- 27 Haziran 2022
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Beyaztenbeyaz
Merhaba kızlar,hamileliğim çok sorunlu geçti. ilk önce hipertiroid başladı, ilaç kullanmaya başladım . Hipertiroid de ilacı da çarpıntı yaparmış,aşırı çarpıntılarım ve aritmi oldu kalbimde.gecelerce uyuyamadım ,acil ve doktor ziyaretleriyle geçti günlerim. Yapısal problem olmayıp hamilelikten ve hipertiroide ve ilaca bağlı geçer denildi hep. Doğumdan sonra geçer derken doğum yaptım 17 gün önce, 2.günü yine aşırı çarpıntı ve sırt ağrısı oldu, kardiyolojiye göründüm, kalp zarında sıvı toplanmış,enfeksiyon ve gripden dolayı bile olabilirmiş ,neden olduğuna dair cevap bulamadık. Miktarı fazla değil kendi düzelir denildi. Bir kaç gün sonra düzelmeye başladım,hamilelikteki çarpıntı ve aritmini de azaldığını farkettim ta ki düne kadar. Dün yine arttı ve ben bebeğime bakamıyorum, çok mutsuzum. Çok çabuk yoruluyorum,eşim yardımcı oluyor ama ona karşı da kendimi suçlu hissediyorum. Herşey eşimin üstünde, bir kızım daha var 7 yaşında,onun bakımı,ev işleri herşey eşimin üstünde. Hiç iyileşmeyip böyle erkenden ölücem ,kızlarım annesiz kalacak ya da ömrüm böyle hasta geçecek çocuklarıma bakamıycam gibi geliyor. Çok mutsuzum,çok yoruldum. Bu fikirler endişeler lohusalıktan mı ,normal mi,değil mi bana bi yardım edin. Kendimi çok yalnız ve sıkışmış hissediyorum