ev yapan o zaten.. ALLAHIM hiuzurunuzu hiç bozmasın

tertemiz ve temiz gözüküyor eviniz sağlıkla oturun inşallah

altı ay sonra bende evleniyorum bizde eşimin görevinden dolayı lojmanda oturacağız bence çok şanslısın ben daha kötü durumda olanlarını gördüm çok geniş eşyalarını almış bizimki güzel ama küçük o yüzden koltuk takımı ve dolap bazalı bi yatak alıcaz sadece güzel günlerde oturman dileğiyle tatlım

salondaki yeek odası takımı ve yatak odasındaki dolaplar aynı benimkinden :)
benim zamanımda bunlar modaydı ama hiç kullanışlı değil dimi :( çok tozlanıyor...şimdikiler hep beyaz krem bej tonları alıyor oh ferah ferah...
eşyalarımız çok benziyor...koltuklarımızda aynı renk...hatta antredeki lila halı bende de var :1:
aynı burçtanmıyız acaba? yoksa aynı dönem mi evlendik de böyle den geldi :1:
bu arada evin çok temiz ve düzenli...güle güle oturun...bizde tayinciyiz ve lojmandayız...bilirim zorluğunu...
rabbim hayırlısıyla bizlere de kendi evlerimizi nasip eder inşallah...

Esyalari alali yaklasik 4 yil oldu ama dedigin gibi bizim donemlerde bunlar hep vardi.savaroski tasli gibi modeller coktu benim dolaptaki gibi balonlu balonlu.ama evt kullanisli degilmis koyu renk tozu cok belli ediyor.el izini hemen gosteriyor.simdi alacak olsam acik renk alirdim.birde bizim donemde zebra perdeler storlar falan da cok yoktu hic almadik.oglak burcuyum ben :)))

altı ay sonra bende evleniyorum bizde eşimin görevinden dolayı lojmanda oturacağız bence çok şanslısın ben daha kötü durumda olanlarını gördüm çok geniş eşyalarını almış bizimki güzel ama küçük o yüzden koltuk takımı ve dolap bazalı bi yatak alıcaz sadece güzel günlerde oturman dileğiyle tatlım

Tayinciysen cok esya almak iyi degil zaten tavsiye etmen ben ikinci bir misafir odasi almadigim icin salonu tam aldim bir de yatak odasi yetiyor tayinci insana.bebegime bile oda hazirlamadim.kendi evim olursa yeni oda takimi alirim ona diye. Bu arada bebisimin gelmesine 3 gun kaldi :))))

Tayinciysen cok esya almak iyi degil zaten tavsiye etmen ben ikinci bir misafir odasi almadigim icin salonu tam aldim bir de yatak odasi yetiyor tayinci insana.bebegime bile oda hazirlamadim.kendi evim olursa yeni oda takimi alirim ona diye. Bu arada bebisimin gelmesine 3 gun kaldi :))))

allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim bi avazda kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah :D evet tayinci olduğumuz için yemek odası falan almayacağız nişanlım bi koltuk takımı aldı bi tane daha alacağız salon için çünkü erkekli misafir gelince oturmak sorun olur birde yatak odası öyle devasa avangart trazda olayacak bize yetecek kadar uygun bişey alacağız kendi evimiz olursa rabbim nasip ederse öyle düşünüyoruz herşeyi almayı en önemlisi huzur o olsun gerisi hiç önemli değil rabbim ağız tadıyla huzurla mutlulukla sevgi dolu haneler nasip etsin cümlemize inşallah

bende diyarbakıra yakın bir köyde lojmandayım siz yine de şanslısınız benim evimde salonum bile yok eski ve sobalı ama napalım eşlerimizin işi dolayısyla katlanıyoruz önemli olan huzur güle güle oturun

Yok cnm polis lojmani degil.diyarbakirdayim inanki burdaki polis lojmanlari burdan daha iyidir toki cunku cogu.ama cok kotu olanlari da var o yuzden lojmandan hallice diyorum.ben burayi adam edene kadar ne cektim.hep bekar ogrenci ya da memur oturmus evde.berbat durumdaydi.ev bulmanin sıkıntılı oldugu donemde geldik mecbur tuttuk sonrada esimin isine ve benim servisimin kalktigi yere avmye hastaneye yakin olunca kaldik.en buyuk avantajim yatak odasi ve salonun buyuk olmasi.mutluyuz huzurluyuz hepsinden onemlisi o :)))

ben de diyarbakırda lojmandayım. ilk geldiğimde bunalıma girmiştim ama sonra diğer arkadaşlarımın evini dolaşınca kendi oturduğum çok iyi gelmişti gözüme. seninde evin düzenli maşallah pırıl pırıl :)

Back
X