- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Kapıyı açmayın kesinlikleMerhaba hanımlar 3 haftalık lohusayim sezeryan oldum hastaneden geldigimden beri evimde rahat yüzü görmedim çevrem çok anlayışsız desteği olmadi kimsenin kaynanamda dahil.Sonuç olarak evin her işi ve bebek bana bakınca depresyon geçirdim. insan görmek istemiyorum ama ısrarla kapım çalınıyor, evde bebekle başbasa yanlizken daha mutluyum. kaynanamin bebegi gelip görmek istemesi bile rahatsız etti .Evde surekli diken üstünde yaşıyorum. Surekli bebeği görme merakı insanlarda .Uyarıyoruz yine aynısı oluyor. birde oturduğum yerde surekli komşu cocuk gurultusu var yazdan beri maruzum .uykusuzluktan kafam kaldırmıyor, insan yüzü görmek istemiyorum sadece bebegimi görmek istiyorum . ne yapmalıyım sizce ?evde kalmak istemiyorum artık o derece bunaldım
Öle yapiyorum artik is buyuruyorum geldiğinde esime de dedim sadece sevmeye gelmesin dedim çocuğu eli bosda gelmesin dedim yemekte getirsin dedim ama hep eli boş geliyor sinirlerim bozuluyorYakın çevrenizden destek istemekten kaçınmayın. Destek verilmiyor ise, misafir kabul etmediğinizi direkt söyleyin.
Tabi kv kabul etmezseniz sorun olur. O nedenle kv geldiğinde çok zorlandığınızı ifade edin. Ev işi olur, bebek bakımı olur bir şekilde dahil edin onu da.
Bi tane kadinda kayinpederi nosunu almaya kapima gelio kayinpeder ortada yok bide yaşı uzun olsun diyor piskin piskin akşam vakti kapıma geldi he oturmaya gelmedi o ayrı ama sinirim bozuldu icerde çocuğu emziriodum uyutucaktimSiz lohusasınız kimseyi idare etmek ya da anlayış göstermek zorunda değilsiniz aksine insanlar sizi idare etmek size anlayış göstermek zorunda. Açık açık söyleyin istemediğinizi gerekirse evinize de almayın. İlerde lohusa psikolojisiyle böyle böyle yapmıştım dersiniz olur biter. Ben de aynılarını yaşadım aynen de böyle yaptım.
Aynen öyle zaten grip oldum 1 2 insan kabul ettim bilmiyorum onlardan sonra mı böle oldu eşimde hapsuruodu cunkuSiz lohusasınız kimseyi idare etmek ya da anlayış göstermek zorunda değilsiniz aksine insanlar sizi idare etmek size anlayış göstermek zorunda. Açık açık söyleyin istemediğinizi gerekirse evinize de almayın. İlerde lohusa psikolojisiyle böyle böyle yapmıştım dersiniz olur biter. Ben de aynılarını yaşadım aynen de böyle yaptım.
Tamam sagoluneşinizle konuşun, anlatın durumu. birlikte uyarın herkesi. kapıyı açmayın gelenlere. kv ile eşiniz konuşsun, anlatsın. eğer düzelmiyorsa ve zorla gelmeye devam ediyorsa bebeğinizi alıp yatak odanıza geçin ve asla dışarı çıkmayın.
Şu komşuların ve çocukların gurultu için ne yapmalıyım uykusuzluktan kafam kaldırmıyor evler çok yakın birbirineTamam sagolun
Beyaz gürültü. En iyi çözüm buna.Şu komşuların ve çocukların gurultu için ne yapmalıyım uykusuzluktan kafam kaldırmıyor evler çok yakın birbirine
O sadece bebek icin degilmiBeyaz gürültü. En iyi çözüm buna.
Hayır. Birçok insan uyumak için kullanıyor ve özellikle sizin için de gürültü kesmede süperO sadece bebek icin degilmi
Ya ben yaptimda faydası olmadı o kadar çok sesleri aşırıHayır. Birçok insan uyumak için kullanıyor ve özellikle sizin için de gürültü kesmede süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?