• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lojmandan hallice ama huzurlu evim :)

celiin

Guru
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
1.022
6
358
Diyarbakır
tayınciyiz ve aynı zamanda kiracıyız.malum kira olunca içine yaptıracaklarımız kısıtlı oluyor.ne kadar düzeltmeye çalışsamda eski yapı olunca haliyle kendini çok göstermiyor ama olsun evimde huzurluyum,mutluyum :) inşallah batıya gidince kendi evimizi alırızda onların da fotolarını yüklemek nasip olur.bu da benim huzurlu yuvam işte :))))

$20131002_185812.webp$20131002_185658.webp$20131002_185518.webpmutfak :)

banyo ve misafirler için hazırladıgım odam :)

$20131002_191236.webp$20131002_190917.webp

yatak odam :)
$20131002_190552.webp$20131002_190306.webp$20131002_185933.webp
salonum :)

$20131002_185232.webp$20131002_185206.webp$20131002_191408.webp

giriş ve hol :)
$20131002_190842.webp$20131002_191332.webp$20131002_185348.webp

Son düzenleme:
Çok düzenli ve temiz görünüyor , huzurunuz hiç bozulmasın inşallah :16:

canım burası polis lojmanıysa helal sana

Yok cnm polis lojmani degil.diyarbakirdayim inanki burdaki polis lojmanlari burdan daha iyidir toki cunku cogu.ama cok kotu olanlari da var o yuzden lojmandan hallice diyorum.ben burayi adam edene kadar ne cektim.hep bekar ogrenci ya da memur oturmus evde.berbat durumdaydi.ev bulmanin sıkıntılı oldugu donemde geldik mecbur tuttuk sonrada esimin isine ve benim servisimin kalktigi yere avmye hastaneye yakin olunca kaldik.en buyuk avantajim yatak odasi ve salonun buyuk olmasi.mutluyuz huzurluyuz hepsinden onemlisi o :)))

Huzurunuz yerindeyse daha ne olsun.Evinize de yansımış gerçekten.Temiz ve düzenli.Çok güzel Allah bozmasın.

çoook güzel canım yaaa salonda yaptığımız kahvaltıyı unutmuyorummmm :9: eşyalarıma evime kavuşayım bende bi topik açarım artık ;)

yatak odanız ne kadar geniş süper :))
güle güle oturun ALLAH huzurunuzu bozmasın :))

Evdeki huzur, asıl zenginlik budur..

neşeniz hiç azalmasın, Allah daha iyilerini de nasip eder inş..
Çok güzel ev güle güle oturun.

maşaallah Allah huzurunuzu bozmasın.çok düzenli ve temiz ayrıca ferah güle güle oturun

maşallah eviniz çicek gibi pırıl pırıl inşallah en kısa zamanda kendi evinizi alırsınız... güle güle oturun

yatak odanız ne kadar geniş süper :))
güle güle oturun ALLAH huzurunuzu bozmasın :))
Aslinda orasi yatak odasi degildi oturma odasiydi normalde salonla ayni buyuklukte cunku.ev cok buyuk olunca ayri bir oturma odasi yapmayinca arka taraftaki oda bunaltici geldi is yerine bakiyordu bende burasi daha ferah ana caddeye bakiyor diye burayi yatak odasi yaptim iyide de oldu bebisin besiginide koymus olduk.kaloriferde yaninda oldu.

maşallah eviniz çicek gibi pırıl pırıl inşallah en kısa zamanda kendi evinizi alırsınız... güle güle oturun

Tesekkurler cnm.allah herkesi kiraciliktan kurtarsin insanin kendi evi duzeni gibisi yok.tabi en onemlisi can sagliginin yerinde olmasi.allah herkesi evinde huzurla oturtsun.

Önemli olan mutlulugunuz huzurunuz.
Eşya falan önemsiz gerçekten.
İnşallah kendi evinizde istediğiniz şekilde döşersiniz.

salondaki yeek odası takımı ve yatak odasındaki dolaplar aynı benimkinden :)
benim zamanımda bunlar modaydı ama hiç kullanışlı değil dimi :( çok tozlanıyor...şimdikiler hep beyaz krem bej tonları alıyor oh ferah ferah...
eşyalarımız çok benziyor...koltuklarımızda aynı renk...hatta antredeki lila halı bende de var :1:
aynı burçtanmıyız acaba? yoksa aynı dönem mi evlendik de böyle den geldi :1:
bu arada evin çok temiz ve düzenli...güle güle oturun...bizde tayinciyiz ve lojmandayız...bilirim zorluğunu...
rabbim hayırlısıyla bizlere de kendi evlerimizi nasip eder inşallah...

Çok çok güzel şeyler yapmışsın canım, insan istedikten sonra, her yer güzelleşiyor değil mi, yatak odanın genişliğine de bayıldım.
Güle güle huzurla oturun.:16:

Back
X