- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi askolottammm
-
Eee :)) yanii ne olmşŞu an yaşadığınız lojmanda kendi vasfınızla değil; eşinizin vasfıyla yaşıyorsunuz yalnız. Lojman hakkı eşinize aitti.
Sağol sayende öğrenmiş oldum:)Klima takıp sökülebilen bir şey, lojmana bağışlamıyorsunuz.
Dua et herkese söylememSağol sayende öğrenmiş oldum:)
Olsun vasıf vasiftirŞu an yaşadığınız lojmanda kendi vasfınızla değil; eşinizin vasfıyla yaşıyorsunuz yalnız. Lojman hakkı eşinize aitti.
Sadece çocuk gürültüsü değil bu ve yaz diye çocuk diye sorumsuz ebeveynlerininde extra gürültüsünü tüm yaz çekmek zorunda değilimDışarda oynayan cıvıl cıvıl çocuklar ya
Sizinde çocuğunuz olunca fanusta büyütün dışarı çıkarmayın
Yazık yani
Lojman sorumlusu eşiniz olabilir o sorumluluk başka bir şey yaz günü çocukları susturmak için sorumlu değil
Sadece çocuk gürültüsü değil bu ve yaz diye çocuk diye sorumsuz ebeveynlerininde extra gürültüsünü tüm yaz çekmek zorunda değilim
Bende insanımBunun lojmanla alakası yok. Her yerde böyle.
Bizim sitenin karşısı park, sesler geliyor ister istemez. Penceremin altındaki alanda da gelip çay falan içiyorlar akşamları.
Sadece bir kere gür sesli bir abla aşırı yüksek kahkahalar attığında cama çıkıp ricada bulundum.
Sizin durumunuzda yapılabilecek bir şey yok. Fazla sessizlik istiyorsanız lojman ya da çok kişilerin yaşadığı siteler size uygun değil. Şehir dışındaki villalarda falan bulursunuz o sessizliği ancak.
Eşinize söyleme fikriniz hele tümden sakat. Çocuk gibi şikayet etmiş durumuna düşersiniz ki etkisinin olacağı da kesin değil. Yeni olduğunuz bir yerde durduk yere düşman edinmek mantıklı bir şey değil.
Ben seni destekliyorum söyle amir kocanaSadece çocuk gürültüsü değil bu ve yaz diye çocuk diye sorumsuz ebeveynlerininde extra gürültüsünü tüm yaz çekmek zorunda değilim
Merak et :)Of ya iyiki senin gibi komşum yok
Kaç yıl.lojman hakkın var merak ettim
O işler hiç belli olmaz :)Neyse artık bol bol çocuk gürültüsü dinlersin lojman hakkin bitene kadar geçmişler olsun hshsh
Yoo gayet belli.O işler hiç belli olmaz :)
Tam sizin mantığa göre belirli saatlere göre herkes tepinsin fil gibi
Hmmmmmmmm merak diyosunBen seni destekliyorum söyle amir kocana
Özelden bana yazar mısın ne dediklerini
Merak ederim ben
Evet merak ediyorum.Hmmmmmmmm merak diyosun
Ya bir de ucuz etin yahnisi yavan olur. Uygun olsun diye lojmana taşınmak tercihtir ama full konfor bekleyemezsiniz.Bende insanım
Belki ben tanışırım neden öyle diyosn ki :)Yoo gayet belli.
Kimse sizin narin kafanız kaldırmıyor diye çocuğunu eve tikacak, kendi de susacak değil.
TımamcanıkommmmEvet merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?