- 1 Ekim 2013
- 7.633
- 15.289
- 34
Ay aman bebek iyi olsun da adam hasta olsunVirgül koymamışım adam hasta bebek değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aman bebek iyi olsun da adam hasta olsunVirgül koymamışım adam hasta bebek değil
Mahkeme gününü bekliyorum anlaşmalıya gitmeye uğraşıyorum ama bu kişi ben ta hamileyken başlamış ekran görüntüsü almaya onları saklamış dava dosyasında gördümKonu sahibi son durumunuz nedir?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMahkeme gününü bekliyorum anlaşmalıya gitmeye uğraşıyorum ama bu kişi ben ta hamileyken başlamış ekran görüntüsü almaya onları saklamış dava dosyasında gördüm
Ne gibi görüntüler almışMahkeme gününü bekliyorum anlaşmalıya gitmeye uğraşıyorum ama bu kişi ben ta hamileyken başlamış ekran görüntüsü almaya onları saklamış dava dosyasında gördüm
Whatsapp mesajlarını almış çoktanNe gibi görüntüler almış
E alabilir, siz de geçmiş mesajların ekran ss’si alın. Ayrıca whatsapp mesajlaşmalarınızı e postanıza arşivleyin.Telefonunuz bozulsa vs garantide olsun.Whatsapp mesajlarını almış çoktan
Onu demiyorum yeni almamış evlendikten 4 ay sonra alıp saklamış 6 tanesiniE alabilir, siz de geçmiş mesajların ekran ss’si alın. Ayrıca whatsapp mesajlaşmalarınızı e postanıza arşivleyin.Telefonunuz bozulsa vs garantide olsun.
Mesajlar duruyorsa siz de alabilirsiniz, yeni evlendiğinizdeki mesajları silmediyseniz sizde de vardır. Anlatamıyorum ayyOnu demiyorum yeni almamış evlendikten 4 ay sonra alıp saklamış 6 tanesini