- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi askolottammm
:)))Akşam 9 a kadar gürültü serbest maalesef polise de şikayet etseniz sonuç alamazsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))Akşam 9 a kadar gürültü serbest maalesef polise de şikayet etseniz sonuç alamazsınız
Neden yeni taşındm taşınmak kolay mı? Müstakil evi güvenli bulmuyorum ve neden bu yüzden ben gideyim
Bende bu yazısına şoka girdim cidden özgüvene bak
Begenmeyen gitsin bence lojmandan.Bu nedir ya daha taşınalı az bir zaman oldu hiçbirisyle iletişimim yok bıktım seslerinden hepsi evde akşama kadar saat beş oldu mu bahçeye çıkıyorlar etraf oyun alanı ses gürültü bağırma kahkaha çocuklar bir taraftan kendileri bir taraftan malum ben çalışıyorm beşte eve geliyorum yemek şu bu derken gürültülerini bir şekilde göz ardı ediyorum yaz mevsimi canlar açık az bi dinleneyim diyorum sesten dinleyemiyorum hadi bunları da geçtim akşam oluyor evlerine girecekler on dakikada öyle sesler paldır küldür brde karsı komşu belası var yarm saat çocuğuyla eve girme münakaşası içinde kapılar eski kapı lojmanda oturanlar bilir hapşırsan duyuluyor o cocuk ağlaması kadının bağırması beni iyice sinir etmeye başladi saat 9 da ancak bitiyor gürültüleri ya ben duymak zorundamuyım eşim oranın amiri ona söylesem de söylesemi eşlerine yada ben mi uyarsam bir değl iki değil apartman mı oyun parkı mı belli değil siz benim yerimde olsanz napardnz
Özgüvenle alakası yok eşim lojman sorumlusu ve amir sürekli toplu olarak görüyor ben kadınlarla muhatap olmak istemediğim için böyle düşündüm sadeceBende bu yazısına şoka girdim cidden özgüvene bak
Lojmana ilk taşındığım zamanlar ben de biraz rahatsız olmuştum gürültüden. Çünkü ilk defa görüyordum. Zamanla alıştım. O sesler güzel gelmeye başladı. İnsanlar güvenli alanın tadını çıkarıyorlar. Kasten rahatsız etmiyorlarsa alışmaya ve sen de tadını çıkarmaya çalış.Bu nedir ya daha taşınalı az bir zaman oldu hiçbirisyle iletişimim yok bıktım seslerinden hepsi evde akşama kadar saat beş oldu mu bahçeye çıkıyorlar etraf oyun alanı ses gürültü bağırma kahkaha çocuklar bir taraftan kendileri bir taraftan malum ben çalışıyorm beşte eve geliyorum yemek şu bu derken gürültülerini bir şekilde göz ardı ediyorum yaz mevsimi canlar açık az bi dinleneyim diyorum sesten dinleyemiyorum hadi bunları da geçtim akşam oluyor evlerine girecekler on dakikada öyle sesler paldır küldür brde karsı komşu belası var yarm saat çocuğuyla eve girme münakaşası içinde kapılar eski kapı lojmanda oturanlar bilir hapşırsan duyuluyor o cocuk ağlaması kadının bağırması beni iyice sinir etmeye başladi saat 9 da ancak bitiyor gürültüleri ya ben duymak zorundamuyım eşim oranın amiri ona söylesem de söylesemi eşlerine yada ben mi uyarsam bir değl iki değil apartman mı oyun parkı mı belli değil siz benim yerimde olsanz napardnz
Tamm gideyim hemenBegenmeyen gitsin bence lojmandan.
Ne önemi var şuan konu omu eşim 35 yaşındaÇok merak ettim, eşinizin rütbesi nedir? 28 yaşındaymışsınız, eşiniz sizinle yaşıt olsa eğer polisse komiserdir diye düşündüm de
19 Mayıs 2024 te Lojman hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi? demiştiniz. Taşınalı kaç gün oldu ki lojmandaki gürültüden illallah ettiniz ?Ne alaka ben gürültü dinlemek zorundamıyım
Bu nedir ya daha taşınalı az bir zaman oldu hiçbirisyle iletişimim yok bıktım seslerinden hepsi evde akşama kadar saat beş oldu mu bahçeye çıkıyorlar etraf oyun alanı ses gürültü bağırma kahkaha çocuklar bir taraftan kendileri bir taraftan malum ben çalışıyorm beşte eve geliyorum yemek şu bu derken gürültülerini bir şekilde göz ardı ediyorum yaz mevsimi canlar açık az bi dinleneyim diyorum sesten dinleyemiyorum hadi bunları da geçtim akşam oluyor evlerine girecekler on dakikada öyle sesler paldır küldür brde karsı komşu belası var yarm saat çocuğuyla eve girme münakaşası içinde kapılar eski kapı lojmanda oturanlar bilir hapşırsan duyuluyor o cocuk ağlaması kadının bağırması beni iyice sinir etmeye başladi saat 9 da ancak bitiyor gürültüleri ya ben duymak zorundamuyım eşim oranın amiri ona söylesem de söylesemi eşlerine yada ben mi uyarsam bir değl iki değil apartman mı oyun parkı mı belli değil siz benim yerimde olsanz napardnz
Sanmam ben gürültü insanı değilimLojmana ilk taşındığım zamanlar ben de biraz rahatsız olmuştum gürültüden. Çünkü ilk defa görüyordum. Zamanla alıştım. O sesler güzel gelmeye başladı. İnsanlar güvenli alanın tadını çıkarıyorlar. Kasten rahatsız etmiyorlarsa alışmaya ve sen de tadını çıkarmaya çalış.
Ne önemi var şuan konu omu eşim 35 yaşında
Senin kadar değilimdirOlmaz,siz daha komiksiniz
Daha dikkatli olabilirlerr en azından eve girerken bari yarım saatte kapıda gürültü yapmasalar sorun kalmazTamam lojmandakilerin hepsi gitsin, kusura bakma…
Peki :)Hayır, merak ettiğimi söylemiştim.
Lojman sorumlusuda eşimEşinin amir olmasıyla ne alaka?